🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 260
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Моята любима сцена от 6 епизод-в дюнерджийницата.
Дахан:
"След като се разделихме ти направих карта,с местата, на които да не ходиш."
Joy

# 376
Още от петък ми се е загнездила една мисъл в главата и не ми дава мира.
Сега ще пооплюя сериала и можете да не ме четете. Но си мисля, че критиката е градивна.

Повечето знаете, че аз в момента гледам и Icerde. Гледам го бавно, но не защото не го харесвам. Даже много ми харесва. И като ги гледам двата едновременно и няма начин да не направя съпоставка. Играта не коментирам. Тя си е супер и в двата сериала. Говоря за по-голяма част от актьорите. В ичердето Мелек ми е абсурден образ, но не искам да я плюя много, за да не си навлека гнева ви. Като игра може и да е добра, но героинята не ми се връзва.
Та това което ми липсва в Gaddar е повече интелект. Като изключим Мениджъра, Енвер, баща му и не се сещам за друг, всички останали действат крайно импулсивно, безразсъдно и понякога абсурдно. Колкото и да се опитвам, не мога да преглътна, че представят Дахан като един доста посредствен човек. Смел, обичащ справедливостта, обича деца, с добро сърце(това някак ми е под въпрос), абе добър човек се опитват да го покажат. Но като се опре до мислене, не е най-логично мислещия. Действа първично, не се замисля много за дългосрочни последствия. В първата серия го представяха като човек с повече мисъл в главата, но вече не. За цялото му семейство да не говорим. Там е хване единия, удари другия. То не са гаджета мафиоти, продаване на наркотици, залагания и заеми, просто са голям потрес всичките. За Оя да не говорим, че и онази леля не е колос на мисълта, колкото и да е интелигентна жена.
Полицайчето се показа доста наивен и първосигнален и той. Шенгюл има две мозъчни клетки, милата. Айдън и тя не знаеше какви ги върши и само разправя, че не знаела за Юксел, че не е стока.
Направо всички са един дол дренки и те изненадват с глупостта си всеки път, а не с хитър ход.
Та гледам си аз Icerde и само си казвам, това беше много хитро, онова беше много хитро и после се сещам за сбирщината идиоти в Gaddar и се надявам актьорите да го избутат до край, че сценаристите малко ме дразнят.

# 377
Къщата където е сниман сериала

# 378
Къщата където е сниман сериала

Още не мога да я намеря на картата. С тези хубави снимки ще се пробвам в Гугъл. Благодаря!

# 379
Ig story: Sümeyye Aydoğan

Дахан

# 380
Още от петък ми се е загнездила една мисъл в главата и не ми дава мира.
Сега ще пооплюя сериала и можете да не ме четете. Но си мисля, че критиката е градивна.

Повечето знаете, че аз в момента гледам и Icerde. Гледам го бавно, но не защото не го харесвам. Даже много ми харесва. И като ги гледам двата едновременно и няма начин да не направя съпоставка. Играта не коментирам. Тя си е супер и в двата сериала. Говоря за по-голяма част от актьорите. В ичердето Мелек ми е абсурден образ, но не искам да я плюя много, за да не си навлека гнева ви. Като игра може и да е добра, но героинята не ми се връзва.
Та това което ми липсва в Gaddar е повече интелект. Като изключим Мениджъра, Енвер, баща му и не се сещам за друг, всички останали действат крайно импулсивно, безразсъдно и понякога абсурдно. Колкото и да се опитвам, не мога да преглътна, че представят Дахан като един доста посредствен човек. Смел, обичащ справедливостта, обича деца, с добро сърце(това някак ми е под въпрос), абе добър човек се опитват да го покажат. Но като се опре до мислене, не е най-логично мислещия. Действа първично, не се замисля много за дългосрочни последствия. В първата серия го представяха като човек с повече мисъл в главата, но вече не. За цялото му семейство да не говорим. Там е хване единия, удари другия. То не са гаджета мафиоти, продаване на наркотици, залагания и заеми, просто са голям потрес всичките. За Оя да не говорим, че и онази леля не е колос на мисълта, колкото и да е интелигентна жена.
Полицайчето се показа доста наивен и първосигнален и той. Шенгюл има две мозъчни клетки, милата. Айдън и тя не знаеше какви ги върши и само разправя, че не знаела за Юксел, че не е стока.
Направо всички са един дол дренки и те изненадват с глупостта си всеки път, а не с хитър ход.
Та гледам си аз Icerde и само си казвам, това беше много хитро, онова беше много хитро и после се сещам за сбирщината идиоти в Gaddar и се надявам актьорите да го избутат до край, че сценаристите малко ме дразнят.

