Ленормандия - гледанки с картите на Ленорманд

• 18 988
  • 711
  •   1
Отговори
# 705
Проблем, умишлено забъркан от жена или няколко жени.
Има ли някакъв времеви диапазон, в който да наблюдавам за резултатите? Някъде съм срещала срок от 3 месеца, но не съм много навътре все още и не съм сигурна.
Жените може да са няколко, имаме карта Мишки/скрита/, която дава повече хора, като участници, не знам защо ми върви в главата на кражба и присвояване. Имаме и една Щъркели, скрита между 10 и 7, целия квинт е градина - кръг от хора.  С последна Дете ще излезе нещо, но не мисля че ще е в пълен обем.
Какви са тези скрити карти? Наистина съм много "боса" в това.
Скрита карта е сбор от първа и втора, първа и трета и втора и трета, в случая. Дава допълнително инфо за ситуацията. Квинт е общия сбор, всеки го чете различно, като резултат, например.
Визуално може да изглежда така

28+2 прави 30 и тн.

Къде мога да прочета повече за това и изобщо за подредбите и тълкуването? Картите ми са Lenormand Blue Owl.

# 706
Проблем, умишлено забъркан от жена или няколко жени.
Има ли някакъв времеви диапазон, в който да наблюдавам за резултатите? Някъде съм срещала срок от 3 месеца, но не съм много навътре все още и не съм сигурна.
Жените може да са няколко, имаме карта Мишки/скрита/, която дава повече хора, като участници, не знам защо ми върви в главата на кражба и присвояване. Имаме и една Щъркели, скрита между 10 и 7, целия квинт е градина - кръг от хора.  С последна Дете ще излезе нещо, но не мисля че ще е в пълен обем.
Какви са тези скрити карти? Наистина съм много "боса" в това.
Скрита карта е сбор от първа и втора, първа и трета и втора и трета, в случая. Дава допълнително инфо за ситуацията. Квинт е общия сбор, всеки го чете различно, като резултат, например.
Визуално може да изглежда така

28+2 прави 30 и тн.

Къде мога да прочета повече за това и изобщо за подредбите и тълкуването? Картите ми са Lenormand Blue Owl.
Аз чета това.
Колодата няма значение, освен ако няма допълнителни карти в нея.

# 707
Здравейте, девойки. Имам нужда от гледане. Имам доста проблеми детето ми. Тъй като съм и в групата за ясновидци. Държа да кажа, че съм обиколила всички черкви, манастири, молитви, четене и до сега нищо. Обиколих от известно време доста врачки и баячки, пак нищо. Някои познават минало и настояще и 0 познаваемост за бъдеще до сега. Само една дама в тази група ми е гледала и това, което каза се случи. Силно се надявам и другите и предсказания да се случат, много моля някоя дама, която е по веща с картите да се свърже с мен и да ми предскаже за бъдещето на детето ми. Детето ми е голямо и все изневиделица се появяват странни и досега все не добри за него неща.
Моля за помощ да се свържете с мен.
Благодаря

# 708
Здравейте, девойки. Имам нужда от гледане. Имам доста проблеми детето ми. Тъй като съм и в групата за ясновидци. Държа да кажа, че съм обиколила всички черкви, манастири, молитви, четене и до сега нищо. Обиколих от известно време доста врачки и баячки, пак нищо. Някои познават минало и настояще и 0 познаваемост за бъдеще до сега. Само една дама в тази група ми е гледала и това, което каза се случи. Силно се надявам и другите и предсказания да се случат, много моля някоя дама, която е по веща с картите да се свърже с мен и да ми предскаже за бъдещето на детето ми. Детето ми е голямо и все изневиделица се появяват странни и досега все не добри за него неща.
Благодаря

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 19:14 от The other within me

# 709
Благодаря
Може ли да ми кажете кой ви е гледал и е познал? Бих искала да гледа и на мен.
Не, ако самата жена желае ще се оповести. Аз я търся за 2ро гледане. Вероятно работи и има доста ангажименти. Обеща, че отново ще ми гледа и я чакам с нетърпение от доста време. Затова пиша и търся някоя веща в картите.

# 710
В предишното ми теглене, нищо че бях задала друг въпрос, косата и змията се оказаха прекратяване на договор за работа, изневиделица.
За това теглене въпросът е ще си намеря ли скоро стабилна и постоянна работа. Как да тълкувам?

# 711
Дами,връщам се с обратна връзка.Никакво движение по тези карти,каквото беше и вътрешното ми усещане.
Жена пита ще я потърси ли мъжа.Първият ред карти е теглен преди месец,а вторият-днес.Срокът и на двете подредби е краят на м.ноември.Сигнификатор не съм теглила,мъжът излезе сам на първа позиция.
Имам колебания.Картите като цяло ми харесват.Детето и щъркелите като завършващи карти не ми вдъхват надежда.Още повече се обърках като пресметнах квинта и скритите карти.Ще съм благодарна да чуя мненията ви.

Общи условия

Активация на акаунт