ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 19 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Само да добавя понеже чаках някой, за да не редактирам😀
Не би било невъзможно, ако сценаристите решат, да направят двойка ЛейДах, нищо, че той е убил баща й. Пак ще дам пример с Чукур, макар че става досадно това😀, но там Ямач се влюби накрая в жената, участвала макар и индиректно в убийството на баща му. А семейството прие убиеца на единия им син и брат за част от тяхното семейство и си простиха всичко. Така че не е невъзможно в тоя ред на мисли. Тя да му прости, защото вижда, че той е добър човек, а и разбира какво е правил баща й. На този компютър според мен видя снимки на органи за продан.
Така че не би ме изненадало да го направят това, но не мисля, че ще се случи, защото предполагам следят настроенията на публиката. А те не го одобряват особено. Ще се види де. Но аз не смятам, че Бусе е само гост актьор. Името й е до това на Чаатай, Сумейе и Онур. Не като гост актьор някъде накрая. Тя ще поостане според мен, а какво са й отредили изобщо нямам идея и предположения. Само се надявам да няма много любовни драми и женски сълзи😀

# 631
Сериалът като цяло може и да има слаби звена и недообмислени моменти, но Чачо като Дахан е невероятен навсякъде.
Отново показа с цялата си мощ талант, професионализъм и фин поглед за добър проект и образ, който ще се помни.

''Безмилостен'' с руски субт. само си ги нагласете итгоре с надписа ..
https://turkrutv.tv/besposhchadnyy-9-seriya.html#frag_3_%28subtitry
    Феми, благодаря за почерпката и инфото за руските субтитри. Аз когато се прибера ако не е излязъл българския превод, ще подхващам епизод 9 с руска озвучка.
Тъкмо ще мога да се включа с коментарите на Йоана и Пипи. А може и останалите момичета да са изгледали вече епизода!

П.П. Йоана, извинявай, сега видях, че си пуснала пост.

# 632
Йоана ,  в сериалите всичко е възможно .. Чукур са няколко сезона , а Гаддарски няма да го разточват ..
Името на Бусе Марал не е някъде накрая в надписите .. Ще поостане ... въпроса е докога и какво е намислил сценариста?

https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1768715930404569585
ЖДНБ! Каква усмивкааа и поглед палааав Огнен и Съблазнителен . С очи те съблича без да пипаааа и докосвааа .. и се предаваш пред това Съвършенство и талант !

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 14:44 от femmi2

# 633
https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1768715930404569585
ЖДНБ! Каква усмивкааа и поглед палааав Огнен и Съблазнителен . С очи те съблича без да пипаааа и докосвааа .. и се предаваш пред това Съвършенство и талант !

Скрит текст:

Уникален!

# 634
И Екбер не смятам, че ще напусне скоро. Ако като "Вътре" е около 30-40 серии , ще е към последните серии зануляването му.

# 635
Социални рейтинги

Уникален , невероятен, страхотен , греховно жесток и харизматичен !

в екшън сцените е Уауууу ! Няма да ми омръзне само това да играе гледам и наслаждавам.Stuck Out TongueNature FireHands PunchHands FacepunchHands Ok Hand  Турският Джеки Чан , Рамбо и Робокоп:muscle:

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 17:30 от femmi2

# 636
И Екбер не смятам, че ще напусне скоро. Ако като "Вътре" е около 30-40 серии , ще е към последните серии зануляването му.
Оо не, той със сигурност ще остане почти до края. Главен злодей. Макар че все още очакваме да видим кой стои начело, над Мюдюра.
Изгледах аз със субтитри. Най-голямо впечатление ми направи това, което каза Мюдюр на Курт: Ако Дахан не го убие сега, ние сме в голяма опасност.
Очаквам от тук нататък да започне истинската война и да става все по-интересно😉

# 637
     tigasa, подкрепям - скоро няма да се отървем от Екбер. Че той тепърва започва да се развихря, а трябва да станем свидетели на всичките злини, които е извършил и ще извърши. Аз продължавам да си мисля, че той е убил жена си, за да ѝ вземе бъбрека.
       Вероятно още в следващия епизод едно по едно ще изплуват и престъпленията на доктора. Разбрахме вече, че Лейля е с присадено сърце, но кой е донора? Още по-заплетено ще става.
      Нерон започна да качва преведените епизоди, но епизод 9 още не е излязъл. Чакам и се наслаждавам на сръбските фенове. Творят с удоволствие и любов:

И отново Сюмейе Айдоган:

Оо не, той със сигурност ще остане почти до края. Главен злодей. Макар че все още очакваме да видим кой стои начело, над Мюдюра.
Изгледах аз със субтитри. Най-голямо впечатление ми направи това, което каза Мюдюр на Курт: Ако Дахан не го убие сега, ние сме в голяма опасност.
Очаквам от тук нататък да започне истинската война и да става все по-интересно😉
    Йоана, с тебе сякаш сме се наговорили. За втори път пиша пост и точно преди да го пусна изскача твоя.
     Друго си е човек да разбира това, което гледа.
     Но думите на Мюдюра наистина будят доста въпроси.

# 638
Започвам с озвучката и ако нещо ми направи впечатление или ,което не съм рзбрала снощи ще коментирам. Аха, има отговор на въпроса "Кой си ти?", бил войник и можел да се защитава. Енвер е получил запис, където се чува как Екбер заповядва да убият някого и с това го накара да го освободи. Мюдюра  каза на Дахан, че Екбер го следи и има колекция отрови с, които може да накара всеки да говори, демек да стигне до Мюдюра. Шенгюл заминава при баща си в Бурса. Екбер някога паднал в кладенец, където имало 100тици змии, 4-5 от тях го ухапали и изпитал такова спокойствие и от тогава е интереса му към змийската отрова. Маниак! Head Band Хаха На Лейла и сложиха успокоително -"серум на истината". Каза на брат Ахмет, че вони и да си купи дезодорант. Joy  Енвер е купил помещението на Японеца и си събира нов отбор хора. Месут си има момиче на мечтите и си фантазира как ще я срещне. Дааа изгледах го. Екбер е много опасен, провали капаните и на Дахан и на Енвер. Враждата между Екбер и Мюдюра е много стара и тепърва ще се ожесточи. Айдан има 6 часа, ясно е, че Дахан ще я спаси.

# 639
Дами, има ли вече с автоматичен превод?

# 640
Дами, има ли вече с автоматичен превод?
     Няма, Гети, аз непрекъснато проверявам.

Започвам с озвучката и ако нещо ми направи впечатление или ,което не съм рзбрала снощи ще коментирам. Аха, има отговор на въпроса "Кой си ти?", бил войник и можел да се защитава. Енвер е получил запис, където се чува как Екбер заповядва да убият някого и с това го накара да го освободи. Мюдюра  каза на Дахан, че Екбер го следи и има колекция отрови с, които може да накара всеки да говори, демек да стигне до Мюдюра. Шенгюл заминава при баща си в Бурса. Екбер някога паднал в кладенец, където имало 100тици змии, 4-5 от тях го ухапали и изпитал такова спокойствие и от тогава е интереса му към змийската отрова. Маниак! Head Band Хаха На Лейла и сложиха успокоително -"серум на истината". Каза на брат Ахмет, че вони и да си купи дезодорант. Joy  Енвер е купил помещението на Японеца и си събира нов отбор хора. Месут си има момиче на мечтите и си фантазира как ще я срещне. Дааа изгледах го. Екбер е много опасен, провали капаните и на Дахан и на Енвер. Враждата между Екбер и Мюдюра е много стара и тепърва ще се ожесточи. Айдан има 6 часа, ясно е, че Дахан ще я спаси.
     Пипи, благодаря за споделеното. Прочетох те на един дъх и вече започвам да "връзвам" отделните сцени. Сега по-спокойно ще чакам превода.

# 641
    Йоана, с тебе сякаш сме се наговорили. За втори път пиша пост и точно преди да го пусна изскача твоя.
Хаха за мен не е проблем. И аз не гледам какво се пуска, докато пиша😀
Той Мюдюра го пита дали Екбер е захапал въдицата. И тогава се надяват Дахан да го убие наистина, защото в противен случай ще стане лошо. Семейството на Мюдюра е в опасност. Той за това следи дъщеря си с камери и официално самоличността му е мъртва. Явно Курт е внедрен от Екбер при него, но в последствие си стават близки.
Този, който Екбер уби с отрова, е снесъл информация на Енвер със запис на баща му. Така Енвер се измъква от ареста. Енвер решава да си обнови хората, което е добре, защото и при него ама къртица, която пък снесе информацията на Екбер за Айдан.
Змията на Айдан била специален внос от Амазон (така ми го преведе 😀), има време от 5-6 часа да се спаси. Екбер щял да каже къде е тя на Дахан, ако той го пусне от магазина, защото искал Дахав да я спаси.
Войната между Мюдюр и Екбер всъщност продължава от много години. Екбер иска да избие всичките му близки и търси информация. А тази вражда от къде идва? Курт го попита защо толкова го мрази, но Екбар не му отговори.
Друго интересно, което да не сме разбрали снощи не се сещам.
Общо взето- чуден епизод. Хареса ми. Оптимист съм и за следващите. Създадоха най-накрая някаква интересна завръзка, на която да чакаме развитието😉

# 642
Скрит текст:
Хаха за мен не е проблем. И аз не гледам какво се пуска, докато пиша😀
Той Мюдюра го пита дали Екбер е захапал въдицата. И тогава се надяват Дахан да го убие наистина, защото в противен случай ще стане лошо. Семейството на Мюдюра е в опасност. Той за това следи дъщеря си с камери и официално самоличността му е мъртва. Явно Курт е внедрен от Екбер при него, но в последствие си стават близки.
Този, който Екбер уби с отрова, е снесъл информация на Енвер със запис на баща му. Така Енвер се измъква от ареста. Енвер решава да си обнови хората, което е добре, защото и при него ама къртица, която пък снесе информацията на Екбер за Айдан.
Змията на Айдан била специален внос от Амазон (така ми го преведе 😀), има време от 5-6 часа да се спаси. Екбер щял да каже къде е тя на Дахан, ако той го пусне от магазина, защото искал Дахав да я спаси.
Войната между Мюдюр и Екбер всъщност продължава от много години. Екбер иска да избие всичките му близки и търси информация. А тази вражда от къде идва? Курт го попита защо толкова го мрази, но Екбар не му отговори.
Друго интересно, което да не сме разбрали снощи не се сещам.
Общо взето- чуден епизод. Хареса ми. Оптимист съм и за следващите. Създадоха най-накрая някаква интересна завръзка, на която да чакаме развитието😉
    Момичета, коментарите ви ми допаднаха и започвам да се убеждавам, че снощи неоснователно съм недоволствала и "ръмжала", че действието е мудно и няма развитие. А то си имало логическа последователност и интрига, която просто не успях да доловя при гледането в оригинал на епизода. Отдъхнах си облекчено, но продължавам да чакам превода.
     Ако не излезе на бълг. ез. ще гледам на руски.
     Тази нощ съм я посветила на Дахан и няма да се отмятам.

# 643
Гледай, гледай и после сподели. На мен лично от последните 2-3 епизода чак на този ми стана доста интересно😀 Аз си и исках повече от Онур, Курт, Дахан, Енвер...и това вече се случи. Сега чакам да видя какво ще стане с тази война и как ще се разместят фигурите в партията шах😀

# 644

Интересни неща разказвате след епизода . Друго е когато го гледаш с превод.  Значи още тайни ще се разкриват  и е още по заплетено . Това за личната война на Мюдюра и Екбер е изненада ...  Курт да е къртицата.. ех много добре замислено .. Уур добре играе това . Ейваллах ! Сценариста трупа отлични точки ...   Имаше много диалози и говорене в снощния епизод ..  На мен не ми беше скучен при онлайна и още тогава казах че ми харесва и не съм се излъгала . Не се съмнявайте в избора на ЗВЯРА за проекти и сценарии . Всеки го хвали и уважава и се надпреварват да пишат статии и то заслужено . Подбира винаги и знае какво прави и желае и как да го постигне и с какъв екип да работи . Говоря по принцип не само за Гаддар. Затова няма как да го критикувам .. Има разбира се слаби места в проектите си .. кой ли няма . Нищо не е идеално или ако е ще е рядкост.

Общи условия

Активация на акаунт