ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 725
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 485
С много превъртане изгледах епизода.
С тази песен, обиди на ниво 5 клас, т.нар. "елегантни" дами, доста ниско паднаха. От другата страна, също не им отстъпват и падат на тяхното ниво. Не заставам зад нито една от формираните групи, на моменти забравят за какво са там и къде се намират, определено не е в училищния двор, в голямото междучасие. Вече досадно става за гледане.
Групата около Габриела и Памела не изиграха добре ролите си, при признанието на Габриела за връзката ясно си личеше, че са знаели.
Има нещо сбъркано при тези сестри...няма нищо благородно в лъжите им.
Габриела направи лоша услуга на Памела, представи я в лоша светлина, отстрани изглежда като човек без мнение, сякаш живее под похлупак. Май наистина споделят общ мозък, Габриела не спря да говори и говори...може би защото Памела едно смислено изречение не може да състави.
И този разказ, за мъж, с който се запознаят и двете...не може да реши коя да избере ли, какви бяха тези глупости.
Две личности в една, Габриела мозъка и говора, Памела облика.

# 1 486
Продукцията натисна Габа да си признае, иначе това дебелокожото щеше да си прави пас, да дундурка систъра и да бълва злоба още дълго време. Обясненията и бяха нелепи и смешни.

Браво на Алек!

Най- големия балък ще се окаже гаджето на Габа, в крайна сметка той разделен ли е с жена си?

Следващата отпаднала трябва да е Барбара, не мога да гледам това самодоволно същество. Изключително ми е противна.

Надежда е най-голямата натегачка, не влиза в конфликт с никой, лавира м/у групите, умилква се като котарана.

Тея със сигурност има нещо сбъркано на горния етаж.

# 1 487
Двете с общия мозък като са впрегнали общите си мозъчни клетки явно са решили, че е време ,,салона им,, да последва истинския си собственик в инстаграм

# 1 488
Тея двете с общия гладък мозък откъде са? И въпросният салон в София ли е?
София, да.
Това видяхте ли го?
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/naum-sho … ela-i-pamela.html

Сега го играят, че Габриела си е хванала гадже след кастинга. Явно мислят, че доматите с колците ги ядем

# 1 489
  • София
Тия двете какво са постигнали толкова? Оказа се, че дори и салонът не е техен, а те правят ли нещо в него? Примерно, маникюр, мигли? Не е голям успех да изкараш курс за ноктопластика, хиляди жени си изкарват хляба с това, в което лошо няма, ама да се бият в силикона колко много са постигнали е смешно.

# 1 490
Може би , ако бяха изградили друг образ на сестрите - мили и подкрепящи се . Страшната им тайна , довела до изгонване да събуди някакви дебати - правилно ли постъпва Алек. Но в този сценарий , на нокого не му пука. Не можа да им се получи съспенса на продуцентити , така не се прави.
Момичета , помагайте - може ли някоя да даде предположение кое е червилото на Васка (марка и нонер или подобно) при розораздаването на 20.03.

# 1 491
И както каза брат Габриел: “който се усмихва на всички, всъщност не се усмихва на никой”.
Скрит текст:
Колко са нагли… нали с очите си видях кой е регистрирал салона, по “случайност” въпросното лице присъства и на откриването му.

# 1 492
  • Варна
Е, айде сега, какво ни занимават с тези циркове! Това, ако не е предварително синхронизирано с продукцията и уговорено да го разкрие след 2-3 седмици... Много ме съмнява да влезе някоя мома там и от продукцията да не знаят, че е обвързана. Кого се опитват да заблудят не знам... Големи драми, не е нито първата, нито последната, която влиза обвързана. Ние обвързан ерген имахме в първи сезон, това е нищо. 🤣
По този повод, аз се чудя. Виктория казала ли е на продукцията, че знае за гаджето на Габриела и оттам дали всичко е съгласувано кога, как, защо или е мълчала и хоп, изненадаааа и за продукцията, включително.

# 1 493
А, има, има модерация тук  кой каза, че са ни забравили модитата. Тъкмо да продължа на стр. 101 и ме върна на 100.Нека, има доста спам. Аз приключих сестринската история. Отказвам да се хабя и коментирам "хитрите" свраки и да ги правя известни и важни. Не са ми, излизат и ги забравям. Коментирам предаването и участниците в него.

# 1 494
Разбрах, че Алек е напъдил слабоумната и брат ѝ. Довечера ще върна да гледам. Сега ако може да разкара и Валето да върви на рихаб някъде, няма да е зле. Верно ли са нападнали и кротката Милена?

# 1 495
Забавно как се пита дали салонът е в София. JoyJoyJoy Сякаш не се знае хахахах

# 1 496
  • София
Интересното е, че за сестрите и това кои са и каква им е била целта се тиражираше доста преди да почне предаването, както и за бизнеса им, и че чрез риалитито целели да го популяризират.
Живи и здрави да са - те просто показват една прослойка от обществото, която не бих желала в обкръжението си - вярват си в лъжите, собствен свят, измислени герои.

Кристина е давала някъде интервю, споделила е, че има човек до себе си, радвам се за нея. Всеки заслужава да е щастлив. И нейното мнение естествено е, че повечето са за своята минута слава там.

Нямам идея дали имам фаворит, честно казано втори сезон не го гледах, но сега реших, че след натовареното ми ежедневие мога да разпусна с такъв тип предаване.

# 1 497
Ако се загледате в инстаграма на Памела, разликата в телосложението е покъртителна. Яко фотошопа на всяка снимка, няма и следа от тялото, показано в предаването. Иначе занаята, заради който и те и барбито се бият в гърдите колко са успели, не че е лош. Но не предполага багаж и самочувствие като за сериозна професия и оправдание, че са нещо повече от другите.  Много тежко го раздават в нашата страна много рандом хора.

# 1 498
И на мен ми направи впечатление, че си е изрязала изящна талия на снимките, каквато всъщност няма.

# 1 499
  • София
Добро утрооо успешни, млади хора.
Скрит текст:

То в предаването се видя, че други на същото просто ниво винаги ще се намерят да им се кефят, но не разбирам това защо нас трябва да ни впечатлява Joy Май търсят да се доказват, щот им е тегавко Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт