ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 725
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 455
А как се разбра за жененият футболист, едва ли го е изтипосала в социалните мрежи. Предполагам, че връзката е дискретна и дори Виктория да я разобличи, ако Габриела отричаше, няма как да се докаже. Сигурно си е признала.

# 1 456
За мен всичко е нагласено и ако ергена не е знаеш за всичко това от самото начало е изтеглил късата клечка с този сезон.
Как две сестри ще излъжат продукцията и видиш ли ще има и още една участничка вътре, която пък ги познава. Тя пък чак след два месеца ще се сети, че ги познава и едната има гадже 🤦🤦🤦
Ергенчо, тая година на маймуна го направиха.
От всички Надето най  ми харесва. Много ми е нежна, сладка и добронамерена.

# 1 457
А как се разбра за жененият футболист, едва ли го е изтипосала в социалните мрежи. Предполагам, че връзката е дискретна и дори Виктория да я разобличи, ако Габриела отричаше, няма как да се докаже. Сигурно си е признала.
Вероятно Виктория има информация покрай работата си в БФС. Там предполагам клюките за любовниците на футболистите се разпространяват по-бързо от вируси. Отделно, каза, че футболистът е задявал нейна приятелка. Може и от там да знае.

# 1 458
Много ме кефи Мария как мрънка, че има момичета с гаджета и могат да ѝ заемат мястото, а в същото време си качва снимки преди и след предаването с годежен пръстен. Тя наистина няма гадже, има си годеник. 🤭

# 1 459
Сега гледам. Малей, Мария и Алек имах чувството, че още малко и ще го направят на диванчето. Има там страст и огън. Докато с Катето и целувката им беше много детска. Още съм назад де, тепърва започва пейка срещата с Милена - много ѝ отива розовата рокля и косата така леко накъдрена.

П.П. Явно наистина не показват всички пейка срещи. Като се чудех къде е Алек докато Габриела си призна, изведнъж видях Валерия да се връща откъм пейката, сигурно е била на среща. Васка също не ѝ показаха пейка срещата, вероятно има и доста други. Сега ще гледам тепърва разговора на сестрите с Алек

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 03:57 от holly_mac

# 1 460
В ситуацията около сестрите Маги се държа най-адекватно -  не се занимава с лъжите им, не заема страна, не пада на нивото нито на Габриела, нито на Виктория и Йоана. Тича "в нейната лента" към Алек. Нищо чудно, че му е фаворитката (личи, че ергенът тази година не е паднал на главата си).

# 1 461
Само да кажа, че съм сигурна, че Шуши Груп знаеха за гаджето на Габриела. На Тея, Васка и Барбара мн им пролича

# 1 462
Ох, жал ми е за Пам. Не ми се вижда злобна, просто е в някакъв емоционален инцест/менаж а троа/съзависимост с майката и сестрата.

Дано някое нормално момче я хареса и открадне, както едно време са крадяли моми, защото сама трудно ще отреже пъпната връв.

Коментарът, че Алек ги мислел за луди, които ще си умрат двете с котките, показва, че някъде дълбоко в себе си има проблясъци и осъзнава патологичността на ситуацията.

Писахте много за бомбите и външния вид на майката, но мен повече ме впечатли роботизираната студенина, с която издекламира предварително написаното “мило” излияние към дъщеря ѝ. Нито една усмивка, нито една сълза, нито едно издайническо потрепване на гласа.

———————

Силви ми е spirit animal Joy “Ние са убихме от бой.” Joy Ще си умра от кеф, ако имам такава колежка (ама да не ми зависи нищо от нея). По цял ден да си гледа ноктите, да мята коса, да вири брадичка с поглед на отегчена императрица и да пуска такива бисери.

# 1 463
Чудя се коя ли мома сценаристите са гласяли за фаворитка...никаква я няма, чисто логически не мога да открия коя е. Каква пушилка се вдигаше миналия сезон от словесните схватки на Валерия и Елена , че  чак и ние повярвахме, ..а сега......
Някой каза по-горе...защо тая откровена гавра с песента за Виктория...не потресе чак толкова момичетата.., беше си грозно.
Глупав сезон, с много сценарий...единственото хубаво нещо от цялата работа са Кукушев и ергенът.
Чак ми е безразлично коя ще избере, защото личи, че никоя не харесва истински...и ще е някаква хрумка на сценаристите. То май и откъм момите няма големи страсти, ...а ергенът пък най=сполучливият досега...И хем е сполучлив, хем не съвсем...Не е толкова първосигнален като другите двама май и нещата при него първо се случват на интелектуално ниво и съответно нищо не се случва. Най ми е странно, че при толкова хубави жени, дори най нормално физическо привличане не декодирам в ергена към никоя...

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 04:37 от Исаркари

# 1 464
Габриела и Памела не са наред, сериозно. Когнитивният дисонанс е ужасяващ.
А колко сбъркано има във взаимоотношенията ми не мога да коментирам. Спешно трябва семейна терапия и за двете, плюс майката. Права беше Памела, че не е смешно. Наистина е болестно това тяхното.
За мен Алек малко или много наказа Шуши Груп като ги остави за накрая, показа им, че не им вярва. Даде първите рози на тези, на които вярва.
Песничката към Виктория беше ужасно грозна. И тези, които мълчат, не им прави чест. Нито на Надежда, нито на Магдалена, нито на Екатерина и останалите. Да мълчиш за подобно поведение и да го играеш Швейцария е съучастие. Вече никоя не ми е и на йота симпатична.
Немската дума, която Алек спомена, за мен е приложима за поведението на Теа. Аз и на днешния епизод се чувствах неудобно като я гледам, а като виждам и промото... Не знам, жалко е. Знам, че е глупава, но чак толкова да не осъзнава колко се унижава...

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 11:08 от holly_mac

# 1 465
Много ме кефи Мария как мрънка, че има момичета с гаджета и могат да ѝ заемат мястото, а в същото време си качва снимки преди и след предаването с годежен пръстен. Тя наистина няма гадже, има си годеник. 🤭
Това пък сега какво е? Не го вярвам. Ако е имала нямаше да се целува по тоя начин щото не знам какъв трябва да е тоя годеник, който ще понесе това. Пълни глупости.

# 1 466
Много постно промо за следващия епизод.

# 1 467
Да бе , Магдалена и Надя що не се намесели между сблъсъка на простакесите. Съчувствие и подкрепа искала Виктория , от хората , които до вчера плюеше, клеветеше и им прилагаше същия булинг . И не го иска ,ами направо изисква. Вярвала ,че хората са добри ....ще падна , нямаше човек когото да не оплю. Искала доброто да победи. Верно ли е толкова без връзка с кораба майка, че се мисли за добра и различна от другите булита.

# 1 468
Добро утрооо успешни, млади хора.

# 1 469
  • Варна
Къде е онова човече, дет'се пляска по челото???

Общи условия

Активация на акаунт