ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 741
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 080
След този зверилник не знам кой би се записал в четвърти сезон.

# 1 081
Айде Алек да разбира тайната и да си лягам

Точно! Гледам с едно око. 😂

# 1 082
  • here and now
Няма нужда да се записват, продукцията си намира подходящи персонажи...

# 1 083
Виктория явно няма какво друго да коментира с Алек, освен другите. Много интересно как си мисли, че така ще го спечели?!? Много жалко ми е поведението й и начина, по който се опитва да го "спечели".

# 1 084
Виктория е много отчаяна и жалка , ти си клюкарка и доносница . От сцената с барбекюто много държиш да кажеш , че има обвързани и само ТИ си там заради него .

# 1 085
Отваряне на очите на Ергена е тъпо, защото ако има емоция към някоя, няма да го вълнува "истината".
От друга страна, интригата с обвързана мома си е и трига, поне се връзва повече със сюжета, отколкото физически и психически тормоз

# 1 086
След този зверилник не знам кой би се записал в четвърти сезон.
Може би ще има парична награда за престрашилия се кандидат.

# 1 087
  • тук и там
Ужас!Такова дъно и падение !Как успяха да съберат най-простите ,необразовани и най-наглите на едно място..(групичката на Гибон имам предвид)..

# 1 088
Не обичам да коментирам природни дадености. Но тази вечер ще направя изключение за Шушитата. Ще лайкна всички коментари и аз ще се включа в хейта, за да може, ако четат, да разберат какво е.

Теа има ужасно долнопробен грим, а поведението и е идеално за пътна фея. Може да пробва около Плевен. Ще си намери дружки - едно към едно като нея.

Габи може да пробва в драг куин шоу. И според мен трябва да си иска парите от пластичния хирург.

Барбара е като немска едра селска девойка. Най-простите шофьори на тирове от Турция имат повече грация и изисканост.

Ако Васка е красива, то Антония заслужено е станала "Мис България".

Пам прилича на риба. Сестра ѝ е влязла в предаването, за да ѝ помага... Да не се блъска в стени.

Киара има от излъчването на Теа. Повече внимание не е заслужила.

Това го правя за последен път, но си го заслужиха.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 23:01 от Alucard

# 1 089
Алек си е харесал Мария чисто сексуално мисля, но разговора не върви

# 1 090
Ох и групата на Надя, Виктория и Йоанна са доста злобни с това желание да се оплакват и злепоставят другите вместо да се опитат да изпъкнат с някакви качества.
За мен едната група е на злобните а другата на простите.

# 1 091
  • here and now
Имайки предвид за какво са там, е нормално Виктория да се държи така.
Ако трябва да избирам да възпитам детето си като клюкарка и доносница или като жертва, то категорично бих избрала първото...
Ако абсолютизираме де..

# 1 092
  • София
Тъкмо да похваля Мария и тя започна с мрънкането….

# 1 093
Тъкмо да похваля Мария и тя започна с мрънкането….
Да, точно! Те не се борят за ергена, те гледат да се очернят взаимно. Ужасно за гледане...

# 1 094
Ммм, нямам търпение Теа пак да бъде наредена от Барбара, за да се замисли за т.нар. си приятелки, които трябват да ходят на среща с Алеко.

Общи условия

Активация на акаунт