ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 842
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 500
Айде сега мама… малко ту мъч
Не малко, много ту мъч.
Пълен потрес как човек загубил майка си се тръшка ,че не е до него в тежки моменти като този да останеш без грим и прическа. Честно ли???
То кринджа почна още от първата вечер. На мен майка ми умря, ама искам да се поцелуваме малко да ми стане по-добре.. Тогава много му се зачудих на Алек добре ли е да се забърква в това извращение.

# 1 501
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Май не Милена е с най-крехката психика, а Валерия. Как злепостави и натопи Надя беше отвратително и липсата на майка не и е извинение.

# 1 502
Ей всичко може са си коригират тези девойки, но мозъците не! И си личи. Много си личи колко са кухи.
Алеко не издържа психически с тези лейки. И май е себе си пичагата,евала.
Започвам да симпатизирам на Надя.
Извинявай, искам да попитам, ти ли ми триеш мненията?

Не,Коки. Нямам такива права.

# 1 503
Милена си е екстра.

# 1 504
Аз не разбрах, кой си имал гадже?

# 1 505
Айде сега мама… малко ту мъч
Не малко, много ту мъч.
Пълен потрес как човек загубил майка си се тръшка ,че не е до него в тежки моменти като този да останеш без грим и прическа. Честно ли???

Не знам, като човек загубил родител, макар и малко по-голяма от Валерия, не мога да си представя да вея така паметта на баща ми … гнусное !
Точно от същата позиция на загубила родител се потрисам и аз.
П.п. Тея се изказа и тя, Валерия била герой Joy

# 1 506
Адмирации за паник атаките.

Теа пак кърти 🤣

# 1 507
То излезна кой ли си няма. Май само Вики си няма

# 1 508
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Някой да ми обясни моля, през какво толкова мина Валерия на груповата среща, че накрая я изкараха едва ли не сървайвър?

# 1 509
Утре ще наваксам с епизода, но авно Валката се е  проявила. Не я харесвам от ден 1. Гледах я в подкаста на Ани Владимирова и от там ми изглежда, че би било хубаво повече да работи с терапевти.

# 1 510
Чак сега зацепих - липсват субстанциите. Вече й влизам в положението. Може би и аз след това, което е преживяла, бих посегнала към тях.

# 1 511
Алек защо си тръгна ? На Валерия може и лошо да и е станало , случва се . Неуважително беше спрямо другите .

# 1 512
С този вятър чак на мен ми стана студено....

# 1 513
На Габо защо лицето е три нюанса по-светло от тялото? Все едно някой и е сменил главата с чужда.

# 1 514
Алеко няма да издържи много е психодиспансера.

Общи условия

Активация на акаунт