ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 992
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 630
Дали някой ще е запомнил ВСИЧКИ суперлативи, с които се самохарактеризира Силвия?

# 631
То няма нужда да се помни,постоянно ги повтаря .

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 02:42 от Candy_girl

# 632
  • На Изток от Рая
Теа щели да я забавят в развитието😂. Тя отдавна е забавена

# 633
Леле, някой яко се е изгаврил с Виктория тази вечер. Роклята и отива като на свинче-звънче...

# 634
Аз ли не довиждам нещо, но тук има хора с перманентен грим, мигли и микроблейдинг, и те са мнозинството. Какво обсъждат кой се гримирал?!

# 635
Айде нещо позитивно, Валерия изглежда много добре в тази сцена. Далеч по-добре от как я бяха направили преди.

# 636
Дали някой ще е запомнил ВСИЧКИ суперлативи, с които се самохарактеризира Силвия?
,, Аз съм естествено красива, интелигентна, възпитана и имам висше образование. Правоспособен юрист съм!,, 😁

# 637
Аз ли не довиждам нещо, но тук има хора с перманентен грим, мигли и микроблейдинг, и те са мнозинството. Какво обсъждат кой се гримирал?!

Точно Габриела е и с устни, нос и вежди.  То няма какво да гримира от корекции. Йоана поне е ествествена.

# 638
  • варненка от София
Маги не беше ли вече с тази рокля?

# 639
Виктория ми е ужасно неприятна .

# 640
Сакото ..кадифенко ли е? Joy

# 641
  • варненка от София
Алек с това сако е като тапициран диван.

# 642
Е добре де , Маги не можеше ли да почака ?

# 643
Днес всички изглеждат много добре на коктейла.

# 644
Паят на Йоана не беше по-различен от пая на Габриела, даже още като видях как брат Габо забива се стъписах. Но там никой нищо не каза.

Знаех си, че без Христиана няма да е забавно. Никой не иска да гледа безпочвени нападки и незряло глупаво поведение. Шуши груп вече не са интересни.
Жалко, че Йоана се подхлъзва на провокациите и реагира емоциално, в нея виждам нежност и ме е яд, че си подрива образа като участва така в спора.

Общи условия

Активация на акаунт