✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Танца много ми хареса , но мисля , че целувката е намислена и изрепетирана , едва ли ще я изненада така ..

# 466
Не ми хареса Наско - прекали с физиономиите. Чак се зачудих валс ли гледам.

# 467
  • София
Имаше страст този път, май са и единствените свободни, евентуално и Натали с нейния партньор, но като ѝ знаем нейните житейски избори трудно там да се получи.

# 468
Нещо ми се струва, че не й е приятно на Веси, стои една резервирана и отдръпната. Усмихва се, ама...

Досега Щонова и Наско ми харесаха най-много, за първи път като че ли.

# 469
Не знам за другите двойки, но Емрах много си пада по Веси. Не им беше толкова добър танца. Той си е дървен, обаче пак се старае заради нея. Веси според мен не иска по-интимни отношения.

# 470
Имаше страст този път, май са и единствените свободни, евентуално и Натали с нейния партньор, но като ѝ знаем нейните житейски избори трудно там да се получи.

Какви са - не съм в час с клюките 😁

# 471
Неделя Щонова ми хареса най- много.

# 472
  • София
Някъде бях чела още преди две седмици сигурно, че Емрах много харесвал Веси, но тя не отговаряла на домогванията му.
Целувката и според мен не беше планирана. Стори ми се, че Веси се беше понацупила след това.
Танцът не ми хареса. Емрах все още си е Пинокио, иначе на физиономия го докара.

# 473
  • София
Нещо ми се струва, че не й е приятно на Веси, стои една резервирана и отдръпната. Усмихва се, ама...

И на мен така ми се струва. И не знам дали тази целувка не я ядоса.

# 474
Забележете как Веси не иска да погледне Емрах , как сякаш насила е сложила усмивката , сякаш иска да изчезне .. май ще се окажете прави

# 475
Емрах си я гледаше влюбено на репетициите. Дано не се държи тъпо с момичето и нещата да се получат. Тя също го харесва.
Може би, заради това Емрах, започна да се отнася по-сериозно към танците, не му се тръгва от шоуто.

# 476
Да не му дадат и на Емрах от нищото нова партньорка другата седмица Grinning И на мен ми се струва, че на Веси не ѝ допадат особено тия любовни истории.

# 477
Ох, имам чувството, че тази вечер песните, на които танцуват са рандъм пуснати от озвучителя в залата. Нямат много общо с хореографиите.

# 478
То това с дърпането го помним при Яна и Петко. И той досаждаше, и тя не беше ОК с това, пък накрая…..

Танцът на Виктор много ми хареса

# 479
Веси гледа Емрах даже по-любовно и от него.. Там със сигурност ще се заформи нещо..Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт