Дългото чакане след трансфер- тема 111

• 40 320
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
Боже, видях снимка на гроб в тази тема. Тя може да е била светица, ама замисляйте се малко кой какво би искал да види. Човек, който се надява скоро да има дете не иска да вижда нещо свързано със смърта точно сега.

Мислете хора, мислете!

# 391
  • София
Kactus - щом вярваш, ще се случи Hands PrayHeart Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 392
Кактусче, давам ти цялата си любов и положителна енергия.Силно вярвам, че Бог е чул молбите ти и това бебе е избрало да те направи най-щастливата мама в най-големият християнски празник, а имено Рождество Христово.❤️
Молех се още от 2022, когато започнах първата процедура, така че е време вече 🙏

# 393
Кактусче браво!!!! Моля се силно за теб и вярвам че това е твоето бебче!
Между другото момичета, тази година е много женска година и през нея ще се случват точно такива чудеса! Много жени ще забременеят! И вече започвам да виждам, че наистина е вярно след толкова положителни резултати тук 🥰

# 394
Кактусче имаш една много силна молитва и от мен.Вярвам че това е твоето чудо и то ще се бори за теб както ти за него Сега и аз да ви се отчета вече доста по спокойна днес си минах прегледа при репрото,разказах и за кървенето си онзи ден и каква е теорията на доктора който ме прегледа по спешност.Тя разбира се не е съгласна каза че за нея това си е от имплантацията че ембриончета се езахванало още по добре и тн .По изчисленията им съм в 6+4дни и на видеозона точно това си излезе,прекрасен отчетлив сърдечен ритъм.Абе с две думи всичко е наред но каза терапията не я променяме до следващия преглед на 17.04. Лежане и почивка активно и позитивни мисли.

# 395
Кактус, от сърце пожелавам успех и здрава бременност износена до термин! Заслужаваш го! Ти си една от малкото, които съм запомнила с невероятна добрина, оптимизъм и готовност да помогнеш. Твой ред да бъдеш щастлива и да станеш майка! С Бога напред!

# 396
Толкова благодаря на всички за подкрепата! 🥺❤️🙏 Много ме разчувствахте и ми стоплихте сърчицето! 🍀☀️🥰 Нека се връща добрината ви! 🩷🩵

Бебко, много се радвам за доброто развитие при теб и ти пожелавам много лека и спокойна бременност! ❤️

Celeste_10, много ти благодаря за милите думи ❤️😍☀️🍀🙏 Амин!

Нека всяка, която мечтае за рожбичка, да стане майка! ❤️❤️❤️

# 397
Момичета това са двата теста от вчера и днес.ЗЕТ на 26.03. на еднин 4АБ.
Не смея още да се зарадвам, в петък ще пусна кръвен.
Вярвам в Бог и се надявам за Коледа да имаме чудо. 🙏🍀🩵❤️

# 398
Ан, още утре можеш да пуснеш кръвен ❤️ Тихичко честито! 🍀🍀🍀 Пусни и прогестерон, защото аз с по 2 инжекции Прогестан ми е на долна граница.

# 399
Момичета това са двата теста от вчера и днес.ЗЕТ на 26.03. на еднин 4АБ.
Не смея още да се зарадвам, в петък ще пусна кръвен.
Вярвам в Бог и се надявам за Коледа да имаме чудо. 🙏🍀🩵❤

Тихичко честито от мен!!! 🙏🙏🙏
Аз съм с трансфер на 28.03, исках да ви попитам имате ли някакви симптоми. При мен днес през определено време се появи едно неразположение подобно на болка като при цикъл, но много по леко.. и се притесних ..
( 5-дневно ми е ембриончето)

# 400
Ивиана, имам от време на време тежест ниско, също болки сходни на цикъл, доста ми се гади и не ми се пие вино.

Кактусче, благодаря ти, ще пусна. И аз съм с 2 пролутекс и 3×2 утрогестан.

# 401
Ивиана, имам от време на време тежест ниско, също болки сходни на цикъл, доста ми се гади и не ми се пие вино.

Кактусче, благодаря ти, ще пусна. И аз съм с 2 пролутекс и 3×2 утрогестан.
Трансфера на 3дневни или на 5 дневни беше?Много се радвам за теб и стислам палци всичко да бъде наред!Аз имах тансфер на 25ти на 3дневни и сега съм пред дилема утре дали да си правя тест.

# 402
Вандим, на 5 дневен.Според мен изчакай с 3 дн е рано мисля.Успех 🍀🙏

# 403
Момичета, днес резултата ми е паднал 0.19.
Пожелавам успех на всички ви! Само положителни тестове да виждате. Аз си давам дълга почивка ❤🍀❤

# 404
noakaia, прегръщам те силно! Много съжалявам за този развой, но съм сигурна, че следващият ти трансфер ще е с пухкав финал! ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт