ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 677
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 635
Ето и моето мнение за сестрите.
Вероятността продукцията да не са знаели за връзката на Габриела е много голяма, защото тази връзка с женен мъж едва ли я промотират много - много двамата. Но пък се разбира по време на заснемането, дали от Виктория, дали по друг начин и съответно, следва отмъщение за Габриела. Защото, начинът, по който се разкри всичко, определено не е в нейна полза.
Иначе, връзката и отношенията между двете, не са здравословни, да. За мен Памела има и други проблеми, освен споменатата вече булимия.
Съгласна съм, моето предположение е че и самата Габриела беше в шок, като се разбра, че за връзката й се знае.
Само не разбрах, защо не показаха начина по който Алек ги изгони и двете.
Много беше странно-дадоха ги просто станаха и ги изпрати- а лицята им, че и двете са отстрани щеше да бъде най-интерестното в епизода
Кой знае, може да е проявил характер и да е в разрез с лиричния герой на представлението..

# 1 636
Да, аз също смятам, че не беше сценарии, даже съм склонна да вярвам на продукцията, които излъчиха част от кастинга на Габриела, където също е лъгала сериозно както стана ясно след снощния епизод.
А прави ли ви впечатление колко са подути лицата на Валерия и Теа?

# 1 637
Мнението ми за Памела е малко по-различно от всеобщото, което изчетох тук.. Мисля че от двете тя е по-хитрата, по-прикритата, по-голямата интригантка, сивия кардинал на дуото. Добра артистка е и винаги го играе наивна и повърхностна, но всъщност тя е истинския подстрекател, а Габриел прост изпълнител.. Харесва й сестра й винаги да е бодигардът и лошото ченге и тя да излиза чиста от всяка нелепа ситуация, както стана и сега...ни лук яла.. Много по-злобна и безчувствена е от Габриел, сама си призна че не се е влюбвала никога досега, много умело манипулира и използва сестра си
На мен същото ми мина през ума днес, най-малко защото за първи път виждам скорпион да бъде контролиран, закрилян и т.н., а това е невъзможно😁.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 16:36 от akksy

# 1 638
Да, аз също смятам, че не беше сценарии, даже съм склонна да вярвам на продукцията, които излъчиха част от кастинга на Габриела, където също е лъгала сериозно както стана ясно след снощния епизод.
А прави ли ви впечатление колко са подути лицата на Валерия и Теа?
На мен да, а не се заглеждам по външност. Конкретно Валерия, снощи си помислих, че е по -подпухнала и с уморена кожа, от мен, а е на половината на моята възраст и съм пушач.

# 1 639
Виктория, за да предизвика скандала си ритна стола. То е лесно да се плямпа, но като тръгнат после призовки и последици едва ли ще е толкова самодоволна.

# 1 640
Призовки за какво? И какви последствия би могло да има? Габриела няма никакво влияние, за да може да направи каквото и да било, ако се има предвид да й навреди в БФС. Не бих разчитала, че би могла да използва близостта си с този футболист - една от поредицата е. А и той какви точно позиции има в БФС и кой изобщо ще се занимава там с тази глупава и маловажна история?

# 1 641
Какви призовки и последици? Rolling Eyes

# 1 642
Христина май беше казала в един от подкастите, че половината момичета са разбрали веднага за Габриела и Памела, защото ги следват в инстаграм. Но като виждат, че уж е тайна, много ясно, че няма да издават. Не искат да си навлекат гнева на продуцента.

# 1 643
Освен това Виктория не е казала нищо невярно.

# 1 644
А и БТВ заглушиха името. Никакви последствия няма да има, камо ли пък призовки. От какъв зор?

# 1 645
Виктория, за да предизвика скандала си ритна стола. То е лесно да се плямпа, но като тръгнат после призовки и последици едва ли ще е толкова самодоволна.
Е то цяла България разбра, че е инстина, за какво ще я съди-за клевета

# 1 646
  • София
Понеже няколко пъти пишете за призовки и дела …За какво могат да осъдят Виктория? Излъга ли?
Вердон осъдил ли е медиите, които го обвиняват че е насилник?
Ако я уволнят тя може да ги съди, едва ли ще има успех понеже знаем къде живеем.

# 1 647
Абе никой няма да я съди, няма за какво. А и в ефир имена не са се чули. Тези, които го обвиняват в насилие да не би да ги е съдил някой?

# 1 648
😄😄 Какви призовки, какви филми, какви смехории или фантазиите на братята P&G

# 1 649
Ох Laughing
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт