✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 621
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Свилен да не отпада!! Следващия да отпадне е Дънди

# 106
  • София
Радвам се, че Серафим отпадна, не беше за тук.

# 107
Изключително съм доволна от развоя на събитията и , че Серафим отпадна !
Не знам защо си е помислил дори , че става за това предаване ..
толкова нелепо изглеждаха двамата !
Дожаля ми за момичето , както и за Елена , че е сама изтипосана .. по -добре да не се беше показвала на сцената …

# 108
Дънди ще е следващият. Половинчати работи… Жалко за красивата и способна Елена.

# 109
Забравих да кажа , че май можем да се водим по генералната класация с оценките , дадени от журито .
Втора седмица стана вече , тези на последното място - отпадат .
Това с гласуването от зрители е доста тъпо , но пари да трупат хората …

# 110
  • В светлината на слънцето
И аз очаквах Серафим да отпадне. Не му се получава този тип танцуване.
И да добавя - Виктор много ми хареса. Ето, на него пък му отиват тези танци и то много.

# 111
  • София
Съвсем логично отпадна Серафим, изобщо не му беше мястото там. Жалко за партньорката му обаче. Момичето беше наясно и преглъщаше на сухо, докато чакаше да обявят кой продължава.
Иначе очаквано вечерта беше по-добра от предишната. Само оценките на журито бяха шизофренични, но се надявам в бъдеще да са по-обективни.
И водещите бяха далеч по-приятни от миналия път, само Алекс малко странно анонсира класирането - имаше 3-4 двойки с еднакъв резултат в топ 4, но тя обяви само едната. Rolling Eyes

# 112
Свилен получи по-висока оценка от журито от Виктор. 🤯

# 113
  • София

Мисля, че това е въпросният джайф, който коментирахте по-назад в темата. Впечатлена съм! Heart

# 114
  • София
Lombardi, тук единият партньор е непрофесионалисти, така ли? Жената?

# 115
  • София
Lombardi, тук единият партньор е непрофесионалисти, така ли? Жената?

Мъжът е непрофесионалист. Британски певец е. Видеото е от трета седмица на Strictly Come Dancing на BBC, 2015-та.

# 116
  • ENGLAND

Мисля, че това е въпросният джайф, който коментирахте по-назад в темата. Впечатлена съм! Heart

Благодаря ти, това е, накрая Джей победи.

# 117
  • София
Догледах го сега, че се наложи да спра. Тръгването на Серафим беше съвсем логично. Дожаля ми за Ели, която стоеше там сама, не стига, че е с куц партньор. Много кофти се изтърси Филип, добре, че не преби Ралица. Честно казано съм изненадана, че дадоха по- високи оценки на Ивет и Тодор, отколкото на Дара и Джими.
Дано следващата седмица да е още по- добре.

# 118
А вие кал мислите,дали не са тренирали няколко месеца преди предаването.Аз не мога да си представя ,че нещата се научават за седмица.Много са сложни тези танци

Много харесвам семейната двойка в журито,жената е толкова финна с чудесна стойка.Не знам защо Галена се заяжда непрекъснато с нея

# 119
  • София
Аз мисля, че са тренирали предварително. Браво на Ивет, голямо слънчице е тя. Харесаха ми още Дара, Емануела, Папи. Натали е много красива, но е супер дървена. Може би е притеснена и не може да се отпусне. Виктор доста се старае, но някак не мога да го харесам.

Общи условия

Активация на акаунт