ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 698
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 795
Нещо друго, което ми се наби на очи беше, че на вечерята с Памела се виждаха много ясно 3 червени рози. В този момент реших, че вероятно Алек ще ѝ ги даде и трите, за да я спаси от отпадане на 3 поредни церемонии. Само че, явно след като чу за "резервния план", е размислил и ѝ даде само една. То си личеше и как се насилва да се усмихва, все повече убеждавайки се с каква жена си има работа.

# 796
Клип от откриването на салона:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 14:37 от Kamille252

# 797
  • Варна
Аз повече се питам от какъв зор са правили запис за Памелка с мама и сестра. Която на всичкото отгоре е там при нея. Алек уж не знае и той, пък той го инциирал. Види се, и на маминка трябвало да направят реклама.
Ами те се ракламират явно така една друга, според мен това е целта на влизането им . Реклама и на салона направиха , както и на Лудогорец. Направо безплатно ефирно време взеха..

# 798
Аз бях останала с впечатлението, че другите момичета знаят, че Памела и Габриела са сестри. При онази игра с пайовете, Габриела не каза ли на всеослушание нещо от сорта, че Йо говорела зад гърба на Памела пред Габриела, защото не знаела, че са били сестри. Много нагласен сериал.

# 799
И първият Ерген не беше много ерген, в смисъл не си търсеше сериозна връзка и жена !!

# 800
Преди малко изгледах епизода...Все по-тегаво става да определя коя ми е любимата мома.
Барбара за пореден път ме отврати. Що за грубо, грозно, агресивно и мутренско поведение?! Никак не е "дамско".. Младо момиче е, дали не беше и най-младата участничка... Няма място там.. На агресията не трябва да се дава трибуна...
Габриела е ясна..Спече се, след това, което сервира Вики. Направи някакъв плах опит да отвърне, но видимо се смути. Но после си получи розата и пак навири нос и събра отборчето около себе си. Не мога да отрека, че Виктория я закова хубаво и наистина ми става интересна и симпатична участничка.
Памела дели един мозък със сестра си, но по-малката половинка е попаднала в нейната главица.
И друго, за което си мисля. Надя много иска да разкрие истината за случката на яхтата, и пред момичетата, и пред Алеко. Ми да разкаже ясно и точно - беше топло, бях потна и Валерия дойде да ми бърше потта и аз избутах парцала, с който искаше да ме забърше и да ми "полира" лицето. Това беше. Кратко и точно. Пък искала да я удари, пък и била посегнала...не беше шега, беше гадно, тъпо и унизително. Йоана да беше разказала как им пиеха от чашите и им лигавеха плодовете. То беше увъртане, то беше чудо..
Тези, които трябва да си тръгнат, според мене, са Барбара, Габриела и Валерия. Кофти хора, с гадно поведение, които не бива да бъдат излъчвани по телевизията.

# 801
Нищо чудно продукцията и бтв да отнесат по един съдебен иск, че забъркаха името на футболиста и клуба.

Тези 2000 евро за обратен тур с хеликоптера, където са ги спестили, ще им се сторят като първа вноска само…

# 802
  • София
За какво точно да ги съди? Да имаше клевета- ок, ама няма.

# 803
Теа като започне едно изречение, не се знае как ще свърши. Започва с една мисъл, казва първата дума , след това просто хвърля там някакви думи и каквото дойде накрая.

# 804
  • Варна
Никой не може да ги съди ако не се споменат имена  в продукцията в ефирно време. Хората не сА
 вчерашни в БТВ все пак и ще изреждат името на футболиста ако е споменато.

# 805
Аз не знам защо си го причинявам, обаче тъпо и упорито гледам. Кастът е покъртителен! Какво им е направило това момче, че го мразят толкова? Честно, кастът изглежда като правен от наранена любовница.

В миналия сезон имаше много момичета, които харесвах, включително трите финалистки. В този не мога и една да си харесам, че да викам за нея. Опитвам се, честно не могаааа! Скучни, празни, еднотипни и еднопластови образи. Дори един скандал не могат да спретнат като хората!

Явно продукцията пести от всичко, включително от екип. Сценаристите са безпомощни. Стихоплетецът им, освен че е бездарен, вече си личи, че го мързи и да се понапъне малко. Затова реших да се самопредложа, дори без да ми е професия, мога да се справя една идея по-добре. Ето:

Мадам, бонжур! Любовен тур,
организиран от Амур,
ще имаме със теб тужур!
Понеже аз съм си сладур,
дори и да съм малко щур,
ще идем във Куала Лумпур,
където ще ловим костур!
Ще пием вино от чучур
ще се промъкваме в папур,
звездите ще са абажур.
Ще те превзема там със щурм
А ти ще хванеш моя... шнур
(прости ми този каламбур).

# 806
Изгледах и аз епизода.
Защо са се настроили срещу Теа? Тя и на мен ми става леко досадна с постоянното си мрънкане, но като цяло ми е приятна.
Барбара е ужасна - толкова груба, че и агресивна. Не спря да мрънка за танца. Значи чалгия може да танцува, ама друго да пробва - не. Докато Силви, например, не спря да се превъзнася по танца и по своето съвършенство.
Не гледам индивидуалните срещи, защото ме напрягат, но видях малко от видеото от майката на сестрите. Ами не можеш да се пуснеш по голямо деклоте с камера, фиксирана точно там. Нека си има хубаво тяло жената, но по-хубаво е да знаеш в кои ситуации можеш да си позволиш да си вулгарен и в кои не можеш.
Хареса ми как е гримирана Виктория, даже ми се видя симпатична. Интересно как я пусна тази "бомба" за Габриела, но е факт, че Габи замлъкна.
Валерия ми е противна на макс. Могла дори да замеря с камъни Надя, ако реши... Кофти човек си е и нищо не я оправдава.
Магдалена не я харесвам, а след снощното назидателно говорене - съвсем не я понасям.
Харесвах Кристина, не ми се искаше да я маха.
Защо Криси Горджъс избухва така? Това не успях да схвана.

# 807
Сигурно защото никой не я бръсне за...
Абсолютно излишен персонаж. Чак се чудя защо още я държат.

# 808
Аз не знам защо си го причинявам, обаче тъпо и упорито гледам. Кастът е покъртителен! Какво им е направило това момче, че го мразят толкова? Честно, кастът изглежда като правен от наранена любовница.

В миналия сезон имаше много момичета, които харесвах, включително трите финалистки. В този не мога и една да си харесам, че да викам за нея. Опитвам се, честно не могаааа! Скучни, празни, еднотипни и еднопластови образи. Дори един скандал не могат да спретнат като хората!

Явно продукцията пести от всичко, включително от екип. Сценаристите са безпомощни. Стихоплетецът им, освен че е бездарен, вече си личи, че го мързи и да се понапъне малко. Затова реших да се самопредложа, дори без да ми е професия, мога да се справя една идея по-добре. Ето:

Мадам, бонжур! Любовен тур,
организиран от Амур,
ще имаме със теб тужур!
Понеже аз съм си сладур,
дори и да съм малко щур,
ще идем във Куала Лумпур,
където ще ловим костур!
Ще пием вино от чучур
ще се промъкваме в папур,
звездите ще са абажур.
Ще те превзема там със щурм
А ти ще хванеш моя... шнур
(прости ми този каламбур).

Кукушефф, ти ли си?

# 809
Правилно ли видях, че Катето плака като излизаше Кристина?

Общи условия

Активация на акаунт