ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 680
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 560
Габриела от предния сезон а.k.a. Ало БГ а.k.a. Тутанкамьон
Ало БГ с коментар за г-жа Лъжа и сестра ѝ
Скрит текст:
Скрит текст:
Понеже съм далеч от Инстаграм и инфлуенсъри, даже не знам коя е Гущерова, която беше спомената в една от старите теми, коя в въпросната с хвалебствия за сестрите?

# 1 561
Първата част на разговора беше добре, зададе и смислени въпроси, на които получихме плитки отговори (очаквано). Втората част не я изтърпях. Изненадана съм от Пам Велидис и "подкрепата ѝ" във въпросите. След миналия сезон от нея по-скоро очаквах да е по-критична към такива лъжи. Предполагам никой не епоставил въпроса, защо като е прям човек, отричаше толкова много.
За щастие на всички ни тези успели, млади дами са риалити история вече и повече няма да ги гледаме.

Оффф, хванах и аз днес Габриела по БТВ.
Много тъпо наистина, плахи въпросчета, Габи си е млада, успяла жена горда с постъпките си. Има приятел от 6 дни преди да влезе в шоуто.
Коментарите в студиото - всъщност коментираха другите участнички, доста злобничко.
Туджаров едвам вмъкна "аз не съм съгласен",  и повече не му дадоха думата Grinning

Абсолютно безсмислено студио, който не го е гледал нищо не е пропуснал.

# 1 562
  • Viena
А,тия тениски и кърпи на Виктория са топа.....незнам кой би си помислил дори да си купи😁😁😁😁😁

# 1 563
Абсолютен водевил. По промото личи, че все по-зле ще става.
Габриела успя да се официализира и популяризира.

Продукцията ги изгони, за да докаже колко принципни са станали, след като цял първи сезон даваше под наем заетия Виктор.

С изключение на Екатерина - всички са адски жалки.
Ергенът и той с това инфантилно повтаряне, че иска 6 деца, мляскане с всяка на пейката… така насилено играе. А облечен с вчерашния костюм, направо беше смешен.

Не мога да повярвам колко хора са ангажирани в този проект и накрая сервират… това!

# 1 564
Аз от Пам съм чувала поне три версии защо е влязла в предаването , не е най-искреният човек.

# 1 565
Аз пък искам да благодаря на продукцията за подбора тази година. Никога нямаше дори да предположа, че такива личности са плъзнали в обществото. Смаяна съм от външния им вид, самочувствието, агресията, злобата и тоталната липса на мозъчна дейност.

Снощи съвсем счупиха термометъра за простотия (по Тея). На играта въобще нямаше кого да подкрепи човек - и в двата отбора бяха събрани най-злобните девойки. Държаха се грубиянски и грозно, едва не се пребиха. Виктория пък орева света да се прави на жертва и да се бинтова чак. Макар че по време на мелето се видя, че Барбара я сграбчи за дясната ръка, ама какво пречи Виктория да си овърже лявата.
Едитът с розата на плажа беше пореден гаф.

Жалването пред Ергенина ми беше абсолютно дъно също. Една след друга се изреждат и го занимават със скандалите си. Все едно гледам Пам от миналата година.
Цялата четворка ми е страшно противна. Дано се видят сега отстрани как изглеждат и ако имат нещо в черепните кутии - да се позадейства.

Сестрите напълно ме довършиха с малоумщината си (нали това беше думата, дето не е обида) и мнооого се радвам, че заедно си излязоха.

Едниственото, което става за гледане тази година, е самият Ерген, който не знам какви грехове изплаща, че така го наказаха с каста (че и с облеклото), но ми оставя чудесно с впечатление с реакциите и решенията си.
Ако наесен снимат сезон, дано задържат (пък дай Боже и да надскочат) нивото на Ергенина. А за момите да си вземат поука, че така не се прави. Две-три до пет малоумни стигат. Ама това тази година си е извращение и подигравка.

# 1 566
Аз, като не гледала първите 2 сезона, да попитам.
И там ли бяха толкова зле жените?
От първи сезон беше се пръкнало някакво меме с една, дето си свалила бельото и се потресох. Капитанова я знам от Мастър шеф и там трудно я понасях, не мога да повярвам, че е спечелила.
За втори сезон нищо не знам.
Но и там ли подборът на жените, като манталитет и поведение най-вече, беше такъв? Външния вид дори го оставям на страна, макар че тия джуки ми идват в повече.

# 1 567
Върти ми се някаква клюка,че оперната певица Мила...,която е в коментарното студио "Преди обед" е една от приятелките на Магдалена.Колкото до "Надкаст"станаха притурка на бtv.Едни такива благи,политкоректни.Изневеряват на себе си и губят идентичност.Ще ги гледам-дано да ме опровергаят!😉

# 1 568
Да, миналата година бяха пуснали няколко малоумни и нямаше интерес към тях, бяха изпидуркани бързо и зрителите не са ревали за тях. Какво ги накара да си помислят, че в този сезон искаме 2-3 нормални и всичко друго - зоопарк?

