ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 792
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Стара Загора
Габриел(а) бих казала, че е бат на Памела, но по злобата се разбира, че вероятно е сестра.... отвратилено се държи и изглежда в моите очи.

Барбара ми е мъжка, нищо красиво не виждам в нея и ми е чудно как тя и Тея не се чувстват като някякви навлеци, заели мястото на друг за среща предназначена за друг, че и за капак си вярва(т) какво му е хубаво на Алек с тях.
На разходката са като две деца от детската градина, държащи се за ръце, защото така трябва...

За мен сега Алек трябва да бъде мъж, да извади роза да я даде на Бабра и да каже: Моля да я предадеш на Надежда, може и целувка, ама нея ще ѝ я дам аз на коктейла! Satisfied

Напълно съм съгласна с написаното от Вас!!!

# 1 141
Друго си мисля аз. Формат като този винаги ще бъден гледан и обсъждан, независимо колко ниско е нивото на участничките или кой е ергенът. Все пак е праймтайма на голяма телевизия.
Този път не просто каста е лош, а режисираната част е твърде "изрежисирана''. Почти няма нищо автенично, дори в представяните ни като непринудени разговори между момичетата.
Но замислете се и за (давам конкретен пример от снощи):
Научаваме, че ще има такава игра. Знаем, че Силви е една от най-недолюбваните. Но ни изрязват частта с отказа ѝ и виждаме само как има един единствен пай в лицето.
Тоест, могат да накарат грозна ситуация да изглежда приемлива и нормална ситуация да хвърли лоша светлина върху някого. Могат да ни разиграват както си искат, а на нас не ни остава разбира се друго, освен да коментираме едни откъси.

# 1 142
Сега може да ми наскачате, но на боркинята Барбара поведението ми бе дежа вю с това на Станка Златева във ВИП Брадър. Лансираха я, щадяха я , защото нали шампионка, а оттам нататък всичко бе под всякаква критика. Цял ден пушеха и се наливаха с Ваня Червенкова, клюкареха на диалект и нито един смислен или поучителен диалог не хванах. Пак имаше физическо репчене, май срещу Мира Радева, едни мускули и вакуум между ушите.

# 1 143
Е, защо да ти скачаме за истината? Като е Станка Златева, да не е богопомазана. И тя се показа каква стока е като човек.

# 1 144
My reaction to that information

# 1 145
А дали няма резервни участнички, които да извикат, след като са видяли, че подбраните са епик фейл? Вече 10 епизода минаха, зрителите нямат фаворитка, дори няма два лагера, както миналата година, а има само задружен хейт по момите. Едната Милена дори не я броя, защото въобще мястото ѝ не е там. Един интересен скандал не може да се оформи дори, всичко е напънато и насилено.

# 1 146
Хора, пуснах го този снощен епизод, дето така ви е развълнувал... БОРБАра и ГаБИЕл изобщо не ми се обсъждат. В един момент се обърках, че ще стане интересно и изведнъж чувам следния диалог:
А: Много си красива!
М: Благодаря ти.
А: Много ми е лесно да ти го кажа.
М: Много си мил.
А: Много ми е лесно да съм мил с теб.
М: Харесва ми.
А: Идва ми отвътре.

Ще повърна пеперуди и дъгички. После ще заспя 🤦🏼‍♀️

# 1 147
И аз чак сега гледам. Барбара и Габриела не са грозни. Но след поведението им, ни се виждат такива.

# 1 148
  • sofia
За мен този ерген от тримата е най -готин , момичетата са най- смотаните до сега
Много ми е интересно довечера какво ще става
Скучно ми е като цяло ...

# 1 149
Този ерген ми е един никакъв. Нито го харесвам, нито ме дразни. Фалшив ми е.

Гената ту го харесвах, ту му се дразнех. Предизвикваше някакви емоции у мен.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 14:26 от Alucard

# 1 150
Някой питаше за Генчо и Валерия - заедно са си, в момента са в София.

# 1 151
  • Стара Загора
Васка според мен е дала обет за мълчание.

Смея се със сълзи! Точно казано! JoyJoyJoy

# 1 152
Аз Гената определено не можех да го понасям. Очаквах много повече от него, съдейки от визитката. Единствено на пианото ми изглеждаше истински и вълнуващ.
Този поне е сърдечен и не дрънчи на кухо, ако не нещо друго. Много над нивото на момичетата е според мен. Освен това показва много висока емоционална интелигентност, което за мъжете си е рядкост. Мислех си, че Виктор умееше по-добре да общува с ергенките, но Алек го надминава в това отношение.

# 1 153
Мери си работи в компания за дигитален маркетинг и дизайн. Тази информация е публична, макар явно да не иска да си развива профилите. Което ме кара да се замисля за какво е влязла въобще. Мистерия ми е.

Аз съм на 34 и да, и Маги, и Нани изглеждат по-възрастни от връстничките ми. Поддържани жени, но по-възрастни. Имам прителки ма 40+, които почват да изглеждат по този начин и една на моята възраст, която прекаляваше със солариума и дава този вайб. Но то зависи и какви са чертите и как се изменят. Но преобладаващо връстничките ми изглеждат по-млади, макар да има пушачки, с деца и т.н. И нито вдна от нас не е нон стоп по процедури. За лице говоря само, не за тяло.

# 1 154

За мечките, имаше агресия. Там кои бяха?
…..

Габриела, Барбара, Валерия- мутант до римски пехотинец до бодибилдърка😉 Нула агресия, само силни характери🙃

Общи условия

Активация на акаунт