ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 618
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 710
Ауу Габриела как изпорти финала в интервюто с Наум. В самия край той ги попита за впечатленията им от Алек и Габа изръси "сигурна съм, че ще намери любовта...даже се учудвам, че още не я е намерил...но явно има други приоритети.." при което Наум бързо бързо финализира разговора...

# 1 711
  • София
А защо ги изгониха в комплект? Можеше обвързаната само да си тръгне, а другата да остане. Всъщност и двете са шматки, може би са искали да стават известни чрез формата, кой да ги знае. Нали сега инфлуерстването е престижно.
Защото са скачени съдове и не могат да бъдат разделени, понеже са на една и съща възраст. 😂 Накрая дори се държаха за ръчички, което изглеждаше супер окуърд и болно...

А към допълнение на болната им връзка, кой иска лъжкиня? Памела също е лъгала от самото начало и няма как да й се има доверие.

# 1 712
Ех нямате изчитане!
Назад съм с три епизода, четях тук и нямах нерви да ги изгледам. Вие най-важното сте го обсъдили.
Радвам се, че сестрите ги е изпидуркал. Габриела хич не ме кефеше пък и с тва самочувствие…
И аз така всичко сама съм си постигнала пък тюх, никой не ми е подарил салон ( той дето е толкова и нейн ама айде).
Такова самочувствие без покритие- агресирам!
Барбара да пътува другата седмица. Другите пантерки и те..

Оф топик: успокоих се. Да сега го съжалявах ергенчето, ама то и то е там за слава. Певец ще става. Тънкичко се показва в инстаграм…

# 1 713
Всички, повтарям, всички без изключение са потресаващи. За да съхраня психиатричния си статус на "без отклонения" мисля да прекратя гледането на едноклетъчни и да превключа на Animal planet. Там поне има по-висши представители на животинския свят.

# 1 714
Не знам, но душичката Надя се изсмя супер неадекватно, когато Милена покани Алек на среща. Останалите поне запазиха израженията си.

# 1 715
Ясно. Значи работата намирисва по-скоро на пералня, не на салон. Между другото напълно допускам, че сестрите, или поне едната, са достатъчно глупави, че да не се усетят. Супер камуфлаж.

Абсолютно ! Точно същото си го помислих и аз и едва ли грешим в предположението си.

За безочливата и нагла Габриела всичко сте казали.
Обаче все повече ми се оформя мнение, че сред целия зверилник и простотия Нани ще се окаже най - хитрата, обиграната, а може би и най - подмолната. Тя ми е единственият интересен персонаж. При нея няма излишни движения, знае какво прави във всеки един момент и това я прави най - сериозният "играч" без конкуренция. Още ми е пред очите сцената как откачи, когато чу, че Алек е целувал Катето и хукна да поправи нещата и то не защото е луда по Алек, а за да заличи преднината на Катето пред нея . Нани  е жена, която получава всичко, каквото иска. Подозирам, че цялата й хрисимост е само камуфлаж, та ще ми е интересно развитието на нейния образ.

# 1 716
Според мен Нани е много несигурна. Нямам против промените, които си е направила, изглежда по-добре, но това са нива на суетност и комплекси, които никога няма да мога да си представя. Според мен не харесва толкова Алек, колкото цял живот не е получавала толкова мъжко внимание и сега иска да си докаже, че може.

# 1 717
Явно Маги и Габриела се познават от много отдавна и надали са били на здравей, здрасти

# 1 718
Не се изненадвам, че се познават всичките там.

И да ви вметна неща друго. Кадрите от “кастинга” на Габриела бяха снимани след операцията на носа.

Иначе за Крисито Негорджъс - на български дамски са тоалетните, класни са стаите. За това, което искат са изразят всички папагали на Мара Отварачката, има други думи.

Аристократки.

# 1 719
Йоана и Мария са адекватни, но Надя и Виктория са зле. Надя наистина гледа злобно и като селса клюкарка, много са ми неприятни хора, които държат да поглеждат многозначително другарчето си при всяка ситуация. На Виктория външния вид може да се преживее, но характерът я прави още по-ужасна. Моите прогнози са и че Мария въобще няма да остане в тази компания, за Йоаа съм 50/50.

# 1 720
Добре де, само аз ли съм шокирана? Как така и Маги се познава със сестрите? Почвам да си мисля, че наистина се въртят в един и същи кръг от бръмчалки, чакащи някой чичко или тъп футболист. Много жалко!

# 1 721
  • Варна
А,добро утро, свате ‼️

# 1 722
Според мен не е сценарий излагацията на сестрите, кой изобщо би се съгласил на това...

# 1 723
  • Варна
Според мен не е сценарий излагацията на сестрите, кой изобщо би се съгласил на това...
Някой отчаян?

# 1 724
  • гр.Пловдив
[quoteОбаче все повече ми се оформя мнение, че сред целия зверилник и простотия Нани ще се окаже най - хитрата, обиграната, а може би и най - подмолната. Тя ми е единственият интересен персонаж. При нея няма излишни движения, знае какво прави във всеки един момент и това я прави най - сериозният "играч" без конкуренция. Още ми е пред очите сцената как откачи, когато чу, че Алек е целувал Катето и хукна да поправи нещата и то не защото е луда по Алек, а за да заличи преднината на Катето пред нея . Нани  е жена, която получава всичко, каквото иска. Подозирам, че цялата й хрисимост е само камуфлаж, та ще ми е интересно развитието на нейния образ.
][/quote

Много правилно!
Хитри и подмолни маймунки са с Магдалена,без много излишни движения и да си да се хабят в празни дискусии ,гледат на хляба мекото и на работата лекото -другите да подклаждат и да им се пържи г@за ...

Да попитам персоналните подаръци от рода на бляскавата корона за танцувалните заслуги " на Надежда -за тях ли си остават?

Общи условия

Активация на акаунт