ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 754
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 930
Украйнката много ме кефи колко е апатична. Дано стигне до топ 4

# 931
Габриела сега казва, че двете влезли нарочно, а преди не беше ли историята, че двете самосиндикално са решили да кандидатстват

# 932
Ами, те че са агресивни, агресивни са. Но и Виктория преиграва много. Тя е тип човек, който обожава да слуша себе си как говори.

# 933
  • София
Не мога да симпатизирам на Виктория аз, колкото и да са ми анти розовите батки.

# 934
И Горджъса е страшна. Оле мале е тази година.

# 935
Тази Криси май е от братовчедите. Много ми харесва как се старае да се прикрие, но циганското в нея избива.

# 936
Тука някъде Силвето трябваше да извади хармониката.. Joy

# 937
Магито не е в час. Направо да ѝ дават болничен

# 938
Йоана става все по хубава сякаш.Thinking

# 939
Мееега досадни са Надя, Йоана и Виктория.
Как се издържа край тях не знам. И това момиче как издържа толкова пъти да й изкрещят че трябва да мисли ТОЧНО като тях. Не че тя е безгрешна или те напълно грешат, но са нетърпими.

# 940
Криса лунната повърхност някаква биячка ли го раздава

# 941
Еее, горката Миленка, само реши да каже едно "Силви" и тя го отнесе. Говори много за Горджъсъъ.

# 942
Тази Криси май е от братовчедите. Много ми харесва как се старае да се прикрие, но циганското в нея избива.
На мен пък Виктория ми изглежда ромка.

# 943
  • София
Имам въпроси:
Криси циганка ли е? Много цигански говор има.

П.п. След като го написах, тръгнах да чета назад коментарите🤣 И то още в първият е засегната темата 🤭

Валерия наистина ли има клипчета +18?

И само да кажа, че Йоана без грим е фрапиращо по- красива! Не мога да повярвам, че грим може да те загрози така 🫣

# 944
Крисооо, мъж нема да завъдиш! И тая ми била писателка. Оле, майкооо! Как са ги избирали тоя сезон, идея си нямам. Ванчето Щерева се е извратила яко.

Общи условия

Активация на акаунт