Аз съм много, много съгласна. И го писах преди време- липсват мислещи герои, с повече хитри, интересни ходове. Обичам сериали с игра на умове. Такива бяха Ичерде и Чукур. Екшън харесвам, но не екшън безразборно нахвърлян. Иска ми се да видя в главния повече от интелекта на Ямач примерно. За момента Айдан прави умни ходове, но не достатъчно. А Дахан си е импулсивен, не блести с интелект. Семейството му също писах вече, че си е потрес.
Та като цяло съм съгласна с тази критика. Няма ли мисъл в действията, те не са особено завладяващи😉

# 381
Ако тръгна да го сравнявам с Ичерде и Чукур, съм абсолютна съгласна и с Гери, и с Ани.
Но за мен турските сценаристи отдавна се изчерпаха и не мога да бъда толкова критична, но иначе сте прави.
Аз го гледам без толкова задълбочен анализ и ми върви доста добре и динамично. Щом не усещам как минават 2 часа, значи съм ок със сериала, но това не значи, че не съм съгласна с написаното от вас. Има какво да се желае, особено към образа на Дахан.

# 382
Още не мога да я намеря на картата. С тези хубави снимки ще се пробвам в Гугъл. Благодаря!

Гери, ето какво ми излиза с чичко Гугъл

https://www.shutterstock.com/image-photo/close-red-building-arch … kavagi-2304317415

# 383
И аз го гледам с удоволствие. В това спор няма. Обаче може повече да се постараят. Не знам ако има няколко серии наведнъж дали няма да ми дотегне да го изгледам.

И нещо което забравих да отбележа за статистиката от миналата седмица. Пребиха двама невинни бодигарда, за да да не набият друг.

# 384
Момичета, прочетох ви. Признавам,че и аз съм мислила по този въпрос. Но в крайна сметка мнението ми е като на Жаки.
Не съм имала големи очаквания в интелектуално ниво, така или иначе. Особено след това, което ви споделих,че си писах с  young wolf. Приемам го като забавление, то и жанра не предполага кой знае какво. Има проблясъци от време на време, приятни диалози,  хумор и забавни ситуации, доза драматизъм и романтика, екшън и много чар от главния герой!
Но все още имам надежда,че може да ни изненадат приятно!
Ето ви едни сладки Сумие и Неслихан от сета днес.

# 385
Нека видят кой е истинския жесток! 🔥 - Жесток

Тази сцена беше ужасна, направо отвратителна.
През цялото време бях на тръни. С каква лекота Екбар обясняваше на Давуд за ужасиите, които е извършвал.
А карането на оня да си простреля дланта, беше направо потресаващо.
Екбар е от жесток, по-жесток!

# 386
О,да! Екбер е истинският Gaddar!
Тези двамата са нещо друго!

# 387
Значи аз, че си имам критиките, имам ги. Не мога да си кривя душата.
 Не ми е неприятно да гледам, обаче. Напротив, харесват ми, особено последните 2 епизода. Но просто, съм обективна от моята гледна точка и вкус, и има какво още да желая в сериала. Но и да не го включат, пак ще го гледам, защото е интересен като цяло. Различен от масовите Чапкъни😆

# 388
Значи аз, че си имам критиките, имам ги. Не мога да си кривя душата.
 Не ми е неприятно да гледам, обаче. Напротив, харесват ми, особено последните 2 епизода. Но просто, съм обективна от моята гледна точка и вкус, и има какво още да желая в сериала. Но и да не го включат, пак ще го гледам, защото е интересен като цяло. Различен от масовите Чапкъни😆
И аз така, даже всичките серии си харесвам, къде повече, къде по-малко.

# 389
На едно мнение сме, момичета!
Солетка? Kissing Heart

И спомен

Общи условия

Активация на акаунт