ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 865
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 275
И аз съм на мнение, че целенасочено такива са ги избрали. Тази година са от кобра нагоре. И Йоана, и Габриела, и Надя, и Барбара, и Валерия, и Тейчето дори… злоби, злоби. Няма как да заема страна във вчерашния спор. Хвани едната, удари другата.

# 1 276

За мечките, имаше агресия. Там кои бяха?
…..

Габриела, Барбара, Валерия- мутант до римски пехотинец до бодибилдърка😉 Нула агресия, само силни характери🙃

Ахахха, култово!!! 🤣🤣🤣

# 1 277
  • София
Изненадана съм от положителните ви спомени за миналогодишния сезон и участнички . Аз друго помня. Даже и вкараните за съжаление бяха ужасно токсични, неприятни и злобни.

# 1 278
Изненадана съм от положителните ви спомени за миналогодишния сезон и участнички . Аз друго помня. Даже и вкараните за съжаление бяха ужасно токсични, неприятни и злобни.
Не бяха стока, но някак си беше по-интересно. Тази година са много пасивни и незаинтересовани.

# 1 279
За жалост не можах да се включа вчера, но добър вечер на всички, които все още сме тук въпреки това колко скучен сезон гледаме. 😁

Нани нещо не ми изглежда много "с пеперудки" в стомаха. 😬

# 1 280
Енио Мориконе 😉

# 1 281
Много я пèре сачмата тая Силви...

# 1 282
  • На Изток от Рая
На Теа зърното ли ѝ се показва... 😁

# 1 283
На Теа зърното ли ѝ се показва... 😁
Да

# 1 284
За жалост не можах да се включа вчера, но добър вечер на всички, които все още сме тук въпреки това колко скучен сезон гледаме. 😁

Нани нещо не ми изглежда много "с пеперудки" в стомаха. 😬
Мисли още има ли ги няма ли ги ,не е сигурна Алек колко е красив  финансово Grinning

# 1 285
Според мен, ако толкова приличаш на известна личност и искаш и ти да си известна, трябва да се отличиш като стил. Не да й копираш ансамбълчетата. Надя и Капитонова визирам.

# 1 286
Миналата година прислужничките накяраха 😉

# 1 287
Надя сякаш се приземи след последния епизод. И на мен адски много ми напомня на Капитонова, но не мисля, че ще стигне нейните нива на открита агресия.

Най-неприятна ми е Габриела.

# 1 288
Силви е пълен психопат и започва да ми харесва. Grinning

# 1 289
  • София
Валерия ми навява усещане за нечистоплътност, харесвам татуси, ама нейните са отврат.
Мария ми е антипатична без конкретна причина.

Общи условия

Активация на акаунт