ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 639
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Във втори сезон всички надебеляха доста до финала, по- скоро вярвам че им дават кофти храна и някои избират да не я ядът, отколкото че ги оставят без храна изобщо.

# 2 266
Те и доста си пийваха. Алкохолът е много калоричен.

# 2 267
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На мен най-хубава този сезон ми е Силви. Хубава фигура, кожа, прекрасна коса, правилни черти, леко е особена, но на фона на някои други моми е направо цвете. Надя също ми е естествено красива и чаровна, набедените красавици Маги, Нани, Памела не ги харесвам изобщо. Нито са ми чаровни, нито естествени, поддържани жени целещи се в един определен таргет мъже. Особено Маги ми е прекалено кабилеста, с издължено и нищо незабележимо лице. Теа, обаче с тези фалшиви, проскубани пирги и нелеп грим е без конкуренция.

# 2 268
...по- скоро вярвам че им дават кофти храна и някои избират да не я ядът, отколкото че ги оставят без храна изобщо.

Да, абсолютно логично е вашата интерпретация, аз предположих, че някой кетъринг се е потурчил, а какво имат пакетирано не знам - Валерия разказваше за чипс и подобни, но тя е в друг сезон. Каквото и да е, за ден не е проблем според мен, вече дали ще пиеш си е твое решение. Редовно давам чаша за да ми сипят, но не пия - не съм била в реалити де, ама джин да праскам надали.

# 2 269
Силви я даваха как яде един ден и беше сухар с кисело мляко, та едва ли хладилникът им пращи от избор.

# 2 270
В един от предните епизоди имаше кадри от кухнята, докато някоя говореше, и зад нея Мими отвори хладилника и беше пълен с храна.
Дори да са нямали кетъринг като топли супи/готвени ястия и т.н., едва ли са били без хляб, млека, сирена, плодове и зеленчуци.

# 2 271
Блага в подкаста на Комеди клуба каза, че храната е била отвратителна и една и съща всеки ден, не помня нищо от първи сезон като кадри.

# 2 272
  • Варна
Аз видях на кухненската маса купа препълнена с плодове, затова предполагам, че плодове имат достатъчно щом стоеше препълнена.

# 2 273
Не знам дали е разрешено да ги ядат. Знам, че в западните формати като сложат храна на масата (например плодове), това е за снимките, не за ядене… По същия начин на срещите не им дават да ядат сервираното.

ItsAnabelle, това в хладилника може да е бил точно кетърингът за деня.

# 2 274
Намерих кадъра. Кетърингът вероятно е това във станиоловите форми или както се наричат.
Освен него имат и доста други неща, но за толкова много момичета, въпросът е за колко време е достатъчно това. Иначе ми изглеждат Лидъл-ски неща.

# 2 275
Виждам един цял рафт плодови млека. За 20+ момичета това стига за 1 ден (по едно на всяка). Едно кисело мляко. 3 бучки кашкавал и 3 бучки сирене. Май има и маргарин най-горе в средата. Значи по два сандвича на всяка. Рафт и половина е кетъринга. Най-долу има бутилка ядково мляко и плодове (ябълки, портокал, лимон, грозде). Е, не е като без нищо, но съвсем не е много за толкова хора.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 20:01 от Lilly_85

# 2 276
Не го вярвам това да са стояли гладни.
Е, Блажка може скариди и октопод да е искала, за това да казва че е гадна храната....абе изобщо не им вярвам на тия проскубани момета вътре....
Да дефинира "гадна храна".... така казано, нищо не говори, абсолютно нищо!!

# 2 277
  • Варна
Не знам дали е разрешено да ги ядат. Знам, че в западните формати като сложат храна на масата (например плодове), това е за снимките, не за ядене… По същия начин на срещите не им дават да ядат сервираното.

ItsAnabelle, това в хладилника може да е бил точно кетърингът за деня.
Ако е вярно, това е ужасно!
Но те вътре снимат инцидентно ...

# 2 278
И аз го намирам за отвратително. От храната ли пести продукцията? Това в хладилника не мога да го нарека храна. Не ми се вярва да е така. В предния сезон, Пам все мажеше нещо.

# 2 279
Има надкаст с Мими...като ми остане време ще гледам. В Ергена не ми харесва особено, но попадайки на нейни клипчетата в Тик Ток се забавлявам да ги гледам, а там съм абонирана поради наличието на тинейджъри, заради които хвърлям по едно око😁.

Общи условия

Активация на акаунт