ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 683
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 650
Този сезон разбрахме че може да се влиза и с придружител. Или пък бодигард. Следващият сезон някой може и майка си да заведе.

# 1 651
Ох Laughing
Скрит текст:

Третата сестра Joy

# 1 652

И да се чудиш джуките ли да гледаш или циците Grinning Габа и тя трябва да си сложи, да не се цепи от семейството, нали прави всичко за тях Grinning

# 1 653
Ох Laughing
Скрит текст:
Няма ли стоп кадър как главата на ергена попадаше точно в средата на деколтето й😄😄 Смешно, нелепо, кринч, fremdshamen, не мога да определя 🫣🫣

# 1 654
Ако беше оставил поне Памчето за финал щеше да се запознае и с мама, която се постара да не остане незабелязана.

# 1 655
Никакви последствия няма да има за Виктория , както и за футболиста )бях чела , че нямало да играе и тн).

# 1 656
  • София
Няма да я съдят Виктория Wink

Дали не са орязали Васка, защото и тя е с гадже?

# 1 657
И за какво точно си мислиш, че могат да съдят Виктория?

# 1 658
Да, Габриела беше в шок, не беше сценарий. След като Виктория каза името на гаджето, батко стана по-нисък от тревата. Дори ми се струва, че се уплаши.

Уплаши се, защото осъзна, че от продукцията няма начин това да не го излъчат, а както разбрахме - момъка има жена и деца. Едно е да го пишат по жълтите вестници, че има гаджета и ги бие, друго е да му споменат името макар и цензурирано в праймтайма на голяма телевизионна медия. Представям си обясненията, които е давала като се е прибрала с подвита опашка и е казала защо са я изпидуркали така. Нищо чудно да е яла и малко бой за възпитание.

# 1 659
Е , той ако се криеше нямаше а Виктория да знае .

# 1 660
Не знам, дали е коментирано и на някой изобщо направило ли му в впечатление, но Теа си е съща Андреа 1:1. Същата руса, дълга "демоде" коса с екстеншъни. Лице с не особено нежни черти, подпухнало и с ниско чело. Всяка се излага непреднамерено, бидейки себе си..🙄

Допълвам, че въпреки всичко, Андреа ми е симпатична като човек, за разлика от Теа, която, като я видя, вътрешно ми иде да извикам "Грух-грух".
А, да, Теа била на 24г. Кожата на лицето й изглежда леко кофти за нейната крехка възраст.
Скрит текст:

# 1 661
Много моля, Камил за следващата тема ако слага пак целувки да смени двойките на  заглавната снимка.Тези ,които са се целували наистина(как си трябва)с Алек са Надежда,Мария и Екатерина(не снощи,а в морето на срещата).Че много  ми дразни окото тази Валя всеки път като отворя темата. Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 17:54 от *Амбър*

# 1 662
Ергенки, пак нямате изчитане, но след такъв епизод е нормално. За първи път се чудя какво да напиша и какво позитивно да намеря във видяното снощи освен безсилието на продукцията и очевидните дефицити на участници и водещ. Затова маркирам това, което най-много ме впечатли:
На първо място - т.нар. игра на плажа и мега бруталното поведние на Барбара и ко към Виктория и Йоана. Колкото и да замазват, че е нямало физически сблъсък и агресия, а позьорство и симулация 'щото ако Барбара искала наистина да им причини болка щели да целунат пясъка, беше очевидно какво се случи. И то пред очите на жалките Наум и Алек, които стояха едва ли не ухилени от видяното. Срам и позор за Алек, Наум и цялата продукция за липсата на реакция и за черпенето на дивиденти от показаното за мен насилие в ефир.
На следващо място и пак в тази връзка, приетата от Алеко роза от добитъка Барбара с усмивка и шеговития коментар: "Приемам я ако обещаеш вече да не биеш другите." Егати и подигравката, честно! Това беше като реакцията на ощипания Виктор след като Капитонова заля Гърдева с алкохол - не знам, не видях, не чух. Само че тук говорим за физическа агресия, разиграла се пред очите му.
На трето и последно място, освен отвращението си от розовите арогантни дебили, споделям, че се разочаровах и от някои от момичетата, които харесвах, наред с Мария и "малкото Айлинче" - Катерина.
А това за "гаджето" няма да го коментирам - слаб сценарий и още по-слаба актьорска игра. Радвам се, че сестро-братя Иванови ги няма, макар въпреки всичко да ми стана гадно, че Памела е такава жертва на Габриела. Габриела влязла да пази кака в имението, докато намира любовта, защото кака не може самичка... И накрая какво - малкото сестриче взе поводите и удрий!, а кака само пърхаше сълзливо и безмълвно с мигли. Изобщо всичко е съшито с бели конци. А, да, да си следят монтажите, че прехвърчат разни рози в ефир по никое време.
ПП: Не мога да не коментирам и Магдалена, която имам чувството, че развива някаква нездравословна обсебеност от Алек - все гледа да го награби, все е тъжна и кисела ако не й обърне "подлагащото й се" внимание, все му се навира ли, навира, обяснява му се в любов на всяка крачка, оффф, Магдалено, голяма жена си, стегни се в кръста!

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 17:13 от FreakOnALeash

# 1 663
Една лека защита за Теа: на снимката по-горе е яко с фон дьо тен, но без спирала, червило и руж. И аз като сложа само дебел слой фон дьо тен изглеждам така като вампир 😅

# 1 664
Продукцията се прави, че не знае, че са сестри...  Не може да се провери кой какъв е и откъде е... Или психоложките са се издънили?
Според мен, са ги вкарали умишлено, за да имат нещо за запълване на тв време, нова сюжетна линия, в случай, че 'дразнителите' не се справят добре, за изненада на психолозите. ...
И като вкараш сестри (с, или без, гадже), ще трябва и да ги изкараш, все някой трябва да ги заподозре, или те да се изпуснат, или в случая Виктория са я използвали. Не мисля, че случайно се изпуска тя, тя мисли преди да говори. Ако пък случайно се е изпуснала за футболиста, продукцията е тържествувала, и решила да го използва, дошъл е моментът, това е сцената.  
А на Памчето са дали роля на тихо и невинно момиченце. На Габриела ролята е да бунтува, да дразни  къщата, да е интересно предаването, тя, поне това и се признава,  не се хвърли на Ергена и с него да се позанимае малко... не е неин тип той. Вършеше си работата и не ходеше на пейката.
К'во разправяха сестричките, едната гледала майка си, а другата - семейството издържала. Видяхме и майката (ако е тя).

Общи условия

Активация на акаунт