# 1 569
Колкото до "Надкаст"станаха притурка на бtv.Едни такива благи,политкоректни.Изневеряват на себе си и губят идентичност.Ще ги гледам-дано да ме опровергаят!😉
Който плаща, той поръчва музиката, нали знаеш!

# 1 570
Екатерина снощи в епизода макар и най-близо до нормалните момичета ми направи впечатление на много плиткоумна. То не че другите са нещо различно, но имах други очаквания за нея. Те на практика нямат общи теми за разговор - само си правят четки и обясняват колко другият е страхотен и невероятен. И до там......

# 1 571
Аз не мисля, че изобщо ги интересува зрителя и неговите желания. Представям си го по следния начин: батко или чичко ( а защо не и татко) паричко има приятелка, която иска да лансира и същият този плаща на продукцията въпросната приятелка и щерка да участва там. Протежетата на първите 20, платили най-много, участват в продукцията. Останалите няколко бройки ги избират според нуждите на възможния сценарий.  Съдейки и по ергените, основната цел е реклама и официално представяне в медиите с цел бъдещи изяви. Те и затова се подкрепят до последно някои. Гарван гарвану оку не вади.

# 1 572
Какво им е направило това момче, че го мразят толкова? Честно, кастът изглежда като правен от наранена любовница.

Абсолютно
Има ли още фенове на Екатерина?
И тя пребивава на стаден принцип

В последната анкета единия ми глас отиде за нея. Но, в последния епизод, с поведението си, ми заприлича на плюнчица. И и отнех 1-та точка в анкетата.
Аз не знам защо си го причинявам, обаче тъпо и упорито гледам.

Аз вече знам защо гледам.
Едната причина, естествено, е тази тема.
Другата причина е ергенът. Интересно ми е да му слушам и гледам адекватните реакции след всяка простотия, която му сервират или с която го облеят.
Стайлингът му в повечето случаи е потресаващ /за което, предполагам, заслугата не е негова/.
Пресилените му усмивки са ужасни, въпреки че причината да са такива може би е в наличието на камери наоколо и неестествената за него роля, в която се е съгласил да влезе.
Но, въпреки стайлинга и ухилванията, мозъчната дейност, която се вижда как кипи в главата му, направо ме влюби в него.
При този ерген дори целуването на конвейер не ме дразни /засега/ и не ми е гнусно, както ми беше гнусно при втория.

Как две сестри ще излъжат продукцията и видиш ли ще има и още една участничка вътре, която пък ги познава. Тя пък чак след два месеца ще се сети, че ги познава и едната има гадже 🤦🤦🤦

На мен ми се „връзва” да е възможно.
Виктория „отвън” е познавала Памела, с която навремето тренирали заедно нещо си. Чула „отвън”, че сестрата на нейната познайница Памела се врътка с еди кого си. Влиза „вътре”, без да знае, че Габа е въпросната сестра на Памката. Усъмнила се за Габа и Памела. Коментирали го с Мария няколко дни преди разкритието. И след официалното обявяване на „брата и сестрата” вече и било ясно, че Габа е тая, дето се врътка с Оливие-то.
Колкото до продукцията – Габриела доста убедително си лъжеше как имала досега само една връзка и се била разделила с въпросното гадже преди нам си колко години…
За мен, за Оскар, освен Теа, може да се бори и Габа.
срещнала гаджето си 6 дни преди старта на Ергенът
И за 6 дни успяла да прозре, че това е мъжа на живота и?
Защото Виктория явно го беше подочула това в къщата, в разговори между „пантерките”.

И между другото, нищо общо с вчерашните събития, но ни се потвърдиха съмненията, че Християна нещо не и бяха верни сметките с 22-та дена, дето ги престояла в Ергенът. Снощи споменаха, че са минали 3 седмици от началото.

# 1 573
Габриела продължава с лъжите си.
Уж само шест дни преди да влезе в предаването разбрала, че се "обвързва". Памела "дупето и гащите" не е знаела, пък Виктория е знаела. Ха,ха.
Истината е, че са откривали фризьорски салон и чрез предаването са искали да станат известни. Любови , ала бала.

# 1 574
Чакай сега, нали уж нямала връзка с този О'коча, Оливие, или както там беше? Сега пък 6 месеца преди да влезе в предаването се обвързала. Последно?
Да оставим настрана възможността като се е "обвързала", да се откаже и да даде път на друга "търсеща любовта".
Абсолютен панаир на суетата е този формат.

Общи условия

Активация на акаунт