Февруарски бебчета

• 35 403
  • 879
  •   1
Отговори
# 825
И при нас беше така с водата, но като започнах да я захранвам и между лъжичките започнах да предлагам вода и си пропи. Нас друго ни мъчи вече за втори път се разболява и сега каква е тази кашлица и то само като спи не знам. Има изписан сироп, но да не Ви казвам като го види какво прави- реве, стиска устните, плюе..ужас е. Вие давали ли сте до сега сиропче за кашлица?

# 826
Не съм давала сироп, правила съм инхалации с физиологичен разтвор. Лежахме я болницата преди известно време. Много съм доволна от инхалатора и не знам защо до сега не бях взела за дъшеря ми. Препоръчвам.

# 827
Не съм давала сироп, правила съм инхалации с физиологичен разтвор. Лежахме я болницата преди известно време. Много съм доволна от инхалатора и не знам защо до сега не бях взела за дъшеря ми. Препоръчвам.

А, какъв е Вашият инхалатор? Веднага започнах да търся из сайтовете, но изборът е огромен.

# 828
На Омрон.

# 829
Подкрепям за Омрон. Нашият е такъв. С дъщеря ми, сега и с бебето, още, щом усетя хрема и правя инхалации с физиологичен разтвор и веднага е на лице подобрение.
За кашлицата през нощта-възможно е да се стича секрет в гърлото, докато лежи и е в хоризонтално положение. Опитайте спане с леко повдигната главичка. Аз слагам една тънка тензухена сгъната пелена. Върши работа!

# 830
Здравейте, момичета! По колко АМ хапват вашите бебета?

# 831
Ние нямаме заместено хранене и сме основно на АМ. Пие от 150 мл вода с 5 лъжици до 180 мл с 6 лъжици, не мога да кажа с точност колко готова смес изпива.

# 832
Здравейте! Имали бебета без белег от БЦЖ? Каква стъпка предприехте?

# 833
  • София
Здравейте! Имали бебета без белег от БЦЖ? Каква стъпка предприехте?

Ние сме без, педиатъра ни каза че трябва да се съберат определен брой дечица и ще ни даде инструкции какво да предприемем. До колкото знам се пъска изследване за манту и спрямо резултата е възможно да се наложи повторна ваксинация. Най-добре е да го обсъдите с Вашия лекар.

# 834
Добро утро,мами
Каква мазнина слагате в месните пюретата на бебетата?

# 835
Аз слагам зехтин или масло.

# 836
Слагам само зехтин защото има алергия към белтъка на яйцето и поради това не давам и млечни продукти.

# 837
Здравейте! Аз съм от декемврийските бебета 2023. Продавам пюрета и месни заготовки на цена малко под продажната. С дълъг срок са (края на 2025, някои до пролетта на 2026 г.) Минахме на твърда храна вече с моето дете, а се бяхме презапасили. Пишете на лично, за да се разберем, ако желаете!

Обща цена: 30 лв.

# 838
Момичета, имате ли косопад след раждането? При мен започна чак сега..  мислих си, че ме е подминал, ама не... много се стреснах, шепи коса остават в ръката ми, както и по възглавницата...  какво предприехте за спирането му? Давайте идеи, моля Cry

# 839
Julia, пусни едни изследвания за всеки случай (щитовиден панел)? Да си се лекувала с  кортикостероиди последните два месеца? Може и дефицит да е на някои витамини.

При мен и след раждането и след лечение с кортикостероиди много ми помогна един серум без отмиване:

Имам дълга гъста коса и като почне да пада на снопове и 5 косъма изглеждат като 25.

Общи условия

Активация на акаунт