✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Наказаха Филип, че не присъства. А той човекът сигурно е на представление.
Аз пък не харесах фюжъна на Ивет - беше смешно това пасо добле с народен танц.
Какви бяха тези хвалебствия на журито не разбрах.
А може заради участието си да са се разбрали да отпадне тази вечер. Мое предположение.

# 271
Чак пък да не е честно, какво като се познават, тук е различно. Дара определено много се старае и й се получават нещата. Хич не я харесвах като изгря, но явно зад лековатото поведение уж, се крие една упоритост, която носи успех. Симпатична ми е много.
+1
И аз хич не я харесвах като изгря,но след това си промених мнението за нея.Упорита е,не спира да работи и е много естествена и земна.

# 272
  • София
Не можеше да изхвърлят Наско и Неделя..бяха с народни танци, носии и цял ансамбъл..щеше да е скандално. А и добре се представиха, въпреки болката и травмата на Наско.. Но принципно заради тази травма, беше добре да ходи да си почива..

Ивет никъде не сбърка, страхотен синхрон, хубава еклектика се получи,  верно, че е пластична кат дърводелски метър.. Но е разбираемо..
 Изненадана съм от Емануела и ми харесва като цяло..

# 273
В Емануела има вроден усет за танца и ритъм. Иначе като поведение не ми е приятна.

# 274
Филип и Ралица не заслужава да си ходят тази седмица. 🙁 Най-слаб беше танцът на Валери, който беше тотално дърво поне според мен. А и да не говорим, че хореографията им с Дорина беше от лесните(особено сравнено с ужасно бързите народни танци).
Ще ми липсват Филип и Ралица.

Нямам търпение да качат танца на Ивет и Тодор и да ги гледам отново. ❤ Кой да знае, че каратистката ще получи първия перфектен резултат този сезон!? 😁

# 275
Не очаквах Филип да отпадне тази вечер, но и не съм особено разочарован от резултата. Днес беше ОК, но като цяло си е дървенце и беше ясно, че няма да стигне много далеч.

# 276
  • София
Тази вечер Валери беше най-слаб, Емрах също нямаше да ми липсва, но той се справи прилично. Филип очаквах да остане още 1-2 седмици.

# 277
Моята логика е, че трябва да се оценяват само непрофесионалистите ("звездите") и химията им с партньорите им. Тази вечер не ми допадна как Франциска оценяваше повече Ани отколкото Папи.

# 278
Дара и Джими са единствените заслужаващи да спечелят това състезание.

Да не забравяме, че това е формат и състезание по танци. Единствено те се придържат към танците без излишни поддръжки, допълнителни танцьори, сценки, ефекти и прочие.

Толкова много критика изядоха за това, че не правят поддръжки. Ами НА! Направиха поддръжка толкова плавно и с такава мекота, че чак журито се зачуди дали не е било на забавен кадър.

Поуката е, че всеки може да подхвърля някой във въздуха (визирам днешния танц на Щонова), да прави акробатики и тн, но в крайна сметка за мен трябва да спечелят само тези, които залагат на самия танц.

# 279
Някои поддръжки хич не са лесни и изискват доста ловкост и координация с партньора, както и да улучиш правилния момент да я направиш (да не си извън ритъм)

# 280
  • Street of Dreams
Според мен пък трябва да спечели този, претърпял най-голяма метаморфоза. Това е шоу. Ако искам профи танци - има и други предавания.

# 281
  • София
Тази седмица беше прекрасно. Дънди ме зарадва максимално 😄. Виктор, Наталия и Дара също бяха прекрасни

# 282
  • София
Рано е още да се избира победител, то затова е няколко месеца. Ще видим накрая как ще са, а и на самия финал кой как ще се представи.

# 283
Харесвам Ивет и Тодор. Тя е леко дървена, но е много сладка и естествена. Тодор изглежда много възпитан и галантен, а и прекрасен танцьор. Гледах ги при Цънцарова и Йочев. На дансинга се държат, като двойка, но в интервюто бяха екип. Много добре успяват да намерят границата между професионалното и личното.

# 284
Не можах да догледам вчера, но по коментарите разбирам, че Филип си е заминал. Много съм доволна, според мен също не се справяше изобщо добре с танците.

Общи условия

Активация на акаунт