🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 6

• 15 181
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
То май, май наистина затова ще го ползват, всичките му лафове са точно на място.
Искаше ми се да има повече игрово време, защото ме кефи.

# 151
То май, май наистина затова ще го ползват, всичките му лафове са точно на място.
Искаше ми се да има повече игрово време, защото ме кефи.
Да, определено внася мното свежест и разведрява обстановката.
Аз нямам проблем да го ползват за това.
Не искам Дахан и с неговите бакии да се оправя.
Има си достатъчно!
На първо време какво ще прави с Лейля?

Как според вас ще се развият отношенията Дахан -Лейля?
Как ще постъпи Дахан сега, когато знае,че е убил баща и? Дайте своите предположения.

# 152
Ох, не знам как ще се развият нещата, защото сценаристите, винаги ни опровергават, но едно нещо е истина...
Лейля единствена го накара да се усмихне и да покаже една по-добра страна от него.

# 153
Аз мисля, че той ще започне да страни от нея, но тя ще го търси за подкрепа.
В крайна сметка ще и признае, най- малкото, за да я отдръпне от себе си( за пореден път ще го направи), но наистина идея си нямам как ще реагира тя. Thinking
Не знам дали е вярно но тук казват: 
Fragmanı Soranlar için 8 Bölüm 1 Fragmanı Yüksek ihtmalle Yarın Akşam Gelecek
"За тези, които питат за трейлъра, трейлърът на епизод 8, 1 фрагман най-вероятно ще дойде утре вечер."

# 154
Ее, наистина прекаляват с това бавене, но ако сега снимат 8 епизод е нормално да закъсняват. Много е гадно, да снимат в седмицата на излъчване същия епизод. Това ме убеждава все повече и повече, че епизодите в резерв са отишли на боклука и сега се опитват да наваксват.

# 155
Честно казано, не знам какво са замислили сценаристите, но за мен най- логично е Дахан не да се отдръпне, а да се помъчи да я компенсира някак. С действията и постъпките си към Лейля да потърси прошка. Досега най-интересната ситуация, която ни показаха. Най-голямото наказание за Дахан ще е да е всеки ден до нея, да му напомня, че всичко има две страни. Това ще е един трънлив път по пътя на изкуплението и прошката за него.
Това в случай, че Лейля не знае какъв е бил баща й и не разбере, че Дахан го е убил (поне за момента)

Вариантите са много, а ние не знаем още как ще ни представят образа на Лейля като цяло.

# 156
Ох, много се смях!

Екипът на Gaddar, когато хората поискат трейлър

Ех това народно творчество Smile
Само не знам главите ли ги заболяват или не искат да ни чуят въпроса.
Но ги разбирам. Аз за къде къде по-маловажни срещи се притеснявам, а те се излагат пред милиони зрители.

Нези, аз ти пожелавам на съседна маса в заведение да го видиш, не да го търсиш. Да е там и да си те чака. После на улицата да се разминете и накрая в магазина да го видиш как си купува цигари.

# 157

КОЛКО РЕАЛНО ПОЗНАВАМЕ ХОРАТА, КОИТО НАРИЧАМЕ НАЙ-БЛИЗКИ? ВАЖНОТО Е НЕ КАКВО ЗНАЕМ, А КАКВО ЧУВСТВАМЕ!

Цитат
Нези, аз ти пожелавам на съседна маса в заведение да го видиш, не да го търсиш. Да е там и да си те чака. После на улицата да се разминете и накрая в магазина да го видиш как си купува цигари.
Герииии,чул те Господ!!! Hug

# 158
Ох! Гери, толкова обстойно и същевременно, толкова нереално си го описала, но пък, както каза Нези: "Чул те господ". Чудеса се случват не само на Нова година!

А за Лейля, наистина не знаем какъв образ са й отредили. В този беше добрата фея, но в следващия, не знаем. Със сигурност той ще я отбягва, но на мен ми е любопитно, дали от него ще научи за убийството на баща й. Все си мисля, че всеки път, когато се опитва да й каже, все нещо ще му попречи и накрая ще разбере от друг.

# 159
Има и друг вариант,за който и преди говорихме -  ролята на Лейля да не  бъде дълготрайна в сериала. Тя  обича баща си, за нея той е най-добрия човек на света.Ако разбере, че Дахан го е убил, ще  разбере и защо. Вероятно ще направи някои проучвания, за да се увери, че баща й наистина е бил трафикант на органи и след това ще  промени позицията си спрямо него. После постепенно тя ще изчезне от поредицата, без да навреди на Дахан.
Ама пък това е много плоско, нали?

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 15:05 от NeZ_9

# 160
Може заедно да търсят поръчителя на това убийство. Реално Дахан е само инструмент. Той не си намира сам жертвите.

Като изключим онзи с животните. Енвер също.
Дрегите са му посочени. Кой ги е поръчал не се знае.

# 161
Нези, не е плоско това, което си написала, но това е ако са решили да вкарат сериала във фаза приключване.
Гери, и аз си мислех същото.. за поръчителите.
На Дахан му трябва отявлен съюзник или враг, които до този момент не са ни предоставени. И кой може да е по-подходящ от Лейля. Тя е потърпевша в случая и може да се превърне във враг или съюзник на Дахан.
При полицейското разследване няма начин Лейля да не разбере с какво се е занимавал баща й. До този момент поръчките му бяха свързани да с мафиоти, но не и кой знае какви такива. Бащата на Лейля вече е друго ниво и ясно се видя, само от това, че Мениджъра бе на погребението му.

# 162
Не знам защо, но пак се сетих за тази сцена.

Тъкмо си беше помислил, че прави добро, че има светлина в тунела, че живота не е само гаден и...

# 163
Дахан може да се чувства като тази рибка, но вина за много от нещата, които му се случват има самият той.
Той знаеше, че приятелят му ще направи нещо нередно. Не го спря. Не че онзи го заблуди и тръгна сам да върши глупости. Дахан беше застанал до него, когато следяха жертвата.
Уби онзи в гората заради Айдън. Мина два пъти през него, а можеше просто да тръгне. Направи избор.
Той сам търсеше мениджъра, за да му помогне с намирането на сестра му.
Имаше възможност да си тръгте и да не участва повече в това, но избра да остане.

В този ред на мисли, не е ли редно вече да му плащат за свършената работа. Досега май един динар не е видял за свършената работа.

# 164
Гери,  ами той досега плащаше дълговете на кого ли не, не знам дали се е изплатил. Така като гледам ще плаша дългове до края на сериала май. Тамън ще си заработи нещо и те ще го гръмнат сигурно (пепел ми на клавиатурата)

Общи условия

Активация на акаунт