🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 268
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Броя гледания в YouTube

# 406
Ехааа! Не случайно "Gaddar "е на първо място в цифровия рейтинг!

Не можете да направите нещо подобно

Правата на лошите злодеи

Оя влезна в ума на Шенгюл

Дахан и Енвер, лице в лице

# 407
Всички гледат Гадар онлайн

# 408
Дахан и Енвер

# 409
Събитията стават все по-сложни!

# 410
Erdal Özyağcılar отпразнува рождения ден на своя внук Емре с тази публикация: „Синът на Емрах, моят любим внук Емре, днес навърши 18 години.“

И един поздрав за всички последователи от екипа на "Gaddar "

# 411
cagatay_italy_:
Хартиени животи е филм, който винаги ще нося в мояета ♥️ Обичах Мехмет много, няма да отрека, че го гледам с удоволствие от време на време, емоциите, които оставя са силни, нищо не се приема за даденост, той също оставя горчив вкус в устата за съжаление, но е толкова красиво, че не можете да го пропуснете. С този филм Çağatay извади наяве един социален проблем, който наистина съществува: улични деца, които събират отпадъци. Филм, който искам да запомня през септември 2022 г. На  Фестивала в Измир спечели 7 награди, неслучайно бих казал... Опитвам се да обясня, че Çağatay оставя своя отпечатък, благодаря ви за този красив филм, надявам се да се видим отново с Çağatay 🙏🏻🧿♥️ Гордея се, че съм твой фен, обичам те, момче от хиляди цветове 👑♾️🇹🇷🧿🇮🇹♥️

# 412
И мой много любим.

# 413
И мой! Най-добрата роля на Чачо, според мен! Heart

Вътре във  всеки човек има чудовище!

# 414
# 415
6 Епизод за 2 дена има повече гледания от 4 и 5 епизод

# 416
Да, 6 епизод се отличи с вкарването на историята на убития таксиметров шофьор в епизода.
Серията беше доста динамична, не се усетиха двата часа.

Много хубави колажи на Дахан творят феновете Sunglasses

# 417

Таner Ölmez,  с един от най-специалните проекти в
кариерата си, в рорята на Baris Telli, звездният футболист на
националния отбор на Amputее, който загуби крака
си след пътния инцидент, който имаше, но въпреки това не загуби надежда.
  Филма
„Hayatla Baris",
даде живот на Вars Teli. Тaner Ölmez, който заяви, че
е имал трудни моменти по време на снимачния
процес на филма, пуснат скоро, каза, че прострациите по ръцете
му все още не са излекувани, каза:
"Толкова много обичах спокойствието, колкото
повече го знаех, толкова повече го обичах...
Когато
играеш някого, когото обичаш и уважаваш, също
го преглеждаш често и го изучаваш. Такава разлика има с мен.
И това ме накара да приема  и да обичам
проекта още повече.
  Първо започнах да ходя с патерици,
после почнах да бягам. Раменете ми бяха надолу, цялата
тежест беше на раменете ми. Трябваше да упражнявам
мускулите си, които никога не работеха. Трябваше да
играа топка с единия крак. Това беше невероятно
преживяване за мен и слабият ми крак, трябваше да
направя това на левия ми крак...
Така че, аз се
постарах много здраво, честно.
Това беше труден и
болезнен процес за мен. Синините по ръката ми все
още не са изчезнали.
Освен това беше запитан за Хазар и новия и проект. Той каза, че го гледа и, че тя е прекрасна и много талантлива!

# 418
Нези, благодаря за превода! С голям интерес го изчетох... Танер е един от харесваните от мен актьори.
Нямам съмнения, че се е справил прекрасно, колкото и трудности да е срещнал.
Не знам дали сте го гледали в Д-р Чудо....уникална роля направи. Той е от актьорите, около който не се шуми много, но работи като пчеличка. Пожелавам му успех на филма за Баръш Тели!

Ето кой е  Баръш Тели:
Баръш е роден в Къръккале през 1989 г., губи десния си крак при пътен инцидент през 1993 г. С неговия положителен характер и голяма подкрепа от семейството му, тази ситуация не представляваше пречка за него и той първо  започна своята мечтана спортна кариера в отбора по гимнастика на началното училище İsmet Aydınlı, където Невзат Канкуш беше ученик.
През 2005 г., докато все още е ученик в гимназията, той се запознава с футболния отбор за хора с ампутирани крайници Karagücü чрез своя учител Б. Мурат Алтинташ. През 2009 г. той счупи рекорд с 49 гола и стана голмайстор на футболната Суперлига на ампутираните.
Докато е студент в Университетското училище по физическо възпитание и спорт в Гази, той започва да се подготвя за Параолимпийските игри под ръководството на своя учител Хаджи Ахмет Пекел.
Той получи специална протеза за бягане през 2012 г. с подкрепата на спортиста Хади Нешет Тюркмен, когото срещна през 2009 г. По-малко от година по-късно той спечели три златни медала в бягането на 100 метра, скок на височина и скок на дължина на Турското първенство по лека атлетика през 2013 г. и започна да представя страната си като национален атлет.
През 2014 г. той участва в Европейските параолимпийски игри с новата си протеза, която получи с подкрепата на  Хюля Авшар. Той спечели сребърния медал, като стана втори в Европа в скока на височина и подобри турския рекорд.
През същата година Баръш, който спечели третото място в света за четвърти път с турския национален отбор по футбол за ампутирани, стана първият учител по физическо възпитание в Турция с физически увреждания през 2015 г.
С 32 гола през 2015 г. той отново стана голмайстор на футболната Суперлига на ампутираните след 2009 и 2013 г.
През 2016 г. започва да се занимава с тенис в инвалидни колички и става шампион на Турция на двойки.
През 2017 г. той имаше гордостта да спечели европейското първенство с турския национален отбор по футбол за хора с ампутирани крачки пред 50 000 фенове. Той спечели наградата за снимка на годината с класическата си поза след същия мач.
През 2018 г. той беше избран за посланик за насърчаване на спорта на Турция, кандидат за домакин на Европейското първенство по футбол през 2024 г., за посланик за насърчаване на равните игри от УЕФА през 2019 г. и за посланик на марката Össur през 2020 г.

# 419
О,Жаки, благодаря!
Със сигурност е била много трудна за изпълнение роля! Ама те доста си приличат визуално!
Благодаря,че направи това проучване, беше интересно, наистина!
Специално за теб 🤗

Общи условия

Активация на акаунт