ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 717
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 515
Расли без баща, майката според мен им е набивала мантрата "ние срещу света". Създали са нездрава връзка помежду си. Не знам каква е взаимовръзката - дали защото Габриела е доминантна Памела е станала безгласна буква или Габриела е станала такава, защото Памела е била неадекватна и е искала от нея да ѝ е опора, нищо че е по-малката. Не знам и майката точно къде е в ситуацията. И двете казват колко са обичани, обаче майка им ми се стори студен човек. Все пак обаче я видяхме за 1 минута.
Не знам, но тази симбиоза между двете е нездравословна със сигурност. Мен вече даже не ме е яд на тях, по-скоро ги съжалявам. Имат нужда от много психотерапия, но няма как да го осъзнаят и да потърсят помощ, защото през тяхната изкривена призма, всичко е точно.

# 1 516
Аз чакам да си тръгнат Барба и Валя, че са ми непоносими. Следващата Теа, а може и Виктория. Че вечно го натъжава Алек с драмите си и ролята на жертва. Че се отнесоха лошо с нея особено с песента е така, но тя преекспонира всичко и е досадно.Останалите мога да си ги търпя без проблем.

# 1 517
Според мен,ако си тръгне и Барбара, Шуши груп бързо ще се разпадне.
Все пак лидерът брат Габриел си замина. Ако и татко Барба изчезне доста ще се успокоят нещата.
Валерия без тях двете ми се струва, че няма да е толкова смела.. Чудно ми е, ако спойлерът за петте финалистки е верен какви ще са емоциите между тях, защото към момента не се долюбват особено.

# 1 518
Расли без баща, майката според мен им е набивала мантрата "ние срещу света". Създали са нездрава връзка помежду си. Не знам каква е взаимовръзката - дали защото Габриела е доминантна Памела е станала безгласна буква или Габриела е станала такава, защото Памела е била неадекватна и е искала от нея да ѝ е опора, нищо че е по-малката. Не знам и майката точно къде е в ситуацията. И двете казват колко са обичани, обаче майка им ми се стори студен човек. Все пак обаче я видяхме за 1 минута.
Не знам, но тази симбиоза между двете е нездравословна със сигурност. Мен вече даже не ме е яд на тях, по-скоро ги съжалявам. Имат нужда от много психотерапия, но няма как да го осъзнаят и да потърсят помощ, защото през тяхната изкривена призма, всичко е точно.
Да, точно!
Който се жени за едната, се жени за трите. Абсолютна отрова, за всяка връзка. Мисля, пе те слабо го разбират,това.
Все Пак смятам, че е сериозна възможността , пребиваването в шоуто има да е само маркетинг стратегия .

# 1 519
  • България
Гаргара, Нарколерия, Киара и Тея са супер агресивни отново към Виктория и Йоана - половин час чакаме Алек и Наум да се намесят и да разтърват хищните хиени, нападнали газелките. Гаргара започна да говори на "ма". Искам хиените вън.

# 1 520
Габриела се извини на семейството на Вердон, но без да го назовава по име. Те имат само бизнес взаимоотношения и са реализирали идея. Joy
Онзи ден в синхрон каза, че преди много време само се е запознала с него, но на никого в студиото явно не му стискаше да ѝ напомни и за тази лъжа.

# 1 521
Памела не била социална личност и тя знае като нейна сестра, че няма да си говори с никого, ако е там сама. Не е надута, а просто няма интерес да контактува с хора, които не са ѝ близки. Габриела чакала моментът Памела да ѝ каже: “Габи, аз ще се боря за Алек”, защото щяла да е спокойна за нея, ако си тръгне и остане там без нея. Пеперудите при нея се появили, но чак на индивидуалната им среща, когато Памела осъзнала, че “Алек е много, нали, хубав”.
Tова толкова сериозно "издиша":  какво се случва, ако някоя от тях бива изгонена рано и Памела още не е решила,  дали да се "бори" или не?! Ходила в чужбина по "работа", но в затворено пространство, което е виеонаблюдавано непрекъснато, я е страх. Да си глупав, не те лишава от ангажимент да си социален. Нейното е интелектуален дефицит, какъвто и други участнички, включително и сестра й имат.
Официалният сценарий, който сричат всички вътре, е на нивото на участниците, но точно това прави този сезон изключително слаб.

# 1 522
Двете каки обаче доста удобно и хитро стоят настрани от двата лагера. Политкоректно да се възмути най-много Магито, ама колкото да се отчете, че е против простотията. Докато на Нанка изобщо не ѝ се чува гласът. Мъжете доста харесват такива жени между другото - неутрални и без мнение. Което пък при нея хич не кореспондира с историята за месещите се роднини.

# 1 523
Габриела се извини на семейството на Вердон, но без да го назовава по име. Те имат само бизнес взаимоотношения и са реализирали идея. Joy

Това съм изтървала - кога и къде?

# 1 524
  • България
Киара седи като тюлен върху Алек. Горкото момче.

Скрит текст:

# 1 525
Змимка, в момента брат Габриел е в “Преди обед”.

# 1 526

Да, цялата семейна динамика без баща е загубила баланс. Според мен Габриела несъзнателно е поела ролята на бащата и от там идва оплитането. Майката не е успяла да поеме и двете родителски функции и е прехвърлила мъжката функция на по-агресивната сестра. (нищо, че е по-малката до колкото разбрах)

# 1 527
От тричасовите вчерашни дискусии и страсти, разбрах следното: Памела се държи сякаш страда от някаква лека форма на олигофрения. Сестра ѝ вероятно е там, за да я обгрижва.
ИЗЦВИЛИХ! Grinning

# 1 528
Аз не съм много сигурна, че е това. От това, което сме виждали по разни риалитита, масово жените-спортистки агресират. Може би като не смятаме гимнастичките. Да не би да ги тъпчат с някакви хормони и стероиди тези девойки, който да дават трайно отражение върху психиката? Защото нали в нейния случай, спортът е останал в миналото.
Барбара също е типичен пример. Тя също ли да е расла без баща?

# 1 529
  • София
Гласувах в анкетата вчера, но днес като изгледах епизода отивам да променя гласа си - всички рязко вървят надолу.

Общи условия

Активация на акаунт