✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Емануела танцува добре, но някак пак изглеждаше вяло. Не знам как успява.

# 496
Ох, имам чувството, че тази вечер песните, на които танцуват са рандъм пуснати от озвучителя в залата. Нямат много общо с хореографиите.
А имах толкова надежди за страхотна любима музика от световна класа и красиви вдъхновени от музиката танци! А сега- бягане в две писти- ту музиката превалира танца, ту танцът музиката, хармония и красота- засега не. Дано ме опровергаят до края😉

PS: Ужас- Мила била и актриса? Какво не е било това момиче😵💫стругар?!

# 497
Ау не мога да а дишам Мила !
Ох дано и тя скоро си ходи и да ни лиши от присъствието си !

Тази вечер нещо слаба ми се струва откъм танци , хореография , шоу и костюми .. предната явно беше един път !

# 498
  • София
Ами пък на мен Мила ми хареса. Готина хореография и тя определено направи шоу.

# 499
  • София
Отиваше ѝ на Мила този танц. Вдървената кукла много добре ѝ се получи.

# 500
PS: Ужас- Мила била и актриса? Какво не е било това момиче😵💫стругар?!

Както казваше баща ми навремето - само поп още не е била 😂

На мен танца на Мила ми хареса

# 501
Оооо този танц на Мила ми допадна определено ! Предната седмица се изложи , но сега навакса !
Браво !

# 502
Между Емрах и Веси има нещо. 😏

# 503
Много слаба вечер. Слаба музика, като цяло, невдъхновяваща.

Веси и Емрах - абсолютен криндж. Горкото момиче, искаше й се да се скрие някъде.
Виктор и Михаела са ми най-красиви всеки път, но са имали и по-добри танци от тази вечер.
Дара е талантлива, но опитът й си личи. Не ми се ще да победи тя накрая, искам да е някой, който стартира от нулата.

# 504
  • София
Не ми хареса Мила, грубо танцува. А балеринската ми душа направо се гърчеше, докато гледаше как танцува в контрашпиц. Joy

П.П.: А, докато пишех явно и Галено го е забелязала контрашпица. Joy

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 22:14 от Reinа

# 505
  • Street of Dreams
Стигнах до Дара - каква скучна хореография, като почти всяка тази вечер. На Ивет също беше зле хореографията.
Емануела ми хареса, тя си има много прелъстително dark side излъчване и тази песен й отиваше (харесвам песента). Но наистина ми се стори, че не даде всичко.

Емрахчо гето бой ми е любимец от началото, почвам да го гледам. Разбрах за съществуването му от предаването.

# 506
Дара не е професионална танцьорка. Точно в танците, които се танцуват в шоуто, тя едва ли има опит.

# 507
Емрахчо, ако не станат нещата с Веси, може да е следващият ерген.

# 508
Кой искам да отпадне днес: Дънди
Кой си мисля, че ще отпадне:Емрах /Валери

# 509
  • До сърцето...
Между малкия Стораро и Веси е сюжетна линия за оставане в шоОто, някак не им вярвам с тази показност, особено пък от него.

Брей, не вярвах че ще го кажа, но Валери ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт