ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 690
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 350
Барбара е мнгоо красива в лице , язък и за поведението.

# 1 351
Тази година най-добрите моменти за мен досега (епизода с Християна и сега със сестрите) се получават от реакции и думи на ергена. Не мисля, че са писани от сценаристите, защото същите вече показаха колко могат в предишните два сезона и не помня ергените тогава да са отигравали добре конфликтни ситуации.

# 1 352
Какво ми попадна:

# 1 353
Барбара е мнгоо красива в лице , язък и за поведението.

бАзикаш сА, налЕ? Тва момиче даже до Виктория не мога да кажа, че е красива :S

# 1 354
Има красиви очи , в лицето какво и е? Абстрахирам се от характера и чисто визуално ми е красива , да .

# 1 355
Ми не, с тези устни даже е отблъскваща.

# 1 356
Оооо, не, реклами няма да чакам.
Дано бизони си тръгне.

Лека от мен и топъл уикенд на всички!

# 1 357
С кенди гърл съм, гледам синхроните и барбара има хубави черти и синия молив ми харесва (осъдете ме). Ако може да не говори, щеше да е китка

# 1 358
  • София
Какво ми попадна:
Скрит текст:

Не разбирам жени и не уважавам, които разбиват чужди семейства, само и само да си гонят целите. И то по такъв грозен начин, влезнаха уж да си направят пиар, а направо се закопаха тотално с този формат.

Виктория дори от меметата намери начин да излезе от ситуация - направи ги на тениски с благотворителна цел, за което евала.

# 1 359
Тази година най-добрите моменти за мен досега (епизода с Християна и сега със сестрите) се получават от реакции и думи на ергена. Не мисля, че са писани от сценаристите, защото същите вече показаха колко могат в предишните два сезона и не помня ергените тогава да са отигравали добре конфликтни ситуации.
Евгени ги отиграваше чудесно на церемониите, тези моменти. Наказваше и награждаваше, стига да има кой да ги разчита знаците, много добре си го правеше. И някои го схващаха.
В този сезон това няма да е възможно...🙄

# 1 360
Оооо, не, реклами няма да чакам.
Изпускаш най-доброто от предаването.

# 1 361
Имаме една реклама време дс се помолим да откаже на теа или поне на барбара. Ама мисля, че само фишек беше това и ще й каже да бъде истинска

# 1 362
От колко високо се тръшнаха на задниците си Габриел и Памела...То не беше половин месец дуднене как никоя друга нищо не била постигнала, какви познанства имали двете с общия мозък, каква подкрепяща майка имали и още един тон високомерни глупости.
И сега с подвити опашки си тръгнаха напълно заслужено.
Надежда ми падна в очите, абсолютен конформист.

# 1 363
Оляха се малко с тези реклами при условие, че е както Христиана казва "очеизбождащо" че никой няма да отпадне на тази церемония.

# 1 364
Коя Вселена са открили с Тея- някой да ми припомни? 😵💫Щото и още щели да откриват!😆До тук според мен, са открили лявата и дясната половина на абсолютно гладката Вселена наречена Мозък на Тея. Други🤨Вселени някой нещо ако е разбрал???

И една хипотеза от мен: не е подкрепяща родителката, отсъстваща е- макар и не в прекия смисъл, сложно е за обяснение. Но само така може донякъде да се обясни свръхфиксация та и свръхпротекцията на брат Габриел, както и почти дебилната инертност и други дефицити на Памела.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 23:22 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт