✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Атанас е жесток, жееесток. Бил амбициозен!? Вие какво искате като умрял гълъб да гледа и да се влачи ли? Давай Наско на прав път си. Какви очи , какъв поглед има само.

По-скоро да не дава пример как само, за да постигнеш някаква, при това не особено голяма цел, трябва да пренебрегнеш здравето си. Нито пък всеки път да журито да му вдига оценките, защото пренебрегва себе си и танцува с болки. А изобщо да не говорим, че това нехайно отношение може да му коства доста повече в бъдеще.

# 316
Оооо не споменавайте въобще Алфредо Торес (защо го наричате Фернандо - не знам). Първо, че е тотално некомпетентен и ще слушаме само "имаше ханш" и "нямаше ханш" и второ - не знам как може толкова години да живееш в България и пак да не можеш да сглобиш едно изречение на български. Нека да си останем с Илиана Раева.

# 317
Ама то не може да става просто ей така каквото ние си искаме, само защото някой не ни е симпатичен или имаме някакво свое мнение. В началото какво се изсипа по Дънди, а той наистина се раздава. Аз съм един много безпристрастен зрител. Музикалните, културните и танцовите ми интереси изобщо не биха подсказали кого фаворизирам, освен може би това, че съм безразлична към Емануела (но това май пак няма нищо общо с музиката и). Похвално е, че Дара знае коя е Бьорк и от нея виждам професионално отношение към формата, но пак не мога да я нарека моя фаворитка. Папи Ханс не му знам музиката, но от изяви в телевизията всъщност ми допадна самия човек. Виктор от изявите му в телевизията не можех да го гледам, но тук е откровено казано симпатичен целия му персонаж. Всичките танцьори са ми супер, а останалите участници не са ми открояващо на сърце. Нека най-добрият победи. Ще се радвам и на справедлива последна четворка. Ивет си заслужиха десятките но дали ще могат да пожънат и други..?

# 318
  • Пловдив
Папи Ханс не му знам музиката, но от изяви в телевизията всъщност ми допадна самия човек.

Той всъщност е поет. Има три издадени книги. Само че явно от песни се печели повече, отколкото от литература и е по-известен с тях Simple Smile

# 319
Значи да се затвори вкъщи 30 дни в тежък гипс и да оплаква съдбата си. Има лазери , които помагат във ВМА при счупване да зараства по-бързо за 20 дни , медицината е доста по-напреднала , има разни трикове на пристягане . Не е единственият, който играе със счупване, няма невъзможни неща, всичко се лекува. Пак ще играе не го мислете.

# 320
Тя ѝ тече гладко ( на Раева мислата), ама често излиза извън секакви релси. Satisfied
На мен просто ми "лиЗва" Торес. То ясно, че ще му купувам риза на момчето.

# 321
  • София
Значи да се затвори вкъщи 30 дни в тежък гипс и да оплаква съдбата си. Има лазери , които помагат във ВМА при счупване да зараства по-бързо за 20 дни , медицината е доста по-напреднала , има разни трикове на пристягане . Не е единственият, който играе със счупване, няма невъзможни неща, всичко се лекува. Пак ще играе не го мислете.

Това сериозно ли?
Човек, като е болен, се лекува и не е нужно да оплаква съдбата си, а да направи най-доброто за себе си. Във ВМА може да лекуват за 20 дни, но шоуто е сега, а след 20 дни вече ще сме почти на финала. Все още не са измислили магическа пръчка за 1 ден да излекуват счупеното, а както казах, щом се налага операция, това не е просто да се е натъртил леко, а нещо по-сериозно. А целта тук каква е? Да спечили тв шоу и точно след 2 седмици никой няма да се сеща, че го е спечелил. Бих казала много сбъркани приоритети.
Иначе аз не го мисля, да не съм му майка, ако ще и с пет гипса да танцува, все тая. Това е забавно телевизионно предаване, което носи наслада на сетивата.

# 322
Колко па да е жесток Атанас...
На мен не ми допада нито като поведение, нито като визия. Ако остане и наистина всеки път слушаме какъв герой е, ще е доста натоварващо.

# 323
И аз така.
С удоволствие ще го изпратя да се лекува и ще си гледам "умрелите гълъби".

# 324
Изящната и огнена Франциска Sparkling Heart

# 325
То вече ми става леко смешно ,не сериозно. Вие като негов личен терапевт знаете дали е за операция или не.  Наско чуваш ли , заминавай да се оперираш веднага! Вие мислите ли, че човек, който е за операция ще танцува така. И па надникнахте и в бъдещето да видите дали всеки път ще се изявява като герой.

# 326
Не сме надникнали в бъдещето, но съдейки по снощните коментари е ясно.
Видя се, че куцаше много и едва ходеше.

# 327
Атанас, и да не е за операция, е безумно да танцува, защото и от най-незначителната травма, ако се претоварваш, може да има сериозни последствия и да си ги влачиш цял живот. Пък такива изпълнения няма как да ме впечатлят, защото единствено разбирам, че тези хора нямат правилни приоритети. Айде, Наско е танцьор и може да няма правилната преценка за това, ами Щонова, като има медицинско образование, все може да го посъветва да иде на лекар, а тя да танцува с друг партньор един, два пъти, колкото се наложи. Отделно не ми хареса в такава степен танцът, че някой да каже, че си струва саможертвата. Ивет може да е по-тромава някой път, но беше в пъти по-добре и като настроение, и ритъм. Искам да отбележа и друг момент, никой от тези хора не е професионалист, но считам, че най-големият успех е ако успеят да ти предадат някакво хубаво настроение. Дънди няма да стане никога танцьор, но със старание и емоция ми е симпатичен и предпочитам да остане пред доста други.

# 328
  • София
Самият Атанас каза, че е за операция. Тази дума дойде от неговата уста. Предполагам, че той знае най-добре какво са му казали лекарите.

# 329
Ааааа….моля,моля…един “Танец” в журито ми е напълно достатъчен ! ✌🏻
На Илияна Раева поне мисълта и тече гладко !
Илияна прави кратко проучване за всеки танц и ни го изсипва в коментарите си - явно за да прикрие факта, че хич не е на място в това жури. Но има нещо, което повече ме дразни - другите две дама говорят български изключително неестествено. 😬

Общи условия

Активация на акаунт