ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 697
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 960
Тъкмо Надя и Йо блеснаха на фона на коравия брат Габо и сега пак се изложиха в спора с Кристина...

# 961
Виктория, че много кусури има, така е.. но опредлено е и искрена, било то и груба.
Сори но да завиждаш на всички , и да им приписваш от омраза и завист всичко което ти хрумне ,или ти се струва и вижда, не те прави искрен. Тя е едно озлобено същество, което вижда навсякъде само лошо , неискреност , лицемерие ( всъщност собствените си негативни черти) и ги приписва на останалите

# 962
Директно го изплясквам в темата, но за мен най-отвратителна е Валерия. Просто за мен такъв тип характер е дъното и съм се сблъсквала с него, затова ми светват червените сигнали 😁

# 963
Йоана дразни с това, че почва да говори през другите без да чака да се изкажат, при това никога не казва нещо съществено само мъца и създава шум.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 00:06 от pandorina

# 964
Кристина Горджъса има много неприятен глас и маниер на говорене.
Абсолютно. Все 1 чете от някъде "изразително"

# 965
  • София
Кристина е супер тъпо парче. Това викане, това преиграване, нагруби напълно ненужно и Милена.. Абе отврат е, дано изхвърчи тази вечер
Това хвърляне на възглавницата беше супер тъпо, но Милена не каза гък докато течеше спора , а изчака Кристина да стане и да тръгне за да пусне коментарче .

# 966
И за мен Горджъса, която по принцип не е приятна, в случая е права. Тази информация, която Виктория разкри снощи за сестрите, ние като зрители веднага може да проверим вярна ли е, обаче другите вътре са длъжни да повярват на Викито, която била "много искрена". Дотегнало ми е груби и недодялани хора да се самоопределят като "истински" и да наричат останалите, дето не са расли в гората като тях, "лицемерни" и "фалшиви".

# 967
Кристина гостува в надкаст. Имаше много похвалби за Габи. И обиди за Надя. Неделчо я пита дали и сега отвънка, като гледа, пак
й харесва Габи Simple Smile Ами да, харесва й.

# 968
  • София
За мен пък Кристина е права в този спор. Не всеки е длъжен да се замесва в селските панаири на другите или да е на тяхна страна. Естествено, че ще защити когото смята за прав.

На същото мнение съм и аз. Не знам Виктория, Йоана и Надя какво са се вторачили толкова в другите да ги злепоставят. Те само си се злепоставят, а тричките да не падат на тяхното ниво. Малко разочароващи ми идва от Йоана, изглеждаше малко по уравновесена и добра, но и при нея избива злобата.

Виктория преигра с драмата с ръката.

А розивия отбор е ужас. Видяхте ли Васка как изби и тя, на едно ниво е с Габа и Барбара.

В крайна сметка, колко останаха ненацелувани от ергена? Той би Евген отвсякъде. Викторчо вече ми се струва като девственик в сравнение с последните двама ергена.

# 969
^^
Че кой не харесва мацки с вежди като на Филип Тотю..

# 970
Аз се притеснявам за Валерия- цял ден на този плаж…Добре помня, че говореше за слънчева алергия или вече е “ излекувана”?!😉

# 971
Мен пък Валя ме дразни по тази причина. Как ѝ дадат думата и все едно чете от аутокю. И май копира Дева Касел все с отворена уста и премрежен поглед. Много неприятно дете.

# 972
Виктория, че много кусури има, така е.. но опредлено е и искрена, било то и груба.
Сори но да завиждаш на всички , и да им приписваш от омраза и завист всичко което ти хрумне ,или ти се струва и вижда, не те прави искрен. Тя е едно озлобено същество, което вижда навсякъде само лошо , неискреност , лицемерие ( всъщност собствените си негативни черти) и ги приписва на останалите

Аз не мисля, че къщата е лишена от лицемерие, неискреност или лошотия.
Тя самата също допринася с тези качества.

# 973
Разбирам позицията на Кристина, все пак нямат връзка с външния свят и всеки може да си измисли нещо. В случая казаното за Габриела е истина, но тя няма как да го знае със сигурност.

Срещата с розовите кифли е скучна както винаги.

# 974
Кристина гостува в надкаст. Имаше много похвалби за Габи. И обиди за Надя. Неделчо я пита дали и сега отвънка, като гледа, пак
й харесва Габи Simple Smile Ами да, харесва й.
Явно в голямата глава на Кристина няма никой..Да симпатизираш на братя Габриел и Памел означава, че са от една порода

Общи условия

Активация на акаунт