Отговори
# 330
# 331
  • София
Сутринта в Преди обед бяха Туджаров, Кукушев, Мирела и Мудева. Разказаха какво са правили на Острова. Зарибиха ме да гледам.

# 332
Сутринта в Преди обед бяха Туджаров, Кукушев, Мирела и Мудева. Разказаха какво са правили на Острова. Зарибиха ме да гледам.
И какво точно са правили те?

# 333
Асен Кукушев заедно с трима участници от "Игри на волята" (Верислав Туджаров, Мирела Илиева и Теодора Мудева) в студиото на БТВ, интересно Grinning

Говорят за Филипините, колко топла била водата в морето, какъв гущер имало в стаята на Кукушев, всякакви буболечки... участниците били с много малко (или без) храна. Завъртало се колелото на късмета/съдбата/щастието ... не запомних и после обясняват по регламент какво ставало. Филипинците били супер мега бедни, но изглеждали супер щастливи, местните деца много им се радвали.. и така.
Който има интерактивна тв,  може да си върне, участието им е в 10.22

И на линк тук: https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/kakvi-tajni-krie-ostr … 00-te-grivni.html
С хиляди изскачащи реклами

# 334
Звучи ми интересно, но се опасявам, че зрителят няма да може да следи сложен регламент или по-скоро толкова много възможни варианти на игра.
Също и не знам колко играчите ще успеят да стъкмят нещо интересно.
Но съм ентусиазирана, да видим.

# 335
на мен водещите не ми допадат, пък ще видим

# 336
Народът негодува Grinning

# 337
  • София
"Народът" да се информира първо, но за предаването е добре дошло да има коментари.

# 338
А според вас защо са избрали само участници от Игрите да отидат, а не примерно участници от Фермата, Сървайвър, които си бяха на БЪВ? ( Не говоря за тези, които не са участвали във формат по ТВ ).  На мен ми е много интересен изборът и на Мирела и Валери, дали са се надявали медиите да пишат, че пак са заедно или нещо такова и това да предизвика интерес също? Все пак сегашните им партньори са приятели, а те двамата са имали някаква забежка след игрите?!  😀

# 339
  • София
Ангажирали са keyacademy, така че са избирали лица, с които те работят. Хората от Фермата и Сървайвър си останаха в тези предавания и не развиват инфлуенсърска кариера, не са актуални. Валерия и Аксения се опитват, но пак не биха свършили работа. Търсили са хора с голяма аудитория, които да направят сериозна реклама на формата. Също така всички от ИВ сравниха новия формат с техния и казаха, че Гривните ще са много по-сложни и не може да се сравнява със спане на нашите поляни. Съответно обясниха и че игрите няма как да са чак толкова тежки, защото хората нямат сили при живот на такива условия и неспане заради насекоми. В ИВ презареждаш на 2-3 седмици.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 17:40 от Niya-

# 340
Съответно обясниха и че игрите няма как да са чак толкова тежки, защото хората нямат сили при живот на такава тежка и не спане заради насекоми. В ИВ презареждаш на 2-3 седмици.

И се надявам най-накрая по-голяма част от зрителите да го разберат това нещо, вместо директно да сравняват сложността на игрите. Но вероятно пак ще четем из ФБ как лежат по плажа и правят интриги, пък игрите им са детски. Confused А никой не се замисля как се седи там 40+ дена без отдих в резиденция или дори стопанство, където поне има нормални легла

# 341

Да не забравяме, че Здравко и жена му Христина са стари приятелчета на Ники Николов и компания

# 342
  • София
Видеото на Кукушев:

# 343
Кой е тоя?

# 344
  • Stockholm

Това е често споменаваният Кукушев. Стана популярен със саркастични подкасти за Ергенът, а сега и за други риалитита. Май е актьор, не съм се интересувала от миналото му.

Общи условия

Активация на акаунт