ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 731
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 945
Ох, Валерия "трудно" достъпната, имала бариери, падам...

# 946
Как пък грам усет няма ни е една?!?? Киара , част от декорацията, от първия си ден  и изведнъж бааам, език в гърлото. Чак ергена се втрещи😳. И за тази резервация ✈️

# 947
  • here and now
Валерия кога се е сдобила с роза?

# 948
Екатерина мен ме кефи. Красива, спокойна знае какво говори.
Надежда и Милена безгласни букви.
В този спор съм на страната на Кристина. Малко се оляха и тези девойки.

# 949
И мен лично ме дразни безкрайното натякване на Виктория как тя била най-искрената, как само тя била там за Алек, как другите имали маски...Вечно самодоволна. Имаше някои попадения, със сестрите примерно, но честно казано, нищо повече не е показала от другите, и тя е същият злобил.

# 950
  • София
Няма да казвам на кого ми прилича Joy

# 951
  • София
Как пък грам усет няма ни е една?!?? Киара , част от декорацията, от първия си ден  и изведнъж бааам, език в гърлото. Чак ергена се втрещи😳. И за тази резервация ✈️
Чудя се спагетата на Валерия ли беше по- евтино изпълнение или това?

# 952
Криси Горгоната, Габриел или Валерия с наркоманския поглед е най-ужасна, не мога да реша.

# 953
За мен пък Кристина е права в този спор. Не всеки е длъжен да се замесва в селските панаири на другите или да е на тяхна страна. Естествено, че ще защити когото смята за прав.

# 954
Имала доблестта да казва истината, брях!
Отврат е Виктория. И е агресивна колкото Барбара, просто няма силата ѝ.
Дааа... И Йоана... И  Надя...
Не стават за морален коректив поради погрешна мотивация - не било въпрос на принципи, а щото може да им вземе ергена. 😂
О, свещена простота, поне не си признавайте, тъкмо блеснахте в очите на някои зрители.

# 955
  • Берлин
Признавам й на Горджъса лафа: "ще си ям плодчетата и хич не ме интересува"

# 956
Кристина Горджъса има много неприятен глас и маниер на говорене.

# 957
Ама за какви се мислят тези,? Какво ходят и дуднат , аз на мястото ма Кристина нямаше да ги изтърпя и 5 минути . Нямат с какво да блеснат и са решили с Габриела да се занимават .

# 958
Кристина е супер тъпо парче. Това викане, това преиграване, нагруби напълно ненужно и Милена.. Абе отврат е, дано изхвърчи тази вечер

# 959
Идеята на Гордъсъъ за поли коректност и това, че личният живот е само за този, който го преживява и трябва да се спазва някакво уважение е супер. Де да можеше и да го предаде по-правния начин, без грубости и "ааааа'-кания все едно сме на бит пазара.

Общи условия

Активация на акаунт