✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 591
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Не знам, спекулации са че го е сваляла. Едната вечер, когато бяха на ръба да изхвърчат, но останаха - тя го погледна и очакваше някаква радост, прегръдка (както правят всички други), а той остана като камък с недоволна физиономия. Тогава вече бях сигурна, че има конфликт между тях.

Напротив,последният им лайф заедно тя беше тази,която се държеше недоволно.

# 376
Да подхвана клюкарската нишка. Как мислите, дали някоя двойка ще си тръгне заедно от Dancing stars? При предишни формати все Яна си тръгваше с партньора си, но тя вече се ожени и не участва.

# 377
  • София
Трудно ще е тази година, преди танцьорите бяха по-млади, сега вече са със семейства. Помня няколко двойки, Яна и Петко, Ангел и Дорина, които още са си заедно и бивши двойки Орлин и Яна и Райна и Светльо. Може и други да са останали тайна.

# 378
Като сме почнали да ги сватосваме на мен много ми харесват, като двойка Ивет и партньора й, отиват си. Едни чисти и невинни душички са ми и двамата.
Също Дънди с неговота девойка много са сладки един към друг.
Разбира се с уговорката,  че са сингъл преди формата. Хич не ми се нравят хора, които като отидат на ново място и веднага ококорват очи за свалки. То това рядко е инцидентно,  а си е модел на поведение и при удобни обстоятелства пак ще го направят.

# 379
Да подхвана клюкарската нишка. Как мислите, дали някоя двойка ще си тръгне заедно от Dancing stars? При предишни формати все Яна си тръгваше с партньора си, но тя вече се ожени и не участва.

Мен ми се струва, че между Емрах и партньорката му е ставало нещо. Тя се подразни и двата пъти когато водещата пита Емрах дали е ерген. Вторият път даже каза "Е нали вече го уточнихме това...". Не знам дали ще станат двойка, но според мен тя го харесва.

Цитат
Като сме почнали да ги сватосваме на мен много ми харесват, като двойка Ивет и партньора й, отиват си. Едни чисти и невинни душички са ми и двамата.

Ами...отиват си, но мисля, че той я харесва само като човек и нищо повече. Даже на моменти сякаш се дразни, че не му се е паднала по-елегантна партньорка - прави  ѝ забележка, че шляпа, че не стъпва по-фино. Такова усещане имам.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 21:24 от Delta_12

# 380
И на мен ми харесват Дънди и Елена. Той е образ, а тя изглежда сладка и добричка. Стоят добре заедно.
Тодор се е много галантен към Ивет. Определено я харесва, като партньор и човек. Не мисля, че се дразни, че не е елегантна, а се опитва да я направи такава. След всеки танц и благодари. Изгледах 2-3 негови танца с Мика и с нея е много по делови. Ивет от своя страна се държи по-резервирано. Изглежда, че няма много опит с мъжете.

# 381
Monza коя е Мика, от предишен сезон ли? Може ли линк?
Да кажа, че Радков беше съвсем различен в последният епизод, направо забравих, че ме е дразнил.

# 382
Monza коя е Мика, от предишен сезон ли? Може ли линк?
Да кажа, че Радков беше съвсем различен в последният епизод, направо забравих, че ме е дразнил.
Дъщерята на Стоичков. Тодор танцуваше с нея през 2014. Тогава той е бил момченце, а тя гадже на Иво Аръков.
https://www.vbox7.com/play:d606bfbf7f
ПС Има и други танци в youtube.

# 383
Натали и Димитър сингъл ли са? Супер много си отиват

# 384
Натали и Димитър сингъл ли са? Супер много си отиват
За Димитър нямам идея, но Натали едва ли. А и тя май си пада по-много богати. И за Дара важи последното.

# 385
Тодор си има сериозна приятелка от няколко години. Съмнявам се да се съберат с Ивет.

# 386
Сега гледам аз епизода! На Натали толкова и прилича да е облечена! Така се вижда,че е красива! И прибраната коса! Няма нищо общо със салфетките които намята по себе си, когато чете прогнозата!

# 387
Тодор си има сериозна приятелка от няколко години. Съмнявам се да се съберат с Ивет.
Да са живи и здрави, и да продължат да се обичат.Simple Smile
 С Ивет ще останат добри приятели тогава. Личи си, че си допадат, като хора и са на една вълна. Много им симпатизирам.

# 388
Натали е много елегантна. Аз я харесвам, но колоритната фигура в двойката е Димитър. Много е артистичен и запомнящ се.
Не разбирам, защо се акцентира, че някои от звездите били дървени и не можели да танцуват. Вярно, че е танцувално шоу, но преди всичко е шоу. Танцьорите, колкото и да са добри, са неизвестни. А тези които са разпознаваеми от масовата публика са станали известни в предишните издания на формата. Малка част от пишещите, се интересуват от танци и познават професионалистите от състезания или театри. В повечето двойки звездата привлича внимание и прави партньора си разпознаваем.
Лично на мен впечатление независимо от партньора ми направиха Димитър и Веселина. Елена например е много сладка, но ако не беше до Дънди, щеше да остане анонимна, като момичето, с което танцува Серафим.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 15:47 от Monza

# 389
  • София
Елена и Ралица са дъщери на Атанас Мерджанов от БСП от първия му брак с професор и поетеса Яна Мерджанова от СУ. Хич не са неизвестни. Наско се занимава с издаването на ГеникаНюз.

Общи условия

Активация на акаунт