🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 268
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Аз очевидно не го разпознах много дълго време. Ама като схванах и сега само това гледам.
Много е различен, като стойка, жестовете, че и битките. За косата няма какво да кажа. Аз за този герой в Icerde си мислех, че е по-направен от жената на лошия.

# 391
Днес са  започнали снимките на епизод 7 на "Gaddar", както ни каза актрисата Deniz Özerman (Fikriye от сериала), и са снимали цял ден.  Тя публикува снимката по-долу в своята Insta Story. Story  публикува и Неслихан Йелдан (Оя от сериала),на  която изглежда, че е ранена.  Днес беше нейният рожден ден и тя празнуваше на снимачната площадка и написа развеселена, че хората не трябва да снимат такива сцени на рождения си ден.Grinning  Това, което ми прави впечатление е, че се  потвърждава това, което се коментираше, че няма предварително заснети епизоди на „Gaddar“, тъй като са само на епизод 7. Ето защо те изостават с последващата обработка и нямат време да публикува трейлъри навреме, нито да правят по-редактирани резюмета.  Ето защо винаги чакаме трейлърите, които миналата седмица бяха публикувани набързо късно вечерта, а резюмето  имаше дълги сцени с много детайли, които можеха да бъдат спестени.

# 392
Аз пък мисля, че е много вероятно да преснимат епизодите, възможно е да използват сцени и от заснетите.
Но след вкарването на убития таксиметров шофьор са променили част от сценария и трябва да вървят по новата нишка. А и като видяха, че на хората им хареса новата сюжетна линия, може и сценария да отиде в друга посока.
Такава ми е логиката, защото снимките на сериала започнаха още ноември, което иде да рече, че трябва да имат в резерв няколко епизода.

Колко е сладка и елегантна Сюмейе

# 393
Напълно възможно е,Жаки!
Ето, например тези две снимки от сета излезнаха преди това, а тези сцени ги нямаше в 6 епизод.

Със сигурност имат и готови неща, но дописват и в движение.
Лека нощ ви пожелавам!

# 394
Нези, това не е поглед за лека нощ. Рязко ми се дояде шкембе. С този поглед вечерта приключва на някоя пейка.
Лека нощ от мен. Аз ще ида да видя Сарп ще разбере ли истината за брат си.

# 395
Така, е, Гери!
Не е съвсем като за лека нощ.
Но аз си лягам,че утре сутринта имам урок по турски. Kissing Heart

# 396
Напълно възможно е,Жаки!
Със сигурност имат и готови неща, но дописват и в движение.
Лека нощ ви пожелавам!
Съгласна съм, пишат и променят в движение. Аз нямам нищо против, щом е за доброто на сериала.
А снимката за лека нощ е много красива!
Лека и от мен!

# 397
С хитрите погледи на Нези едва ли ще заспя.
От мен Лека нощ с Гюркан и Айдан. Вече всичко разбра и може да "легне да спи спокойно".

# 398
С хитрите погледи на Нези едва ли ще заспя.
От мен Лека нощ с Гюркан и Айдан. Вече всичко разбра и може да "легне да спи спокойно".

Първо да кажа:Цвети пак си се справила перфектно с колажа....едно голямо браво!
Ама Айдан как го изигра, а! Направи го на глупак големия комисар, ама нека му!
Такива подлизурковци, това заслужават.
Ама максимално ме изкефи това момиче....страхотна е

# 399
Добро утро! Coffee
Започвам с Intagaram story на Мустафа Мерт Коч, който казва, че се е събудил много щастлив,защото новата му песен много се харесва. Каза,че е получил много съобщения и реакции за това, нещо което не е очаквал в такава степен, но е много щастлив.
Благодари на всички от сърце, защото тази песен, която той е написал изцяло е много специална за него.

Разбира се още веднъж да отбележа, че много ми хареса това,че Чачо отново даде едно рамо на приятеля си! Нещо,което много говори за него като човек.
А ето и текста на песента:
Мълча, задъхан съм, тъжен съм в момента.
 Който страда, знае болката на тези, които обещаха и си тръгнаха.
 Ако върна годините и времето, които изгубих, аз съм там, където ти ме остави, но не съм добре.
 Има празнота вътре в мен тези дни.
 Никой не знае .
Винаги съм усмихнат отвън. Повярвай ми ако видиш вътрешността ми, но душата ми е малко уморена. Странно е чувството че мога. Не обяснявай.
Когото и да питах, отговор не намирах.
Който страда, знае болката на онези, които обещаха и си тръгнаха.
 Ако аз може да върне годините и времето, които изгубих, аз съм там, където ме остави, не съм никак добре.

Ето това пееха двете момчета в колата.
Дали и двамата преживяват това, което пеят, никой не знае!
Аз ви желая хубава нова седмица и поредната голяма доза Ча!

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 08:27 от NeZ_9

# 400
Добро утро!

Ооо, да! И аз се присъединявам към харесващите песента, да не кажа, че съм зарибена даже.
Не знам колко пъти я слушах и в момента я слушам (пуснала съм си я на повторение)!
Много хубав и мек глас има Мерт.
Заслужава си всички похвали, които е получил.

Нези, направо слагам песента заедно с текста на едно.

Който страда, знае болката на тези, които обещаха и си тръгнаха.
 Ако върна годините и времето, които изгубих, аз съм там, където ти ме остави, но не съм добре.
 Има празнота вътре в мен тези дни.
 Никой не знае .
Винаги съм усмихнат отвън. Повярвай ми ако видиш вътрешността ми, но душата ми е малко уморена. Странно е чувството че мога. Не обяснявай.
Когото и да питах, отговор не намирах.
Който страда, знае болката на онези, които обещаха и си тръгнаха.
 Ако аз може да върне годините и времето, които изгубих, аз съм там, където ме остави, не съм никак добре.

# 401
Малко от вчерашния рожден ден на Neslihan, който май е преминал на сета. Но ,както тя казва- " Тази година е така " Grinning

Аз изчезвам  на урок! Wink

# 402
Тая сцена си остава култова

# 403
Здравейте!

От мен Спорна седмица на всички с хитрата ни Луна.
Достойна за помощничка на Дахан и вярна Мариана за Дахан Худ.

# 404
Хубавото е, че настроенията са се променили и вече много малко хора подкрепят двойката Шенгюл-Дахан.

Dizilerin Dijital Reytingleri
Цифрови рейтинги на телевизионните  сериали
Hands Muscle

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 11:58 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт