Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 874
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, как сте с кръвното? Моето стандартно е 90/60 и тия дни е още по-ниско. Преди малко го премерих 81/54. А въобще тръгнах да го меря тъй като 10-15 минути имах бели петна пред погледа в ляво. Изчезнаха като се разходих малко и пих още вода.

# 331
Момичета, как сте с кръвното? Моето стандартно е 90/60 и тия дни е още по-ниско. Преди малко го премерих 81/54. А въобще тръгнах да го меря тъй като 10-15 минути имах бели петна пред погледа в ляво. Изчезнаха като се разходих малко и пих още вода.

Същата работа и при мен, днес на два пъти замазах картината...при мен беше  85/57

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 00:47 от Kitana666

# 332
Моето кръвно е също 90/60 или 100/60, но не ми е причернявало, добре се чувствам (освен когато ми вливаха кормагнезин, тогава положението беше много зле.

# 333
и моето е много ниско. Снощи както седях все едно топла вълна ме заля и направо легнах. Премерих - горната беше добре (за мен), но долната 50. Чудо.

# 334
Коментитали ли сте го с лекарите? Така ли е нормално да бъде. Аз опит имам с високото, което е по-опасно, така че ако намерите някакъв вариант да си го вдигате с айрян или сладко (май така беше), мисля, че не би трябвало да е проблем.
Как сте иначе, изчезна ли гаденето, някакви други симтоми имате ли?
Аз трябваше тази седмица да съм на доктор, но той отсъства и ще е чааак следващата, а така се бях настроила.

# 335
На мен продължава да ми се гади от месо, но имам напредък - ядох бургер с кюфте. Grin
Иначе все повече взех да се задъхвам като излизам с малката иии честно казано не знам какво ще правим по - натам. Тя си иска своето, а аз няма да мога очевидно да кръстосвам улиците. Ще го мислим кой ще я извежда баща й като е на работа.

# 336
И моето кръвно падна на 90/60, въпреки че си беше нормално от около 2 години. Но преди това все съм била с такова и не ми създава дискомфорт. Ама не трябва ли уж да ни се покачва кръвното? Нали количеството кръв се покачва? Поне моята логика на там ме води

По темата с раждането, аз има голяма вероятност да съм секцио и със сигурност нама да кърмя защото трябва да се върна на лекарствата за основното заболяване. И за мен родителството е много повече от това как точно сме родили и дали ще кърмим. Всеки знае, кое е най-доброто за него и никой друг няма правото да го съди, защото не е в неговите обувки. Затова и въобще не ме интересува чуждото мнение. Всички ще бъдем майки независимо от начина на раждане и дали имаме възможност да кърмим.

totolitka, надявам се че всичко е наред при теб вече. Изпращам много положителна енергия.

# 337
Ооо, кърменето. Дъщеря ми не е кърмена (така и не засука, цедих се колкото можех, но то това не е живот) и е по - здрава от всички кърмени покрай мен. Сега ще се пробвам да ги кърмя тези, но ако не стане хич няма да ми тежи на съвестта. За раждането казах вече - не разбирам пъненето за естествено раждане, при все, че има медицински причини за секцио. АКо може и искаш - чудесно, ако не може и не искаш - пак чудесно. Децата растат и се отглеждат родени секцио и некърмени също.

# 338
Kitana666, аз съм с ниско разположена плацента, само че предна(което не е важно в случая). Много се моля да се вдигне 🙏, защото при такава плацента премеждията около нея и самата операция са доста сложни. 😒

# 339
Здравейте, искам да ви попитам в 14 седмица колко тежи бебчо при вас и какъв пол е , защото имам притеснения и утре ще повторим прегледа , за да изтеглим отново.. Благодаря предварително!

# 340
Здравейте, искам да ви попитам в 14 седмица колко тежи бебчо при вас и какъв пол е , защото имам притеснения и утре ще повторим прегледа , за да изтеглим отново.. Благодаря предварително!

Привет Грея, имам от края на 15 седмица теглото, за момиче - 130гр. Много зависи дали техниката е добра, всяко трепване на ръката променя измерването. Моите резултати са от стандартен ехограф, не е с техниката на фетална да кажем. Стискам палци!

# 341
На нас пък в нито един момент не са ни казвали колко тежи... Единствено колко см е Thinking

# 342
При мен в 15та и момчето и момичето бяха по 130 - 133 грама.

# 343
Аз ходих в 13+6 бебето отговаряше на 14+5 и не са ми казвали грамажи, нито са мерили дължина на бебето. Само обиколката на главата. Мислех, че е рано да се мерят грамажи..то колко ще е..няма и 100грама сигурно Grinning

# 344
Може да го пише на листчето от прегледа. Аз чух докато АГ диктуваше параметрите на сестрата да ги запише, затова се ориентирах лесно после. На листчето е записано като HADLOCK - BPD, HC, AC, FL - 130g

Общи условия

Активация на акаунт