ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 707
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 545
В  "Преди обед" колективно перат мръсните ризи на сестрите. Говорех по телефона и изтървах доста, но от това, което чух, Габи е чиста като сълза, нарочена е за любовница на семеен мъж, с когото са само бизнес партньори, срещнала гаджето си 6 дни преди старта на Ергенът, а злодеите са Йоана и Виктория. Особено оперната певица голям съпорт удари на Габчето.

# 1 546
В крайна сметка си направиха безплатна реклама на бизнеса.
100 % има заблюдени овци, които им симпатизират и ще ги подкрепят.
Най-лошото, обаче е това, че Габа не осъзнава грешката си и ни най-малко не съжалява. Ей на това му викам прост човек.

# 1 547
Любопитно информацията за тази 6-дневна връзка как е успяла да стигне до Виктория, а до майка ѝ и сестра ѝ не?

# 1 548
В Надкаста ще е интересно с Габриела и Памела.

# 1 549
Те навсякъде ли като една личност ще се явяват? Нищо ли не правят поотделно...

# 1 550
След напускането на Габриел, сега напълно ще изгрее звездата на Валерия. Изобщо не съм съгласна, че чалга девойчето има потенциал или мозък да стане лидер. Тя ще е шута, а Барбара- бухалката. Валерия беше в сянката на Габриел, само защото й стигаше до силикона. Сега пред малката манипулаторка, не стои вече никой.

# 1 551
  • България

Аз мисля да ги пропусна и да не ги гледам. Такива хора трябва да се кенсълнат.

# 1 552
В крайна сметка си направиха безплатна реклама на бизнеса.
100 % има заблюдени овци, които им симпатизират и ще ги подкрепят.
Най-лошото, обаче е това, че Габа не осъзнава грешката си и ни най-малко не съжалява. Ей на това му викам прост човек.
Че тя каза, че майка им им казала "браво" за това, което са сътворили... Водещата я попита ошашавена "наистина ли така ти каза?!", но трите патки в студиото гракнаха в хор да си кажат много ценното мнение и въпросът се разми.

# 1 553
Според мен не трябва да си правите илюзии, че Памела ще гостува някъде и ще коментира участието им в предаването. Единствено брат ѝ ще изпълни своя мъжки дълг и ще се появи, за да маже с голямата баданарка. Да не забравяме, че те са успешни млади момичета, които са се трудили страшно много в живота, а и ръководят супер успешен бизнес, който изисква много от личното им време, тъй като техният бизнес партньор е в друг град и по обясними причини не може да присъства.

# 1 554
Според мен не трябва да си правите илюзии, че Памела ще гостува някъде и ще коментира участието им в предаването. Единствено брат ѝ ще изпълни своя мъжки дълг и ще се появи, за да маже с голямата баданарка. Да не забравяме, че те са успешни млади момичета, които са се трудили страшно много в живота, а и ръководят супер успешен бизнес, който изисква много от личното им време, тъй като техният бизнес партньор е в друг град и по обясними причини не може да присъства.
Поздравления, за остроумния хумор и свежата ирония. Много точен коментар!
Аз повече няма да замърсявам мислите си, с тези високо издигнати личности, но ще наблюдавам Ергенина дали ще промени линията на сценария си. Много ми е досадно това с постоянните суперлативи, за всяка, без грам връзка с действителността.

# 1 555
  • Paris
А защо Пам не е била в “Преди обед”? Да не вземат да я върнат сега? Дано не…

# 1 556
Ало БГ с коментар за г-жа Лъжа и сестра ѝ
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 557
И мен ме разчувстаха сестрите. Почувствах досада.

# 1 558
Ало БГ с коментар за г-жа Лъжа и сестра ѝ
Скрит текст:
Скрит текст:
Понеже съм далеч от Инстаграм и инфлуенсъри, даже не знам коя е Гущерова, която беше спомената в една от старите теми, коя в въпросната с хвалебствия за сестрите?

# 1 559
Габи с големите джуки и... други неща, от предния сезон. Половинката на Елисавет. Blush

Общи условия

Активация на акаунт