ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 608
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Варна/Амстердам
Мила Михова буквално минути преди да излезе в ефир беше публикувала стори в Инстаграм, в което нарича Габриела "булдозер в човешки вид". Явно се е изплашила да не изяде някой тупаник Smiley И аз се изненадах, че нищо не каза за сестрите.

# 1 741
Магито се сгромоляса. И преди днес не ми допадаше съвсем, но не ме е и дразнеше толкова като шушитата, но с тези снимки и лайкове от Памито и Габата - край. Един дол дренки са си..

# 1 742
  • София
Маги от самото начало ми се стори абсолютно фалшив човек. Алек явно не усеща толкова добре хората, може би заслепен от външността й (не знам какво й хареса...)

# 1 743
Aз пък съм изненада , че въобще не се коментира злобата на Надя и Виктория .
Габриела е ясна , оплете се  в лъжи , другите две са ми тотално непоносими.

# 1 744
Просто лъжата на Габриела повече изпъква за това и Надя, Виктория и сие остават на заден план. Ще ги сдъвчим и тях в следващите епизоди, защото не са стока и ще дадат повод за коментари. Просто всички сме възмутени от дебелокожието на Габа.

# 1 745
  • here and now
Скрит текст:
Според мен не е сценарий излагацията на сестрите, кой изобщо би се съгласил на това...
Сценарий е, но те не са били запознати с него. Участваха без тяхно знание и съгласие. Поне на мен така ми изглежда.
Ако това е вярно, то тогава Виктория би следвало да е запозната със сценария.
Не бих се учудила, ако Виктория им е снесла информацията и с удоволствие е участвала в сценария.

# 1 746
  • Down south
А защо ги изгониха в комплект? Можеше обвързаната само да си тръгне, а другата да остане.
Защото и двете са лъжкини яъв всяко едно отношение. Не, че останалите са росни китки, но тези двете "блестяха"

# 1 747
Доста са ми съмнителни коментарните студия след епизодите тази седмица.  В "Преди обед", надкаст, чакалкаст, та даже и лайв на Камелия (на Елена) вместо темата да е безславното сгромолясване в последните два епизода на "преуспелите" сестри, основно се коментира колко зли са Надя, Йоана и Виктория. Не че няма за какво да ги дъвчат, но не са най-интересното от седмицата, нито са тъмночерните герои от последните два епизода, каквито ги изкарват. Особено ме впечатли Михова, за която някой тук писа, че била близка с Маги, с какво ожесточение и епитети се нахвърли на Йоана. ОК, четворката пресолиха  манджата с призивите за "истина и справедливост", но чак пък тяхното поведение да е основен акцент и да засенчи далеч по-сочния сюжет, като от индийска сапунка, на двете сестри с всичките им лъжи, нагло замазване на лъжите, пикантерии с футболисти и уж техни бизнес начинания... Почвам да си мисля, че са активирани този-онзи в пиар акция, особено предвид предстоящият сблъсък на Магдалена следващата седмица с Йоана и сие. Като ги гледам как са се навързали като свински черва връзкарки и бръмчалки от родния "хайлайф", може и да не е полет на фантазията и теория на конспирацията това.

Много дразнеща беше тържествуващата физиономия на Габриела в Преди обед, когато, вместо към нея,  още с първия въпро на Пам Велидис, та до до края, огънят се насочи към Йоана, Виктория и сие,. Малко ми е като ситуациите вътре в шоуто - навираш парцала в лицето на някой, а после той излиза агресор или боркинята те стиска и не пуска, но после ти си лошият, защото е трябвало да пуснеш тъпото пате и другите постановки, с които простотията вътре извърта и подменя действителността.
Явно някой е понатиснал да не се споменават извънбрачните занимания на футболистчето. Затова главно са обсъждали Надя & Co.

# 1 748

И аз съм на същото мнение.

# 1 749
  • България
Кристина била учител по етикет и твърди, че била от "аристократично" семейство.
Кристина и Криси са две различни персони. Кристина претендира за етикета, но си тръгна, а Криси е тази, която остана и е плещила нещо си. Това е тази с ореховото лице, къси крачета, голяма глава, неприятен говор и много неприятна като цяло, която се титулува сценаристка.

Говоря за Кристина, която ходи на участие в Надкаст вчера.

# 1 750

Ами няма какво да се коментира. То се коментира от Шуши Груп и един или двама тук. А пък злобата, наглостта, глупостта и агресията на Габриела и там подобни от групата, се коментира почти от всички навсякъде.

# 1 751
Кристина била учител по етикет и твърди, че била от "аристократично" семейство.
Кристина и Криси са две различни персони. Кристина претендира за етикета, но си тръгна, а Криси е тази, която остана и е плещила нещо си. Това е тази с ореховото лице, къси крачета, голяма глава, неприятен говор и много неприятна като цяло, която се титулува сценаристка.
Говоря за Кристина, която ходи на участие в Надкаст вчера.
Пропускам, че ги гледате и по подкастите, а тя си тръгна, затова реших, че е станало объркване, а всъщност аз съм объркалата.

# 1 752
Според мен не е сценарий излагацията на сестрите, кой изобщо би се съгласил на това...
Сценарий е, но те не са били запознати с него. Участваха без тяхно знание и съгласие. Поне на мен така ми изглежда.

И аз мисля така. Просто ги сготвиха. Личеше си, как Габона беше притеснена. Може и продукцията да са я натиснали да си признае.
За това и беше мълчалива цяла вечер.
Допускам, че може на Виктория да са й подхвърлили тази информация. Първо като най-вероятна да има това инфо - работи в БФС и второ - като по-устата.
Определено продукцията се води по някакви опорни точки, но самия сценарий е плаващ и върви според настроенията в къщата.

Никой нищо не е подхвърлял. Самите момичета обясняваха многократно, че самата Габриела зад камера, когато са си били по стаите, се е изтървала и си е признала. Йоана многократно каза, че е присъствала на този разговор в който Габриела обяснява за гаджето си отвън. И понеже Йоана и Виктория стават отбор срещу тях, Йоана казва на Виктория и Виктория почва да навръзва две и две и стигат до това заключение.
За мен всичко беше абсурдно, много се смях. Тези хора са абсолютно delulu. Изобщо не знаят на кой свят са. Според мен и продукцията беше много изненадана от тази информация. Да не говорим, че Памела изобщо не очакваше да си тръгне. Физиономията й, когато Алек ги подхвана под ръчичка за довиждане, беше 1 път.

# 1 753
  • here and now
След като стана ясно, че Магдалена се познава с Габриела, не мисля че има съмнения, че продукцията ги познава много добре всички и ги "сготвя" според вкуса си.
И в предишни сезони е имало обвързани и са си споделяли и са се карали, но явно не им е било важно да създадат интрига около това.
България е прекалено малка за да се случват случайни неща...

# 1 754
Пуснах си някакво клипче на Кристиян Кирилов с  Александра от сезон 1. Подарявали са й Ферари и на нея са й правили салон за красота, и тя като бръмчалките този сезон, ама добре го отигра и излезе положителен образ.

Общи условия

Активация на акаунт