ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 758
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 915
Татко Барба не е грозно момиче, ама манталитетът на бияч от селска дискотека е супер анти женствен.

# 916
Ох, Маги, отегчаваща си вече. Абсолютно всяка тема се извърта към нея.
П.С. Не извинявам насилието, което извършиха парапитека Барбара и ко

# 917
Ами преиграва Виктория,драма куин си е. И тя обича да си чува гласа и да го играе лидер.
А Барбарона някой трябва да го понатупа та да е щастлива и усмихната.

# 918
Според мен преиграва Виктория , пак подвикна грозно на Силви ,  ужас ми е тази жена .

# 919
Алек и Габриел се държат за ръка.... защо!? Ужас

# 920
Киара се активизира. Сакън да не я пратят на село!

# 921
Туй Криси говори, все едно и тя не е дошла да си промотира книгата или каквото беше там...

# 922
  • София
Горджъса е страшно неприятна особа. Външността й кореспондира напълно със същността й.
До тук със сладката Памела, няма как да й се вържа на тъпото бебешко говорене и неадекватния хилеж - злобна е много и го показа за пореден път. Че е проста е очевидно.

# 923
Брат Габриел защо така фъфли, нищо не му разбирам.

# 924
  • here and now
Като се запознаели с някой ВИП, ти да видиш...

# 925
  • София
Брат Габриел защо така фъфли, нищо не му разбирам.
Мълчи, че ще те натупа и теб. Или най-малкото ще те поръча за уволнение.

# 926
Един приятел позна майката на сестрите. Каза, че е била танцьорка в някаква дискотека…
Така че точно те да сочат с пръст, забавно

# 927
Аве...Габон що я пишат състезател по плуване, като тя сега не е.
Аз като съм ходила на състезание по пиано, едно време там...концерт майстор ли се водя? Аз..сега....уииии...объркаФ се....Joy

# 928
Тя душата и грозна на Виктория и съвсем и грози лицето. Ох не пускала  , борела се до край. Като се бориш до край не ходиш да ревеш след това до небесата. Противно манипулативно и подло същество , което винаги ще извади нож . И на какъв ангел мил се прави пред Алекс. Истински лицемер. Много мразя насилието , но за тази не ме е жал

# 929
Виктория, че много кусури има, така е.. но опредлено е и искрена, било то и груба.

Общи условия

Активация на акаунт