Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 876
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
Аз родих секцио по желание и съм много доволна, никакви оплаквания не съм имала. Живот и здраве, планираме и второто да е секцио.

# 316
Танчитка,  уважавам правото на избор на всеки и не съдя никого. Аз говоря лично за себе си и моето желание, надявам се да няма засеганти. Flowers Tulip Heart

# 317
Аз също родих секцио, имаше и медицинска причина, но и да нямаше пак секцио бих родила. Grinning на фона на моите приятелки родили естествено, аз се възстанових най - бързо.

# 318
Аз съм с 2 ръце за естественото раждане, но при мен поради медицински причини ще раждам секцио. Но и честно казано имам лош опит от преждевременно естествено раждане и да нямаше предпоставка пак щях да искам секцио. Всеки има право на избор, не съдя дори тези родили по свое желания секцио. Много се спекулира тази тема, а трябва да уважаваме правото на избор! Всички знаем минусите и плюсовете и на двете раждания, нека не караме едните или другите мами да се чувстват виновни и изплашени! Всички сме герои и заслужаваме подкрепа без значение как сме родили! Важното е здрави бебоци и спокойни и щастливи мами! ❤

# 319
Изобщо не се засягам, много точно си пише “за мен…”. Уважавам избора на всеки Simple Smile
Да не излезе, че прокламирам секцио 😃 Имам приятелки, които много, ама наистина много искаха да родят естествено, но като им казаха, че няма да стане, бяха доста притеснени/разочаровани/натъжени. В подкрепа на тази мами казвам, че не е лошо, даже и по желание познава историята случаи 😃

# 320
Днес официално открихме бебешкия пазар. JoyМайка ми ме изнуди да поръчаме някакъв комплект одеало и кърпа от Гуш. Аз не го знаех този сайт докато тя не ми каза, някой пазарувал ли е от там Thinking

# 321
Знам го, но не съм пазарувала. И аз онзи ден поръчах шишета и две биби Purple Heart

# 322
Малко със закъснение относно раждането , всяка си избира кое е най-добре за нея и бебчето .
Винаги ме е дразнело когато някой каже,че е родил секцио или че не кърми и има едни странни погледи . Коментари от рода ама как може ,не си истинска майка и тн. Макар ,че родих естествено и се надявам и сега пак да е така не обвинявам тези който предпочитат другото ❤️
Жените трябва да се подкрепяме и разбираме . Всяка от нас трябва да е спокойна 🌷
При мен тече лудницата ,работа , организиране на детето на рожденият ден.  Пълна лудница както се казва 😀😀😀

# 323
Да, предполагам, че ако жена пожелае да роди оперативно ще се заплати. Просто не ми е минавало през ума, че може да има такива желания. Извинявам се за което! Уважавам и аз всеки чужд избор, имам приятели, които са твърдо против имането на деца и имат излагат доводи, и техния избор уважавам. Радвам се, че и те уважават моя Simple Smile

След тазсутрешната визитация доктора каза че и днес ще полежа в болницата (а си бях почти събрала багажа за напускане) и сега си чакам закуската от банка с но шпа.

# 324
Момичета , как се справяте със задържането на вода, чувствам се адски подпухнала, а реално като кг не покачвам ?

# 325
Аз уж не задържам вода все още . 😀
Да видим до края какво ще е

# 326
Аз днес осъзнах, че след месец вече ще съм трудноподвижна най - вероятно Grinning

# 327
Аз днес осъзнах, че след месец вече ще съм трудноподвижна най - вероятно Grinning

Ще започнем да се търкаляме дружно. Някои повече други по-малко. Joy За сведение утре най-бързащите започваме пети месец, само на мен ли ми върви много бързо времето напоследък. Flushed

# 328

Ще започнем да се търкаляме дружно. Някои повече други по-малко. Joy За сведение утре най-бързащите започваме пети месец, само на мен ли ми върви много бързо времето напоследък. Flushed

Аз пък имам чувството, че съм бременна от цяла вечност, а кажи речи още половин година имам до термин Grinning

# 329
И аз искам по - бързо да минава. Не ми е любимия период бременеето хич. Само притеснения. Малката само ме пита кога ще се родят бебетата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт