✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Липсва ми Иван 😉

# 421
Емануела с черна коса е в пъти по- добре

# 422
  • София
Тъпа музика. А толкова чаках Емануела да танцува танго. Не можах да го почувствам танца.

# 423
И трите двойки до тук не ме грабнаха.

# 424
Дънди е поотслабнал доста, личи му вече и лицето му е поотслабнало, добре му се отразява шоуто. Стъпва тромаво, но толкова си може, личи че се старае.
Бяха много хубаво облечени като двойка.

# 425
Ивет си личеше, че се стараят, ама толкова да не ми се връзваше танцът с песента (тази песен никога не съм я харесвала), изглеждаше все едно на забавен каданс танцуват през повечето време в сравнение с песента.

Дтнди за мен бяха по-добре като синхрон на танц и песен. Не знам защо, но с никоя друга от звездите не си позволяват такива гадни "шегички" и критики, както с Дтнди, а той наистина се старае и не са заслужени.

# 426
Тъпа музика. А толкова чаках Емануела да танцува танго. Не можах да го почувствам танца.
Много тъпа! Направо им провали тангото. То музиката трябва да те вдъхновява, а тази....

# 427
  • София
Изпуснах Ивет.
Емануела се справи добре с тангото, но самият танц беше малко по-бавен и сякаш имаше по-малко стъпки. Може би ми липсваше малко енергия от нея и някак ми е странно да я гледам като танцува - тялото се движи добре и адекватно, а лицето е каменно, без никакво изражение и емоция през цялото време. Rolling Eyes

# 428
Сега се включвам. Нещо ми се видя тромава Емануела.
Раева не ми е толкова Уитни, а като Катя от Ритон по-скоро, че тя по едно време беше с такава прическа. Дори в първия момент се зачудих защо са я сложили там. Grinning

# 429
  • София
И за мен беше леко тромава Емануела, особено на поддръжките.

# 430
Емануела не може да изразява мимики-вижте хубаво,че има тонове ботокс

# 431
На Емануела й липсва артистичност и емоционалност, затова никога няма да постигне максимума.

# 432
  • София
Много пъти съм гледала на живо аржентинско танго. Емануела не се доближи изобщо към усещането ми за този танц.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 08:59 от Eiger

# 433
  • София
Ивет беше тромава, но като се има предвид, че е била на състезание, едва ли е имала време за тренировки. Дънди, ако изправи този гръбнак и не стъпва с цял крак, ще е супер.
Емануела е без грам емоция. Тя е като мумия, изглежда превзета и студена. Едва ли докрай ще се отпусне. Тя ще е идеалният чиновник, който с каменна физиономия казва -Тук не е информация

# 434
Харесаха ми Неделя и Наско. Илиана бе излишно критична.

Общи условия

Активация на акаунт