Ще имам близнаци! Тема с продължение 40

• 43 599
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 140
Здравейте
В 20 седмица съм еднояйчни близнаци момчета с обща плацента и два отделни сака
За съжаление ме диагностицираха с sIUGR тип 3  или едното ми бебе е 37 % по- малко от другото на последния преглед имахме обратен ,липсващ и след това положителен кръвопоток на доплеровото изследване
Много е тежко и страшно , прегледаха ме 6 различни доктори и всички ми казват че изхода е непредсказуем 😔
Има ли някой тук с със същия проблем или подобен.
Благодаря

# 1 141
Аз, само че бяха в един сак. Почти в подобна седмица открихме проблемът. С обратен квърооток и под 15% шанс за живот. С много мъки и препядствия младежите са родени в 30г.с и са вече на 4г.

# 1 142
Аз, само че бяха в един сак. Почти в подобна седмица открихме проблемът. С обратен квърооток и под 15% шанс за живот. С много мъки и препядствия младежите са родени в 30г.с и са вече на 4г.
Вашета ситуация в била дори по рискува много се радвам че всичко е наред и са живи и здрави ❤
Живея в Англия тук ми предлагат да запазя само едното бебе за да има по висок шанс за оцеляване и нормално развитие но такъв избор просто ме ужасява 🥺😢
Другия вариант е да ме следят както до сега всяка седмица и каквото Господ е рекъл 🙏

# 1 143
Напълно здрави са диваците, въпреки прогнозите. Тази опция и на мен ми а предложиха, да отида в Германия да го направят, тъй като тук вече нямаше кой в тази седмица. Покрай форума и фейсбук имам още една две двойки в подобна ситуация, при които също всичко е наред. Та успех желая и чудеса се случват не само по Коледа Simple Smile

# 1 144
Честит празник днес е деня на Християнското семейство! Бъдете здрави и на всички ,който очаквате вашите бебчета лека и успешна бременност! Аз днес влизам в 35г.с и ме приемат в болница тъй като не съм  от Стара Загора и пътувам поне 1час. Та ще си полежа малко и ще чакаме реално док.  ми каза ще си тръгнеш с бебета Heart HeartFlowers Four Leaf CloverКъсмет на всички Simple Smile !

# 1 145
Shine-2814, леко раждане. Бебетата да са здрави и доносени, за да се приберете бързо вкъщи.
Flowers Four Leaf Clover People Baby People Baby

# 1 146
Shine-2814, леко раждане. Бебетата да са здрави и доносени, за да се приберете бързо вкъщи.
Flowers Four Leaf Clover People Baby People Baby
Благодаря Flowers Four Leaf CloverBlue HeartHeartpulse

# 1 147
  • Пловдив
Шайн, и от мен леко раждане! Бързо възстановяване и здрави и доносени бебчета!

# 1 148
Благодаря HeartHeart Flowers Four Leaf Clover

# 1 149
Благодаря HeartHeart Flowers Four Leaf Clover

Стискай още кълчиците, имаш още две седмици поне. Леко и безпроблемно раждане за теб и бебчетата!

# 1 150
Успешно раждане и всичко да мине супер! Това чувство наистина е уникално. Когато влязох в болницата за индукция си спомням, че си казах ‘от тая стая бременна няма да изляза’ и ми настръхна кожата!

# 1 151
  • Пловдив
Какви столчета за кола ползвате? Аз мисля да си взема на easy twin, тъй като такава ще е и количката.
А на cybex столчетата пасват ли на easy twin?

# 1 152
Момичета , срещнах един пост във фейса , от няколко часа ми е заседнал в главата, знам че не е това смисъла  на близнашката ни групичка! Но ми се иска да го има и тук  , за да стигне до повече хора!
Едни близначета се нуждаят от помощ!

Това е линк и снимка пускам към публикацията.

https://www.facebook.com/share/p/15j4enGpMR/

Намерих в коментарите списък с нужните неща!  Оставям линк към профила на жената пуснала списъка:

https://www.facebook.com/vanessa.bogdanovaa

снимки на списъка:

# 1 153
ох много мъчно ми стана и жалко, за щастие страшно много хора се отзоваха и поне на първо време мисля, че базовите нужди да покрити.  За това и пуснах коментара на момичето, което е отишло да ги посети, за да им звънят 100 човека, че едва ли им е до това. Дано се наредят нещата по най-правилния начин за тях!

# 1 154
  • Пловдив
Шайн, какво става с теб?

Общи условия

Активация на акаунт