Бижута и бижутерски къщи – 2

• 42 999
  • 721
  •   2
Отговори
# 705
  • BG-DE
Да, или дай и синджира и медальона на златна баня, така цветът ще е еднакъв.

# 706
Момичета, търся си обици и колие, които да подхождат на тези пръстени. Срещали ли сте нещо такова?
Скрит текст:
Единият е злато с цветни сапфири и диаманти, но е купуван преди май 3 години и още тогава моя приятелка ходи да търси да купува същия, но бяха явно внос и нямаше втори, съответно обици имаше едни, но тогава не се интересувах. Другият е на Сваровски, но обици и колие искам златни.

# 707
Seti Beti
https://gotodiamond.it/

А като каза Сваровски, искам да си взема обици и колие, но не мога да харесам нищо напоследък. Вие харесвате ли Сваровски, ако имате - покажете някоя красота Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 07:27 от Пух*

# 708
Сваровски имат хубави модели, но металът може да предизвика алергични реакции, като при мен. Само обеци тип модел Бела не ми възпаляват ушите. С колиета и гривни нямам проблеми.

# 709
Сваровски са ми най-голямото разочарование от масовите бижута. Веднъж се излъгах през 2013-а година в чужбина и това беше.

# 710
Аз си купувам Сваровски, нося, като ми омръзне оставям и купувам друго. Имах такова сърце, много ефектно, но ми падна перличка и го върнах за рекламация

Сега има такива, вкл и обеци с 12 цвята, много приятни

# 711
Здравейте,
Някой поръчвал ли си е златни бижута от този сайт?
https://avangardgold.com/
Сякаш са с по-ниски цени от останалите и се чудя дали са надеждни.

# 712
Здравейте
Харесвам и нося бижутата на Tous, както и Ti sento, но с първите се сдобивам по-трудно. До този момент нямаха физически магазин в България. Преди месец обаче, минавайки с огромна скорост през няколко магазина в МОЛ Парадайс, мернах реклама и мисля, че там е определен обект за магазин на Tous. Дали някоя от вас е забелязала да е отворен вече?
Благодаря.

Отворен е

# 713
Запис и от мен! 🌹 Аз съм в търсене на колие с надпис мама 🌟 Предпочитам розово злато, но и жълто става!

Откъде купувате розово злато вие? Какво мислите за сребро + покритие 🙄

# 714
  • София
От никъде, трудно е с розовото много.
Аз имам няколко неща от немски сайт. Други съм ги издирвала с месеци из Софията.

Преди носех сребърни, да ми ги порозовяват, но се изтрива и то невинаги благородно.

# 715
Запис и от мен! 🌹 Аз съм в търсене на колие с надпис мама 🌟 Предпочитам розово злато, но и жълто става!

Откъде купувате розово злато вие? Какво мислите за сребро + покритие 🙄

Имам такова сребърно от Виктория Голд, предлагат го и с покритие. Може би могат да го изработят и от злато?
Скрит текст:

Имат и колиета с ръкописни имена, можете да видите и техния дизайн, биха стояли по-нежно от това.

# 716
  • Melmak
С розовото злато е трудно, аз не успях да харесам. По-скоро бих заложила на порозовено сребро. Знам, че се изтрива. Просто в България почти не се купува розово злато.

# 717
  • София
Здравейте!
Харесала съм тези обеци на сайта на Бирсе
Скрит текст:

Видях назад в темата, че някой май ги имаше.
Все още не съм ги мерила, но ми се иска да ги комбинирам с колие, за ежедневно носене.
Но не мога да преценя, какво ще отива на обеците и търся съвети.

# 718
  • Melmak
Аз ги имам същите. Според мен доста неща вървят с тях, аз ги нося в ежедневието си с тънък синджир и едно дърво на живота.

# 719
  • София
Аз харесвам дървото на живота, но нямам. Имах едни сребърни обеци, които се счупиха.

Ще пробвам.
Благодаря за включването!

Общи условия

Активация на акаунт