✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 546
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Харесаха ми Виктор и Михаела, ама тя така ме грабна, че почти забравих да го гледам него.

# 481
Ама и водещите, и журито не се спряха с въпросите има ли нещо между Емрах и Веси. Много невъзпитано поведение.
Виктор беше голямо дърво, не ми хареса изобщо.

# 482
Аз харесах и гледах Михаела вместо Виктор 😂

# 483
Ох, имам чувството, че тази вечер песните, на които танцуват са рандъм пуснати от озвучителя в залата. Нямат много общо с хореографиите.
Абсолютно! Как пък избраха тия скучнярски песни, направо не знам.

# 484
Ама и водещите, и журито не се спряха с въпросите има ли нещо между Емрах и Веси. Много невъзпитано поведение.
Виктор беше голямо дърво, не ми хареса изобщо.

Объркаха дните нещо между Dancing Stars и Ергена Grinning

# 485
Много ми харесаха Виктор и Михаела. Но и аз тази вечер най-много харесах Щонова.

# 486
Мале тази докторка!!! С Кобилкина ли е разговаряла напоследък?! 😳🤯😂

# 487
  • София
Хареса ми Виктор. Старае се. Не беше най-добрият танц, но пак красиво. Тази седмица няма много хубави танци

# 488
  • София
Имаше страст този път, май са и единствените свободни, евентуално и Натали с нейния партньор, но като ѝ знаем нейните житейски избори трудно там да се получи.

Какви са - не съм в час с клюките 😁
Все с доста богати и имаше висок стандарт, сега не знам. Няколко години вървяха клюките, че има отношения с Бойко Борисов, но естествено не е признавала или отричала. Официално само с един испанец, който игра в Левски, се е показвала - Антонио Аниете.

# 489
Имаше страст този път, май са и единствените свободни, евентуално и Натали с нейния партньор, но като ѝ знаем нейните житейски избори трудно там да се получи.

Какви са - не съм в час с клюките 😁
Все с доста богати и имаше висок стандарт, сега не знам. Няколко години вървяха клюките, че има отношения с Бойко Борисов, но естествено не е признавала или отричала. Официално само с един испанец, който игра в Левски, се е показвала - Антонио Аниете.

Пълни глупости..

# 490
  • София
Като цяло (до момента) вечерта ми идва някак по-слаба от миналата седмица. За всички с по нещо.
Дънди доста е напреднал, но пък и Емрах май е влязъл в час.
Нещо за журито (като цяло, като институция): струва ми се - и това ми харесва - че към по-напредналите имат още изисквания, но добронамерено. Като да ги накарат да вдигнат още летвата. Към по-дървените винаги, освен констатираното, имат добри думи и ги окуражават. Тъй го виждам и ми харесва.
И, може би, ергенското шоо ряпа ще яде пред искрите, които прехвърчат тук. Че са и между по-красиви индивиди.

# 491
Дара беше добре, но малко прекалиха с гимнастиката.

# 492
До ушаците е хлътнал малкия Стораро. Sunglasses

# 493
Разбирам,  че журито дава на по-слабите танцьори поощрителни оценки да им вдъхне увереност, но не за сметка на можещите.
Не може Емануела да има по-високи оценки от Дара, Ивет и Виктор!!! Angry
Не може отличниците да са приравняват с тройкаджиите.

# 494
И на мен ми е малко скучно тази вечер.
До тук само Дара и Виктор ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт