ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 741
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 530
  • тук и там
Алек си разигра ситуацията перфектно. Да, не говори на скамейката със двете, направи нещо по-умно-мълчеше. Така остави Габриела да говори, и да говори  и да  се излага и да затъва още повече.
Всички от отбор "Шушита" са  за изхвърляне.Интелектуално  са супер семпли, за да не кажа направо прости, освен това са и злобни, както и обиграни лъжкини.То всеки що-годе нормален мъж, ще го е срам да бъде с жени като тях в обществото, че като си отворят устата и излизат само простотии.Ако някоя от тях заговори за 'Страдалната Геновева", кавалерът и ще   потъне от срам.. Как ще представиш  и ще движиш с  такава жена в средите, в които си(примерно Алек).Та тя не би могла  две  смислени приказки на кръст да каже, няма да  знае как да с е държи и т.н. За леглото стават пантерките, но нещата приключват с това.

# 1 531
  • София
Габриела се извини на семейството на Вердон, но без да го назовава по име. Те имат само бизнес взаимоотношения и са реализирали идея. Joy
Онзи ден в синхрон каза, че преди много време само се е запознала с него, но на никого в студиото явно не му стискаше да ѝ напомни и за тази лъжа.
Мале бетер турските сериали и как си мислят, че някой им вярва? И нали сами са го постигнали, пък сега бил общ, толкова са се оплели, че няма разплитане.

Само повтаряха, че този и онзи не им е на нивото, не им е интересен и прочие, пък защо изобщо го коментират, ох направо не знам, за смях станаха двете дами. И как има хора, които ги подкрепят? Или и те са същите като тях.

# 1 532
Ето я и моята теория за случилото се с Габриела: според мен продуцентите не са знаели, че е обвързана и са изкарали огромен късмет, че Виктория е там да я издаде. Планираната история за Габриела и Памела е да се създаде драма около това, че са сестри. Затова и като мина известно време, продукцията ги издаде, защото им писна да чакат те да си кажат. Идеята е била или да се създаде драма с Алек, ако той си е харесал и двете, или сред момичетата, защото не е честно да си там с морална подкрепа, докато другите са сами.

Сторилайна с приятеля е черешката на тортата на историята им и според мен наистина си е късмет за продуцентите, че им се предостави така. В тези продукции не се толерират изобщо обвързани хора, ако са само там за популярност и не им пука за Ергена, няма и да си дават толкова зор. Затова и Габриела има толкова лош едит за наказание (не че тя не им даде материал).

Затова и всъщност според мен си призна непровокирана и беше като напикано мушкато на коктейла. Имала е най-вероятно разговор с продуцентите и те са й казали "довечера си признаваш и изчезваш". Ако това са го планирали, можеха да изцедят още малко от историята и да чакат Алек да проведе разследване и сам да разбере коя е тази с гаджето.

Имам и конспиративна теория: говори се, че Васка също има приятел (не знам дали е истина). Резултатът на това е невидим едит за нея. Ще видим какво ще стане докато си тръгне и дали няма да я представяр в лоша светлина, но мисля, че този никакъв едит е нейното наказание.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 11:49 от Vaflichka81

# 1 533
Снощи ми стана толкова гадно от това, което гледах (до песента), че просто не издържах и го спрях! Сега ви изчетох. А в момента гледам Габа по бтв. Наслушах се на тъпотии. На семейството на ОВ се извинява, че го забъркали в това, те имали само бизнес отношения. И един мармот завива шоколада в станиол...
А тия в студиото, не ги е срам и най-разочарована съм от оперната певица (забравих и името), която не харесвах някога, после взех да я харесвам малко, обаче от днес официално пак не харесвам! И тя е една говорителка от тия, дето имат мнение за всяка злободневна хай-темичка и с много завъртулен речник и ирония, прави впечатление с изказа си, но явно заплеснати от това, хората не забелязват съдържанието. Пам е ясна, тя орева света, че е тормозена, но самата тя е такова були, че не е истина, но няма акъл да го осъзнае. И като сяда в студиото, да сяда най-далече от камерата, не най-близо, че се вижда най-много от всички гости (помнете ми думата, следващ път като е поканена в студио, ще седи най-далече). Чак не знам що не я прегърнат Габа! Тя се почувства важна, значима и абсолютно права в цялата помия, защото получи подкрепа от тия патки, които запяха в нейния хор и оплюха останалите. Че даже изкоментираха Виктория и че "е грозна отвътре, така както и отвън". Само водещата направи плахи опити да е по-обективна, но те я заглушиха и никой не и обърна внимание. Актриската няма да я коментирам, тя не знае на кой свят е обикновено и е хахо-хихи.
Грозна история! Лавров венец и окичиха на тази нагла и безпардонна особа. Да, нашето общество подкрепя, уважава и се снишава пред нахалните, наглите, безпардонните и лъжците и го тиражира по телевизията това. Да не се чудат защо растат такива децата им.

# 1 534
  • България
Пандела не се интересувала от болката на Виктория - аз също нямам емпатия към твоите 2 мозъчни клетки, че си държанка, паник атаките ти и болното ти семейство, което е за психиатрията.

# 1 535
И аз изгледах епизода с ден по-късно. И нямам какво да кажа, освен, че изпитвам отвращение към жени, които дори им е нормално и нямат никаква свян, да бъдат нечии любовници. А това дали разбиват нечии семейства и тн - тях това не ги вълнува.
Оставам безмълвна и спрямо това да говориш без да ти трепне окото, да те питат имате ли си приятел примерно и ти казваш НЕ. След това, при опит да се извиниш, защото вече си се нас..р.ал до козирката, дори да не се извиняваш, а да не спираш да дърдориш заучени фрази без никакъв дисконфорт. И това ако не е лиспа на възпитание и 0 морални ценности - не знам.
Мики Маус, стои отстрани и заради властната си сестра, не знам какво бъдеще би могло да има това момиче, което е по-благо от бай Габриел.
- Надежда и сие отново стоият като пукели за всичко. Нула харизма, нула пристътвие.
- Надка хич не я харесвам, това е ясно от самото начало, но в тази ситуация и симпатизирам. Въпреки, това, като изобличиш някого го казваш един-два пъти, няма какво да се повтаря "Истината " 200 пъти и да се дърдори едно и също.
- Горджъса нещо не е в ред тази жена. Аз си го знаех, ама сега вече съвсем си пролича.
- Киара взе, че отреагира след 1 месец висене в имението и един път я видяхме.
- Васка имах доста приятна настройка за нея, но за съжаление я намирам за сериозна клюкарка и това, че се подиграва заедно с другите кокошки все едно сме в 1-ви клас не и прави част. Смъква я на ниво Теа и сие.
- Барбара говори на селски. Тя дори не може да произнесе Многострадалная Геновева, а 2 пъти се опитваше да произнесе нещо подобно. Изключително грубо същество.
- Силви я оставиха на мира нещо.Да ви кажа, на мен тя ми е забавна, аз дори и се кефя, при онези скандали трябваше да вземе хармониката и да започне да си свирка, да ги побърка още повече.

Хахахахаха

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 12:07 от BlackCat12

# 1 536
Изгледах 20 сек от разговора на Розоберача с брат Жаба и Пам диридам. Не съм съгласна, че двете делят една мозъчна клетка. Много е. Наум я допълва. Има място за още кифльоци и кифли, докато стане ЦЯЛА ЕДНА клетка.

# 1 537
Изгледах снощния епизод. За мен Габриела е абсолютен антипример за всички позитивни поведения и добри човешки качества. Наясно съм, че продукцията монтира и показва определени разговори, спорове в опит да има добър рейтинг и да насочва сторилайна в някаква посока, НО ако си агресивен, коравосърдечен, лъжеш, злобееш НЯМА как продукцията да покаже нещо друго за теб или така да извърти монтажа, че да изглеждаш ощетен. Това го казвам конкретно за образа на Габриела. Никакво неудобство и смирение, много грозно поведение. Нещо се е объркало сериозно в семейството им и при липсата на баща някак си динамиката на сестрите е ужасяваща.
За съжаление и другите момичета като Валерия, Васка и Барбара демонстрират сходен маниер - особено Барбара- готова да се бие, да злорадства...ужасяващо е това поведение...

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 16:13 от Green cake

# 1 538
  • София
Киара, Габриела, Памела и т.н. са ми много смешни - след като надули джуки се мислят за неземни красавици - едната гледа надменно, другата си мисли, че прави "сладки нацупени муцки" и т.н, а са всъщност смешни. За Памела и Габриела не вярвам, че другите не са знаели, че са сестри. То от космоса си личи приликата - и външна и едни и същи мимики имат. Почти са като близначки, но едната лигава и глупава, а другата нагла и с логорея.
Теа изобщо не ми е секси, излъчване - на селска пръчка. Не мога да си представя каква актриса и танцьорка е, досега сме видели, че умее са се чофили в скута на мъж. Искам да я покажат без пиргите.
Скрит текст:
Маги отдалече хваща окото, докато не се приближи и не си сложи изкуствената усмивка.
"Хубавото" Кате го виждам под грима. Както каза Виктория: "Екатерина е супер изкуствена и играе една роля на невинното момиченце" . Презема се Катето, както Памела се лиготеше, когато приказваше. Искам да я видя без маската и да говори нормално, с истинския си глас. В профил е симпатяга, но иначе ми е баничка.

Алек не знам какво търси и той там, освен да целува момите и да казва на всяка колко искрена и невинна е/колко хубав човек е и колко я харесва/му е хубаво с нея.

# 1 539
  • София
Колко са нагли… нали с очите си видях кой е регистрирал салона, по “случайност” въпросното лице присъства и на откриването му.
Ма моля ти се, това са колажи. Съжалявам те, че не си разбрала как всичко, което видяхме с очите си, е фейк, изфабрикуван само за да злепостави двете благородни световнонеизвестни сестрички, постигнали всичко в този живот съвсем сами, с пот на челото и със собствени средства. JoyJoy

Аз съм потресена как е възможно да са чак толкова безочливи и да продължават да мажат върху всички лъжи, вместо да се скрият в миша дупка. Но явно са още по-тъпи, отколкото си мислех /въпреки че искрено недоумявам как е възможно това, те просто счупиха тъпомера/, щом смятат, че могат да излязат целите в бяло, докато са ос*ани до ушите. Моля да извините френски ми, но съм потресена и омерзена до дъното на душата си.
Толкова ужасно сбъркани са и двете в толкова много направления, че хиляди аларми пищят и сума психолози биха могли да напишат безброй научни трудове по казуса. Confused

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 18:11 от Reinа

# 1 540
Много ми беше смешна реакцията на Шуши груп "няма проблем Габи, на всеки се случва" 😅 те май наистина си мислеха, че сестрите ще се върнат при тях и ще продължат да си живуркат безгрижно в шоуто. Аз ако бях там, щях да избеснея като ги чуя. Но Надя, Йоана и Виктория сега съвсем ще решат, че са моралната полиция. Гледала съм американски сезони на Ергена и като стане такъв конфликт, спечелилата коалиция се надува безумно и си въобразява, че тяхната винаги правилната. Затова и предстои сега да захапят Маги, получиха потвържение че тяхното мнение е "истината" и ще всяват правда наред.

# 1 541
  • България
Как може в предаването да са включени такива мутри? Шестте нагли безпардонни мутри от 90-те.

# 1 542
Киара и Васка са статистики абсолютни, мисля, че ще е добре да си ходят.

# 1 543
Как може в предаването да са включени такива мутри? Шестте нагли безпардонни мутри от 90-те.

За съжаление в нашата мила страна такива са "вървежни".
Пълно е с обезобразени, напомпани с филъри и силикон, "филтрирани" през поне няколко приложения девойки, чиито най-големи постижения в живота са богато гадже/любовник, дрешки, екскурзийки или кола.
Неграмотността и липсата на възпитание дори не ми се коментират.

# 1 544
  • софия
Оффф, хванах и аз днес Габриела по БТВ.
Много тъпо наистина, плахи въпросчета, Габи си е млада, успяла жена горда с постъпките си. Има приятел от 6 дни преди да влезе в шоуто.
Коментарите в студиото - всъщност коментираха другите участнички, доста злобничко.
Туджаров едвам вмъкна "аз не съм съгласен",  и повече не му дадоха думата Grinning

Абсолютно безсмислено студио, който не го е гледал нищо не е пропуснал.

Общи условия

Активация на акаунт