ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 865
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 125

Магито може да не изглежда на 56, но определено не изглежда и на 36. Поне жените около мен на тази възраст изглеждат много по-добре.

Схванах и преди, че тук всички се пишете за не знам си кви. Всяка жена се има за изключение JoyJoy ама голата истина е, че трябва ген. Някои хора остаряват много по-добре от други и/или базово имат по-добра поддръжка тренировки, начин на хранене, по-малко стрес. Окей си е, преиначавате яката тук и разбирам, че всички сте на вълна 40 е новото 20. JoyJoy Ама трябва да живеете и в реалния свят чат пат. Магито гони 40 и Нанито има по-добри гени, имат само 2 години разлика.

Аз гени не видях по лицата им, виждам опъвания, интервенции, операции...какъв ген бе,брат...при толкоз игра на скалпела.....
Надежда си сменила целия фейс, та майка й да не може да я познае, той говори за ген Grinning Grinning Grinning

# 1 126
Хайде да гонят някоя и да си лягаме. 😁 Ако можеше да пропуснем и речта на Наум, щеше да е супер.

Аз наистина не виждам полза от него. Монолозите, които му дават са отегчителни, представя игрите скучно и реално ролята му на съдия по време на тях е нулева. По-добре да имат някакъв разказвач като глас и до там. Той е излишен.
Дядо му беше такъв велик артист, а внукът....конферансие на реалити формати.

# 1 127
  • София
Е те са там за да са на екран възможно най-дълго. Колкото по-напред, толкова по-добре. Да, ще им е полезно да се показват с Алек за известно време, но на повечето вероятно няма да им се занимава с това. Капитонова и Виктор изобщо не се появиха заедно, остана си само с титлата на хартия. Така че финалистките ще си презипълнят плана със сигурност.

# 1 128
Намам представа защо много хора не могат да направят разликата и да видят, че носът на Надя е намален. Формата му е същата, но е по-малък от преди
Скрит текст:
Не знам как може да се съди по тези тийн снимки?
Има разлика между детско/тийн лице, и това на жена, каквато вече е.
С точно око
Скрит текст:

# 1 129
Съвсем обикновено, неизпъкващо с нищо момиче си е Надето. Просто умее доста да върти очите и е по-неугледната версия на Капитонова. Вероятно затова са ѝ дали и шанс.

# 1 130
Ергенът не си отива с друга освен с Нани и Екатерина, и малко Йоана. С Нани най много, но тя пък е с дете, не съм сигурна, че той точно е на тази вълна. Ще е сеир да не избере никоя. На мен ще ми е интересно и бих го разбрала.

# 1 131
Тази година не гледам, по ми е забавно да чета в темата Simple Smile Но по снимки тук там установявам, че манията по корекциите е стигнала нови висоти (поне за мен).

# 1 132
  • София
Дъна по-скоро Joy

# 1 133
Аз имам теория за Маги и всичко тръгва от нейното дупе, което споменах 100 пъти!! Grinning

Според мен цял живот е разчитала на ген. Красива е била и преди корекциите, висока, слаба, стройна. Обаче в един момент е разрала, че годините си казват думата, вече не е толкова желана от контингента по нощните заведения и етц, та се започват едни корекции. Обаче, колкото и пари да дадеш, ти ако не си се грижил за себе си - няма как да стане. Ето, Нани тренира, доколкото виждаме, а Маги разчита само на гени, обачееее...вече не бачкат по тоя начин. Та, да. Не ми харесва. Също се е и опълнала твърде много, до такава степен, че изглежда все едно прикрива бръчки на 20 години по-възрастна.

Маги изглежда да разчита на болни диети, не гени. Това дупе, където го говорите толко е от тотална липса на тренировки.

# 1 134
# 1 135
Като разглеждам инстаграмите на повечето участнички, единственното, което изпитвам е съжаление.
С колко ниско самочуствие трябва да си, да обработваш снимките си така, че и майка ти да не те познае Grinning

Барбара и тя колко е плиткоумна, превъзнесе се по един автомобил. Ще си остане с магаренцето Алеко Grinning

# 1 136
Силви я обявявам за първата ми любимка. Това съчетание между цялата й сериозност, помпозност, себелюбие и "хлопа ми дъската", много ме забавлява. Нямам търпение утре да я видя как свири на хармоника и гони котките. Joy  Сладурка !

Милена е наистина красив човек, много ме докосва. Беше хубав момент, когато Алеко я отличи на церемонията. Изглежда нежна и ранима и е такава, но също така мисля, че тя е невероятно смел и силен човек, защото се иска смелост да покажеш истинското си "аз" ! Единствената без маска там. И ако забелязахте, когато Алеко й даде розата, лицата на всички момичета излъчваха искрени симпатии и добронамереност. Милена предава вътрешната си красотата на околните толкова естествено и непринудено. Иска ми се да знае, че е прекрасна и много по - силна и въздействаща, отколкото осъзнава.

И аз съм на това мнение Simple Smile

Те двете са ми най-интересните момичета от това шоу към момента и много им се радвам по различен начин.
Яд ме е обаче, че Силви се върна да играе тъпата игра и това направи така, че да олекне в очите ми Sad Другото, което не ми харесва в нея е че се държи с Алек някак отчаяно и кринджаво... Това с Левски беше култово Joy Но пък поне се видя, че колкото и да не я харесват останалите, не е злобна, иначе щеше да отнесе доста "пай".

Не искам да коментирам злобарската свада и изобщо повечето сган там. Имам чувството, че кастинга е бил на принципа "грозна и/или проста и/или агресивна, но за сметка на това - злобна" с някои изключения.

Надежда не мога да я харесам, не съм видяла нищо от нея, освен че е безконфликтна и с миловидно излъчване. Но на фона на останалите, изпъква. А и по всичко личи, че Алек е очарован от нея.

Мария започва да ми се струва по-хубава...

Маги не я харесвам определено, дразни жестоко.

Допада ми и Кристина, струва ми се добър човек.

Уф, колко ограничена е Барбара, не умее един нормален разговор да завърти  Tired Face

Пий, Алек, наздраве Bowtie Няма да ти е лесно, определено.
Колко жалко, че тези моми не му се паднаха на Генчо.

# 1 137
  • София
Между другото, срещата на Барбарона беше изключително скучна. Самата тя е скучна. Алеко се видя в чудо как да я разговори. Не знам дали е така скована с всеки мъж, или просто Алеко е прекалено далеч от нейния типаж (тя го нарече лоши момчета, ама аз подозирам селски бекове).

# 1 138
  • Melmak
Според мен Силви беше скастрена от продукцията и набързо се върна. Казали са й в коя клауза какво пише в договора и да не бяга по тъча.
Мисля, че я беше страх да не яде най-много пай тя.

# 1 139
Барбара има поведение на селския идиот, който седи на площада пред кръчмата със съселяните си, седнали по масите още от обед на по ракия. Гледа тъпо и се усмихва идиотски, никаква мисъл не плува в празната му глава и очите блуждаят. Как може такова безизразно неудохотворено лице да има?! Излъчва празнота. Само от време на време може да измучи нещо или да се изкиска нервно.

Общи условия

Активация на акаунт