ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 943
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 525
Изпуснах Милена , на кого даде сърцето и на кого-тортата?

# 526
Милена ..на Горджъса..

# 527
Смехът на Памела ме напряга мега много.

# 528
Йоана е интригантка, с тази манипулация “не говоря с вас, заради нея”. Възрастен човек да се обяснява, че не говори с още 10 момичета, заради друг. Доста евтино и смешно от страна на Йоана.

# 529
Смехът на Памела ме напряга мега много.

То на  това нещо членоразделно май не е излизало от напомпаните му Жуки...хиихи  хаххааа...

# 530
Бай Габон каза, че работел за мнооо известни хора. Само не уточни характера на работата! 🤣

# 531
  • София
Все повече започвам да харесвам Алек. Много е мило как всичко, което мисли, му се изписва на лицето - всяка емоция и всяко чувство. И ми харесва, че се стреми да открие по нещо хубаво във всяко от момичетата.
Барбара, без изненади, е потресаващо глупава - разговорът не върви изобщо. А с какъв страх подходи към магарето, все едно беше лъв, голям смях!

Надя определено не очакваше толкова торти в лицето, много беше изненадана. Наистина е злобна и отмъстителна, пролича си недвусмислено и днес.
Надежда беше единствената, която лепна пая изключително внимателно и деликатно на физиономията на Надя, останалите блъскаха със сила и злоба. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 21:11 от Reinа

# 532
Тая Габриела е много злобна, ужас...

# 533
Барбара е хубава, ама не си отива с Алеко.
Според мен най-много си отива. Чисто визуално

# 534
  • тук и там
Ау,Габриел много се излага.Не харесвам Йоана,но поне каза нещата,такива каквито са и каквито и ние ги виждаме.Габриел-силно его,все тя трябва да има последната дума..

# 535
Сега се замислих, че някоя каза, че някои си набелязвали различна жертва всяка седмица. Значи може Христиана да е съвсем права и да е стояла 22 дена. Тя е последната отпаднала.

# 536
Не съм ви прочела още. Не харесвам Йо, но много добре опонира брат Габо. Видяхте ли как трепереше цялата Габриела?

# 537
  • България
Ау, пак Валерия ще ходи на пейка-среща... Гадост.

# 538
Барбара е хубава, ама не си отива с Алеко.
Според мен най-много си отива. Чисто визуално
Нещо малограмажен изглежда до нея. Иначе и двамата са симпатяги.

# 539
  • Пловдив
Наум стои с купата и черпака и пълни тарелките Joy

Общи условия

Активация на акаунт