Отговори
# 345
Интересно видео, надявам се форматът да има успех и да не остане само с един сезон.
Игрите, които показаха, са сървайвърски, както се и очакваше. Което е нормално предвид концепцията на предаването. Туджаров в първия подкаст за къщата каза, че е успял да смени някои от нещата, в случая мисля, че ако има побългарени правила, няма да са негативни за предаването. Определено има някои неща, които биха могли да се сменят от оригинала, и ако го направят правилно би било в полза на предаването.

# 346

Това е често споменаваният Кукушев. Стана популярен със саркастични подкасти за Ергенът, а сега и за други риалитита. Май е актьор, не съм се интересувала от миналото му.
От 2 години коментира и Къщата на инфлуенсърите.  За актьор май се е пробвал. Иначе е част от групата RDMK (Руди, Дули, Муди и Кукушев, които от квартет станаха трио). Ни музикант, ни актьор.. просто инфлуенсър. Но пък е много добър коментатор и инфлуенсър.

# 347
Чудя се такива като него наистина ли успяват да се издържат сами? Rolling Eyes

# 348
  • София
Актьор пише, че е (според уикипедия поне) - Завършва актьорско майсторство в Нов български университет в класа на проф. Цветана Манева, а по-късно завършва и East 15 Acting School в Лондон, Великобритания.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 14:03 от sea.sea

# 349
Кукушев е актьор, преподавател и също така музикант, това с подкаста е само допълнително хоби, което едва ли му плаща целите сметки.
Мисля, че основната работа си му е като учител на деца.

Видеото е интересно. Помислих Сано за Димо Алексиев.

# 350
Е тогава.. съгласявам се. А къде е играл?
Определено ще се справя с всякакви роли, според мен. Чувството за самоирония го има. Подкастовете му ми харесват.

# 351
Има трейлър, където се виждат част от участниците - https://www.instagram.com/p/C-mhW5HIWmY/

не видях моя приятел (предполагам, защото не е известно лице), но видях пилатес инструкторката, при която ходих 1 година - Мая Пауновска.

# 352
Знае ли се кога ще започне?

# 353
16.09 било обявено.

# 354
Уж на 16 септ.

# 355
  • София
А от колко часа ще е от 20 или от 21 часа?
Дали ще се засичат с "Игри на волята"?

# 356
  • София
100% ще се засичат. Това е целта.

# 357
В Wikipedia са написали:
понеделник, 20:00 – 23:00
вторник – четвъртък, 20:00 – 22:00

# 358
100% ще се засичат. Това е целта.

Edit:  Сега видях тренера, а също и Мирелка.  Участници ли са??? Или само помагачи.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 07:28 от Soney

# 359
  • Вестерос
Снимали са рекламни клипове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт