🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 6

• 15 178
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

Скрит текст:

# 136
Нези, желая ти късмет. Да споделиш после.
Аз му казах на мъжа ми, че искам да ходя и той ми разправя да съм вземела детето. Викам му забрави. Аз теб не искам да те взема, та детето, което няма да спре да мрънка, че няма интернет ще взема.
Още нямам и бегла представа кой е квартала, но и да знам сигурно няма да ида. Знам, че търся павирани улици. И вода. Както ти каза този град си е голям.

# 137
Добро утро! Coffee

Нези, желая ти късмет. Да споделиш после.

Гери, определено това не е целта на посещението,но, ако се  появи като бонус, би било страхотно!
Wink
Днес дали вече ще има фраг?
Видяхме,че снимките на 8 епизод вече са факт, дано да ни покажат нещо!
Хубав ден ви желая!

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 11:28 от NeZ_9

# 138
Добро утро! Coffee

От снимачната площадка

# 139
Добро утро! Coffee

От снимачната площадка

Eха! Колко е усмихната Сумие!
Не дава вид, че ще бъде изместена от сериала! Heart Eyes
"Ние не сме жестоки, компанията ни е лоша!

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 09:02 от NeZ_9

# 140
Няма да я сменят, няма да има никаква логика със сериала.
Спорд мен нейните хейтъри пускат слухове, а те не са малко. Сега около новата героиня, остана малко на заден план. Ама, ако Бусе е само за няколко епизода, както се говореше, пак ще я почнат хейтърите. Ние понеже не сме гледали други сериали с нея и виждаме играта й в Гадар. Да, не е нещо велико, но за мен си се справя много добре с ролята, външно е много готина и за мен си е ок. Най-големите хейтъри са тези, които са я гледали преди Гадар. Дори и тук в общата тема чета, колко била слаба актриса и заради нея не гледат Гадар.

Аз лично съм от фенките й

# 141
Много е елегантна!
Да не би Дахан да я води на вечеря? Wink

# 142
Ще води и още как! Има да компенсира за държанието си.

Седмичната класация на АВС1.
За първи път Гадар влезна в десетката...абсолютен успех.

# 143
Страхотна новина,Жаки!!! Благодаря ти!
Поздрав за теб с още едно изпълнение на Мустафа Мерт Коч и Чачо. Hug

https://youtube.com/shorts/OvvgFuk4X1M?si=ijWAWU34V64luP-p

А тук са ми любими- като две деца! Heart Eyes
https://youtube.com/shorts/QaIRfsYGSq4?si=kq6RIAEwS0sYZyNl

# 144
Нези, благодаря за поздрава! И тази песен е хубава. А на игрището, наистина са много сладки.

Ето частта за Чачо и с англ. суб.

Мустафа Мерт Коч композира с Чаатай Улусой ❖ английски суб. 2024 г.

# 145
Като гледах клипчето от предишната песен, се сетих за Чаатай с повече коса и брада. Не,че не на него не му отива всякак...

# 146
Само международното гледане надхвърли 3 милиона за 3 дни.
Вътрешното гледане е затворено

# 147
Здравейте!

Новина от последния час

Зафер Бора от Гадар, Ердал Йълдъз в сериала "Мошеници" на Netflix
Ердал Йълдъз, който последно гостува в "Gaddar" като Zafer, се готви да се появи пред публиката с много амбициозна поредица на Netflix на 4 април в немския сериал "Мошеници".

Ердал Йълдъз направи великолепно представяне с ролята на „Аби“ във филмовата поредица на Netflix „10 дни на добрия човек“ и „10 дни на лошия човек“ с участието на  Неджат Ишлер , а наскоро изигра ролята на „ Zafer Bora" в Gaddar с участието на Çağatay Ulusoy.

Сериалът, продуциран от W&B Television, е режисиран от Марвин Крен и Кюнейт Кая . Ердал Йълдъз играе ролята на "Хасан", главата на арабската мафия , в сериала, базиран на истинска кражба в Берлин . Сериалът, заснет в Берлин, Виана, Франция и Италия, ще бъде излъчен в 98 държави на 4 април. Събитията от поредицата започват с Чарли (Фредерик Лау) , който е преследван от тъмното си минало, когато бившите му приятели от бандата го принуждават да извърши обир на ценни монети.
Бирсен Алтунташ

# 148
Ох, много се смях!

Екипът на Gaddar, когато хората поискат трейлър

# 149
Жаки, ти вчера спомена Рузгяр.
Него май само за лафове ще го ползват. Grinning

" Бая стендове имаш. Обичаш го ти тоя живот!"

"Е, хайде майко! Още ли продължаваш? Хайде, да ти чуем гласа. Последно,две,три !"

Joy

Вече свикнах ме да очакваме вечерни и нощни фрагове! Wink

Общи условия

Активация на акаунт