ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 848
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 840
Алеко май най си пийва. Ама то си е за наливане положението.

# 841
  • Варна
Малеееййй, тоя ще го изнасилят до края на месеца!
Силвето изплиска легена. Вече не се чудя, защо цялата къща скочи да си бае против уроки. След днес и Киприянови молитви ще четат. Яхти, диаманти и Левски...

# 842
  • София
То направо му олекна като му казаха, че коктейлът свърши...

# 843
Фиркан ли е Алеко или така ми се струва?
До козирката.
Ето защо се е мляскал с мерак, от безтегловност се остави да правят каквото искат с него.

# 844
Тя (Надето)го целува, той стои като бастун и си стиска чашките в ръка и изведнъж на синхрона "мале каква жена, приятно изненадан съм е най- малкото което мога да кажа"

# 845
На мен отегчен ми изглежда, а може и да е минал Grinning

# 846
Надя доста гадно и се подиграва на Силви , Христиана беше избухлива , но въобще не смятам , че в най -злобна като човек .

# 847
  • София
Ей това бяха най-истинските целувки досега, друга не е целувал така. И изглеждаше, че му харесва.

А Виктория се държи като измамената съпруга. То не е цупене, то не са превземки и фасони, все едно й е длъжен с нещо... Никак няма да е зле да дойде малко на себе си.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 23:45 от Reinа

# 848
Мария украинката никак не е лоша. Дано отиде на индивидуална среща. Васка според мен е дала обет за мълчание.

# 849
И Мария почна с прекалената злоба. А от на Виктория цупенето ми писна. Все още не проумявам подкрепата към нея.

# 850
Аз не спирам да се чудя защо дадоха роля на Васка в първи епизод, откроявайки я от останалите, само за да не я дават сега и да е за пълнеж?

# 851
Маги почва да се филмира на жертва. Малко Александра вайб вкарва. Дано да си върне розата и да се приключва тоя парашутизъм.

# 852
Уфффф... такава вселенска скука! Може ли жена на почти 40 години, с претенции за голяма работа, с опит, с фасон, да се обяснява като ученичка!?

# 853
3те зли сестри само коментират, нищо не правят само злобеят. А Виктория продължава с високото самочувствие и просто не е за там, защото всеки ден някой й доказва, че не е топа на топа.

# 854
Надежда й е по-добре с опериран нос.
Беше много изпросена тази целувка.
Не виждам никаква химия между него и Маги. Маги  има ужасна конска физиономия.
Като чуя превзетите словоизлияния на Наум и превключвам канала. Не мога да го понасям.

Общи условия

Активация на акаунт