Ленормандия - гледанки с картите на Ленорманд

• 18 988
  • 711
  •   1
Отговори
# 690
Жена пита ще я потърси ли мъжа.Първият ред карти е теглен преди месец,а вторият-днес.Срокът и на двете подредби е краят на м.ноември.Сигнификатор не съм теглила,мъжът излезе сам на първа позиция.
Имам колебания.Картите като цяло ми харесват.Детето и щъркелите като завършващи карти не ми вдъхват надежда.Още повече се обърках като пресметнах квинта и скритите карти.Ще съм благодарна да чуя мненията ви.

На мен ми е интересна динамиката на двата реда, които са редени в промеждутък от време.
Първи ред Мъж/Куче… пълен застой и едно дете накрая, което ще мръдне леко нещата.
Втори ред вече имаме Мъж/Градина - отворен е за комуникация, мисля че е възможно до има такава до края на ноември.
Имам и въпрос - скрита карта някъде имаше 29, възможно ли ежената да направи някакъв опит, крачка, за да се случи тази комуникация?
Кораба за отношения обикновено дава разстояние, дистанция, раздяла. Отчитам факта, че е бавен като енергия и може да излезе извън срока на подредбата. Имаме и две персонални, женски карти - Букет и Щъркели. В чуденка съм малко))

# 691
И аз да се включа- според мен ще я потърси, но не знам дали в уречения срок - и в двете подредби имаме карти, които забавят и отлагат - кораба и котвата.

По картите определено се вижда, че историята не е приключила, но да се възродят нещата ще отнеме време

# 692
Благодаря ,момичета!
dimana7901 ,да,тя най-вероятно ще го потърси в края на декември,когато той ще има личен празник.
Dilyani,с това дете и щъркели имам чувството,че не ще възродят отношения,а че той има нова връзка.Но аз не съм с добри познания в Ленорман и не смея да направя гласно такова заключение.
Еа,и аз смятам ,че ще има развитие,без значение в каква посока.
Благодаря!Ще се върна с обратна връзка!

# 693
Здравейте, би ми помогнал вашия поглед за карти на моя близка

Какво е отношението на мъжа й към нея

На мен ми се струва, че този мъж е срещнал друга. И много се колебае за тези отношения. Някой може ли нещо да допълни или пък друга гледна точка да има?

Еа, аз ще се придържам към въпроса. За мен картите показват ситуация между двамата, бих предположила скандал или неуместно поведение на обществено място или на събиране, било с приятели или корпоративно от страна на жената. След което той е в недоумение и размисъл. Има и разговори между двамата или той споделя и обсъжда това с близки хора. Определено е объркан.
По другите теми не искам да засягам, защото картите не касаят тези въпроси.

# 694
Благодаря, Силки, абсолютно е възможно всичко това

# 695
Тази подредба я гледах в едно видео,но честно казано не можах да я разбера и да я изпробвам после. И изтрих и подредбата на картите и записките си. Може ли help? Благодаря предварително
Inna тествай месечна подредба. 🙂 Тази със 7те дома.

# 696

Не знам как да ги тълкувам точно, косата и змията са с негативно значение. На пръв поглед - прекъсване, разкриване на някаква измама, изобличаване и започване на ново начало. Нож в гърба от вълк в овча кожа, прикрит враг.  Друг прочит - пускане, преглъщате на предателство, несправедливост, и ново начало след житейски урок.
Вие как бихте тълкували?

# 697

Не знам как да ги тълкувам точно, косата и змията са с негативно значение. На пръв поглед - прекъсване, разкриване на някаква измама, изобличаване и започване на ново начало. Нож в гърба от вълк в овча кожа, прикрит враг.  Друг прочит - пускане, преглъщате на предателство, несправедливост, и ново начало след житейски урок.
Вие как бихте тълкували?

А какъв въпрос сте задали на картите?

# 698

Вие как бихте тълкували?

Ще намеря ли доказателства.

# 699
Има такава вероятност

# 700

Вие как бихте тълкували?

Ще намеря ли доказателства.
Друга жена ли търсим?

# 701
Проблем, умишлено забъркан от жена или няколко жени.
Има ли някакъв времеви диапазон, в който да наблюдавам за резултатите? Някъде съм срещала срок от 3 месеца, но не съм много навътре все още и не съм сигурна.

# 702
Има ли някакъв времеви диапазон, в който да наблюдавам за резултатите? Някъде съм срещала срок от 3 месеца, но не съм много навътре все още и не съм сигурна.
Жените може да са няколко, имаме карта Мишки/скрита/, която дава повече хора, като участници, не знам защо ми върви в главата на кражба и присвояване. Имаме и една Щъркели, скрита между 10 и 7, целия квинт е градина - кръг от хора.  С последна Дете ще излезе нещо, но не мисля че ще е в пълен обем.

# 703
Жените може да са няколко, имаме карта Мишки/скрита/, която дава повече хора, като участници, не знам защо ми върви в главата на кражба и присвояване. Имаме и една Щъркели, скрита между 10 и 7, целия квинт е градина - кръг от хора.  С последна Дете ще излезе нещо, но не мисля че ще е в пълен обем.
Какви са тези скрити карти? Наистина съм много "боса" в това.

# 704
Какви са тези скрити карти? Наистина съм много "боса" в това.
Скрита карта е сбор от първа и втора, първа и трета и втора и трета, в случая. Дава допълнително инфо за ситуацията. Квинт е общия сбор, всеки го чете различно, като резултат, например.
Визуално може да изглежда така

28+2 прави 30 и тн.

Общи условия

Активация на акаунт