ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 619
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 725
Извинете, ама вътре са онлифенска до онлифенска.
Госпожата ходи с женен мъж и то насилник.
Тая излагация в предаването даже е слаба в сравнение с обичайното им.

# 1 726
  • Stockholm
Не очаквах толкова страст от Мария. Направо му събра очите на Алек с тази "целувка". Майсторска работа Joy
Останалите тъпотии и редактирани сюжетни линии, не ми се коментират.

# 1 727
  • София
Аз понеже сега наваксвам със снощните извращения, та се запитах - Алеко за какво влиза час по час в къщата? Да обърне по някоя чашка? Погледът му така ми говори май-май...
То и разбираемо де, с тия брътвежи, дето го заливат... Комай единствено Мария се сеща (хитрушата) да го пита как е, как му минава денят.

# 1 728
Не очаквах толкова страст от Мария. Направо му събра очите на Алек с тази "целувка". Майсторска работа Joy
Останалите тъпотии и редактирани сюжетни линии, не ми се коментират.
И за мен само това си струваше от епизода. Просто защото имаше истинска спонтанност, неподправена страст, нережесираност...за мен само тези моменти си струват - истинските.

# 1 729
Алеко за какво влиза час по час в къщата? Да обърне по някоя чашка? Погледът му така ми говори май-май...

И да заплакне малко срам и чужди флуиди😮‍💨

# 1 730
  • София
Според мен не е сценарий излагацията на сестрите, кой изобщо би се съгласил на това...
Почти всички вътре са готови на всичко само и само да ги дават по телевизора...

# 1 731
Според мен не е сценарий излагацията на сестрите, кой изобщо би се съгласил на това...
Почти всички вътре са готови на всичко само и само да ги дават по телевизора...
Включително ергенът и Наумчо.

# 1 732
  • here and now
Сценарий е, но те не са били запознати с него. Участваха без тяхно знание и съгласие. Поне на мен така ми изглежда.

# 1 733
А защо ги изгониха в комплект? Можеше обвързаната само да си тръгне, а другата да остане. Всъщност и двете са шматки, може би са искали да стават известни чрез формата, кой да ги знае. Нали сега инфлуерстването е престижно.
Защото са скачени съдове и не могат да бъдат разделени, понеже са на една и съща възраст. 😂 Накрая дори се държаха за ръчички, което изглеждаше супер окуърд и болно...
А към допълнение на болната им връзка, кой иска лъжкиня? Памела също е лъгала от самото начало и няма как да й се има доверие.

Как да оставят Памела в шоуто, като тя в прав текст му каза на Алек, че й е резервен вариант, а иска да е популярна и да си изгради бизнес. Много ясно, че не е влязла заради него в шоуто.
Да се оправя сега от каквото преживява и в бъдеще да мисли какво говори.

# 1 734
  • Варна
Бе може и да му се пикае.

# 1 735
Когато започнах да гледам, симпатизирах на Магдалена малко. Вече в 1-2 ситуации ми направи лошо впечатление. Разбирайки, че се познава с Габриела явно отдавна ,съвсем ми падна в очите и ми създава усещането, че абсолютно всичко в това предаване е сценарий и една дума извън скрипта няма

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 23:21 от holly_mac

# 1 736
Сценарий е, но те не са били запознати с него. Участваха без тяхно знание и съгласие. Поне на мен така ми изглежда.

Ако това е вярно, то тогава Виктория би следвало да е запозната със сценария.

# 1 737
Доста са ми съмнителни коментарните студиа след епизодите тази седмица.  В "Преди обед", надкаст, чакалкаст, та даже и лайв на Камелия (на Елена) вместо темата да е безславното сгромолясване в последните два епизода на "преуспелите" сестри, основно се коментира колко зли са Надя, Йоана и Виктория. Не че няма за какво да ги дъвчат, но не са най-интересното от седмицата, нито са тъмночерните герои от последните два епизода, каквито ги изкарват. Особено ме впечатли Михова, за която някой тук писа, че била близка с Маги, с какво ожесточение и епитети се нахвърли на Йоана. ОК, четворката пресолиха  манджата с призивите за "истина и справедливост", но чак пък тяхното поведение да е основен акцент и да засенчи далеч по-сочния сюжет, като от индийска сапунка, на двете сестри с всичките им лъжи, нагло замазване на лъжите, пикантерии с футболисти и уж техни бизнес начинания... Почвам да си мисля, че са активирани този-онзи в пиар акция, особено предвид предстоящият сблъсък на Магдалена следващата седмица с Йоана и сие. Като ги гледам как са се навързали като свински черва връзкарки и бръмчалки от родния "хайлайф", може и да не е полет на фантазията и теория на конспирацията това.

Много дразнеща беше тържествуващата физиономия на Габриела в Преди обед, когато, вместо към нея,  още с първия въпро на Пам Велидис, та до до края, огънят се насочи към Йоана, Виктория и сие,. Малко ми е като ситуациите вътре в шоуто - навираш парцала в лицето на някой, а после той излиза агресор или боркинята те стиска и не пуска, но после ти си лошият, защото е трябвало да пуснеш тъпото пате и другите постановки, с които простотията вътре извърта и подменя действителността.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 02:21 от Lemon Verbena

# 1 738

И аз мисля така. Просто ги сготвиха. Личеше си, как Габона беше притеснена. Може и продукцията да са я натиснали да си признае.
За това и беше мълчалива цяла вечер.
Допускам, че може на Виктория да са й подхвърлили тази информация. Първо като най-вероятна да има това инфо - работи в БФС и второ - като по-устата.
Определено продукцията се води по някакви опорни точки, но самия сценарий е плаващ и върви според настроенията в къщата.

# 1 739
Ами ако Михова е близка с Маги, а пък тя се познава с Габриела, няма чудно че й е толкова отявлена защитничка. Но колкото и да мажат, тази излагация засенчи дори психоложката були. Блясък да искаш, Теа Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт